Pesti Flaszter

Pesti Flaszter

Olyan kis cuki medve, biztos nem fog támadni!

2022. február 24. - Papp D. Olivér

Analysis: Putin's take on history may lay groundwork for war - Casper, WY  Oil City News

Ez csak erőfitogtatás, nem lesz itt semmiféle háború, ez elképzelhetetlen… Hát nem az! Az a helyzet, hogy ma hajnalban Oroszország megtámadta Ukrajnát. Igen, egy szomszédos országot. Megdöbbentő, bár nem váratlan fordulat, legalábbis sokaknak nem váratlan. Aztán persze vannak párán, akik vagy őszintén, vagy politikai érdekből, vagy csak egyszerű butaságból az utolsó pillanatig kitartottak amellett, hogy ez nem történhet meg. Hát megtörtént. Ha jobban belegondol az ember, teljesen érthető a logikájuk. Oroszország a történelem során bizonyította, hogy a legbékésebb demokráciák sorát erősíti. Mindenki tudja, hogy ez mindig is így volt, sose máshogy. Ez a támadás teljesen karakteridegen nem? Dehogy nem! Meg amúgy is, csak a külhoni oroszokat védik ezzel a lépésükkel ezt mindenki tudja. Jó, tényleg álljunk azért meg egy pillanatra, a külhoni polgárok helyzete minden országban érzékeny és fontos téma, de, aki úgy gondolja, hogy ez a támadás erről szól, azon már idegeskedni is kár.

A Magyar Kormány szűkszavúan annyit mondott, hogy ki szeretnének maradni a konfliktusból és kiállnak Ukrajna területi integritása mellett. Nem egy nagy elemzés, nem egy nagy összefoglaló, de eddig legalább semmi felháborító, bár nehéz erős érzelmeket kiváltani úgy, hogy nem mondunk semmit. Ami viszont megdöbbentő, hogy még mindig erősek a pro Orosz álláspontok. Bár a véleményvezérek még hallgatnak, nem is nagyon tehetnek mást részletes kormánypárti álláspont nélkül (mert ők a saját véleményüket mondják), követőik körében még mindig jellemző az az attitűd, hogy inkább az Orosz oldalon állnak. Ami még egy érdekes kérdés az a fenyegető hangnem Orosz oldalról. Putyin érthetően tudatta mindenkivel, hogy ha bárki ütközni próbál velük, annak soha nem látott következményei lesznek. Ez az a narratíva, ami a 21. században eddig elképzelhetetlen volt és most mégis ilyen üzeneteket olvashatunk. A helyzet nyilván komplexebb annál, amit itt Magyarországon a kis szobánkból megérthetünk, de ilyen kommunikáció mellett szerintem érdekes az Orosz álláspont mellé beállni.

Ami a valóság az, hogy jelenleg Ukránok tömegei menekülnek el hazájukból, gyerekek bujkálnak pincékben és ami a legfontosabb, hogy senki nem tudja, hogy mire számíthat. Nem tudhatjuk, hogy ez a helyzet meddig fog tartani és hogy mi lesz a vége, de az biztos, hogy 2022 februárja egy történelmi hónap már most!

 Módosítás 2022. 02. 24. 13:32: Orbán Viktor egy Facebook videóban kijelentette, hogy a Uniós és NATO-s szövetségeseinkkel együtt elítélik Oroszország lépését. 

A bejegyzés trackback címe:

https://pestiflaszter.blog.hu/api/trackback/id/tr2517765112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.02.24. 14:45:36

Még jó, hogy módosítottad. Legalább ennyit megtettél.

Aki itt Magyarországot veszélyezteti, az a félkegyelmű ellenzék. MZP-vel az élen, akik fegyvereket és katonákat küldenének Ukrajnába - magyar emberéleteket és az Oroszországgal való nyílt konfrontációt veszélyeztetve. Igaz, nem övék a felelősség. :( Erről is lesz bejegyzés?! Mert ha jelenleg valakiket a picsába kell küldeni, az a nemzet érdekeivel szembehelyezkedő ellenzéki pártok felelőtlen emberei.

dare 2022.02.24. 14:48:19

Nem sok racionális magyarázat van arra, hogy Putyin miért is támadta meg Ukrajnát, mivel ez az akció tényleg nem állt az érdekében, sokat nem nyernek az oroszok rajta, max a vérnyomásuk nyugszik meg a nyugati fenyegetettségtől.
Szerintem ő abban bízott, hogy sikerül majd jobb belátásra bírni a nyugati feleket, és megérti majd valaki közülük az ő álláspontjait is.
De mikor már tegnap azt olvastam, hogy Putyin már elment a falig, a Nyugatnak pedig még számtalan válaszlépése van, akkor már kezdtem kissé aggódni, mivel ha nincs több lehetősége az érdekei érvényesítésére, akkor (lehet) csak az agresszió marad számára.
A sarokba szorított patkány esete, ha nincs hova hátrálnia, akkor támad.
Miután minden nyugati politikus megüzente mostanra Putyinnak, hogy tudod hol a helyed kis kopasz, mi elítélünk mindent, ne legyél butus, állj be szépen a sarokba és vezekelj előttünk, azelőtt mintha Putyin tényleg mutatott volna hajlandóságot a megegyezésre, de tegnap estére már eléggé leszűkített lett a mozgástere.
A fegyveres konfliktus nem megoldás, ez soha nem lehet végső érv, ezért Putyint el is kell ítélni a mostani tettéért!!!
De mi vezetett idáig, az oroszok tényleg csak egy bugris nép, akik imádják nagyon ezt a katonásdit?
Lehet, de akkor mi a francért kellett őket eddig provokálni meg csuklóztatni?

Ha pedig a macis példánál maradunk, akkor jó lenne azt megérteni végre, hogy a medve nem játék.
Lehet idomítani, az orrára koppintani ha rossz dolgot tesz, kiabálni vele, akár még játszani is, de ha feltámad benne az ösztön, akkor onnan jobb elhúzni a csíkot minél gyorsabban.

dare 2022.02.24. 15:03:43

@Lesz még Magyar Köztársaság: Ha fegyvereket és katonákat küldünk, azt akkor NATO szövetségesként tesszük, ami már a harmadik világháború előszobája.
Tudom, hogy most rengetegen azt mondják, hogy igen ez kötelességünk, nekünk teljesíteni kell a ránk vonatkozó feltételeket, de én is azt vallom, hogy semelyik szomszédos országba nem küldenék magyar haderőt még a béke fenntartása érdekében se.
Pláne az oroszok az ellen, akik szinte szomszédok.
Van még bőven NATO ország aki harcolhat, nekünk semmi keresnivalónk nincs ott, nincs ilyen kötelezettség, ha pedig ránk akarják erőltetni, hogy de van, akkor ki kell lépni belőle.

chrisred 2022.02.24. 15:34:05

Elég sokszor le lett írva, hogy a gonosz nyugat semmilyen segítséget nem nyújtott 56-ban. Most meg hirtelen kiderül, hogy éppen elég volt, hogy elítélték az orosz agressziót és befogadták a magyar menekülteket?

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.02.24. 15:34:11

@dare: Az amcsikkal ellentétben mi már megjártuk a Don-kanyart...

Köszönjük, nem kérünk belőle még egyszer.

dare 2022.02.24. 15:41:10

@Lesz még Magyar Köztársaság: Pontosan, ha valaki küzdött már eleget az oroszokkal, azok mi vagyunk.

chrisred 2022.02.24. 15:43:24

@Lesz még Magyar Köztársaság: És az amcsikkal ellentétben a mi országunkat már párszor elfoglalták az oroszok, akár kértünk belőle, akár nem.

gázóra ellenőr 2022.02.24. 16:20:40

Hol a birca nevű faszfej aki mindig az oroszok seggét nyalja? Nem ég a pofája most?

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.02.24. 17:14:44

@gázóra ellenőr: A NATO döntésével összhangban, annak kérésére küldene magyar kontingenst a szomszédba.

De a NATO az elmúlt napokban kinyilvánította, hogy NEM FOG BEAVATKOZNI. Orosz részről ez villámháború lesz. Mire a NATO haderő felállna, már vége is a harcoknak. De ismétlem: nem lesz euróatlanti beavatkozás. A NATO egy védelmi szervezet, feladata tagállamainak védelme - Ukrajna pedig nem része a közösségnek. Ez a fasz ennek ellenére katonákat küldene meghalni oda és Magyarország biztonságát tenné kockára. És ez az ember miniszterelnöknek készül...

a nagy hohohorgász 2022.02.24. 17:16:10

@chrisred:
1.
amíg az előzményeket osszemosod, addig hiteltelen vagy .
2.
Ha a NATO bevonulna már be kellett volna vonulnia. Mi a könnyebb szerinted az oroszokat kiuzni ukrajnabol vagy még az einstand előtt reagálni???
3.
Mivel a NATO nem fog bevonulni ezért Magyarországnak kár izmoznia. Mi ha akarnánk sem tudnánk megmenteni az ukranokat!
4.
A legkevésbé számító kérdés hogy az ukránok remélem ezentúl kissé másképp látják a Kárpátalja magyarság kisebbsegi alapjogait .

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.02.24. 17:18:16

@gázóra ellenőr: Arról nem is beszélve, hogy a NATO a katonai beavatkozással az atomháború veszélyét kockáztatná.

Az atomfegyverek korában nincs közvetlen nagyhatalmi összecsapás.

MZP még ezzel sincs tisztában,.

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.02.24. 17:24:44

@a nagy hohohorgász: "A legkevésbé számító kérdés hogy az ukránok remélem ezentúl kissé másképp látják a Kárpátalja magyarság kisebbsegi alapjogait."

Arra számítok, akár marad a jelenlegi, akár egy új oroszbarát kormány alakul, orosz döntésre a maradék Ukrajna területén élő orosz kisebbség miatt a ukrán nyelvtörvényt kivonják a forgalomból.

nemecsekerno_007 2022.02.24. 17:24:56

A tájszólásban beszélő oroszok 19-re lapot kértek.

Mindenkinek jussanak eszébe a mostani sírós videók, ha valamelyik országban
megint narancsos forradalom lesz.

dare 2022.02.24. 17:37:40

@Lesz még Magyar Köztársaság: A NATO nem csak védelmi szervezet, vett már részt harcokban.

MZP amolyan kitérő választ adott arra a kérdésre, hogy mit tenne akkor ha...
Ez a majd ha a NATO is úgy tesz ez olyan, mint mikor valaki tudja azt, hogy teljesen mindegy mi az ő véleménye, nyugodtan hivatkozhat valami olyan dologra, aminek a megvalósulásának nulla a valószínűsége.
Számos példát tudnék mondani a hétköznapi életből, ez amolyan kis felelősséggel járó válasz.

bordon 2022.02.24. 18:10:36

@dare: Putyin eleve olyan feltételekhez kötötte a megállapodást, amik elfogadhatatlanok volt minden nyugati országnak, hogy még véletlenül se legyen megegyezés. Még Orbán Magyarországa számára is elfogadhatatlanok voltak Putyin követelései, pedig hát Orbán aztán minden szinten idomulni igyekszik Putyinhoz. Például hogy a NATO adja fel azokat a tagországait, amik a Szovjetunió összeomlása után csatlakoztak a szervezethez. Magyarul vonuljon ki Magyarországból, Romániábó és a Balti államokból is. Aztán miután a NATO kijelentette, hogy Ukrajna nem csatlakozhat, de másként se fognak segíteni az ukránoknak közvetlenül a nyugatiak, Oroszország lerohanta Ukrajnát. Most képzeld el mi lenne a Baltikumban, ha onnan kivonult volna a NATO.
Tehát Putyin eleve elfogadhatatlan, teljesíthetetlen, logikátlan követelésekkel állt elő, pont mint Hitler annak idején. Hogy azokat elutasítsa a tárgyalópartner, ő meg felállhasson az asztaltól és széttárhassa a kezeit, hogy hát ő itt mindent megpróbált, de vele itt nem akarnak megegyezni, úgyhogy marad a háború.

@Lesz még Magyar Köztársaság: Litvánia, Észtország, Lengyelország, Románia meg tud segíteni Ukrajnának? Belarusz meg egy az egyben Oroszország oldalán lépett be a háborúba, onnan lövik az ukrán városokat, onnan özönlik az orosz páncélos oszlop be Ukrajnába, sőt belorusz csapatok is csatlakoztak az invázióhoz. Magyarország egyszerűen a lehető legkevesebbet teszi, csak amit muszáj az uniós és NATO tagság miatt. Nehogy még Putyin megorroljon rájuk. Miközben Európa egyik legnagyobb országa lángokban áll, embereket bombáznak le ballisztikus rakétákkal, egy országot vágnak ketté az orosz agresszorok. Magyarország egy takonygerincű ország, ezt sikerült ismét bebizonyítani.
Paks II-nak már nagyjából annyi, az oroszok a szankciók miatt úgyse fogják megépíteni. Nagyon sikeres volt a kövér kocafocista pávatánca. A tikkelő tacskó Horthy bebizonyította, hogy államférfiként egy nagy nulla. Miközben ugye ellenzékből még epét okádott mindenkire, aki az oroszokkal szóba mert állni.

bordon 2022.02.24. 18:17:48

@Lesz még Magyar Köztársaság: villámháború... Otthagy egy félig legyőzött, bosszúszomjas ellenfelet Putyin? Nem hiszem. Addig maradnak, amíg a Spetsnaz és a csecsen Kadirov-ezred fel nem kutatja, el nem hurcolja vagy ki nem végzi az ukrán katonai és politikai vezetőket, állami cégvezetőket, újságírókat, fontos egyetemi professzorokat, közéleti személyiségeket.

Miért a Kadirov-ezred? Ők vannak megbízva Oroszországban is a nemkívánatos, Kremllel szemben kritikus elemek elrablásával, megkínzásával, megölésével. Lásd Duma ellenzéki képviselőinek agyonlövése, csecsenföldön oknyomozó újságírók likvidálása. Ők Kadirov magánhadserege, amit ő kölcsönad Putyinnak alkalomadtán.

pista1872 2022.02.24. 18:17:54

@nemecsekerno_007: @nemecsekerno_007:

1) Gazprom részvénye október óta felére esett. Abból ma reggel minimum 20% volt.
2) Ma reggel, amikor ezt kommentelted, az orosz tőzsde is esett 30%-ot, aztán be kellett zárni. Most -40%-on áll.
3) Konvencionális hadviselésben az oroszokat a NATO akkor nyomja le, amikor akarja, és lehet hogy odaveszik Románia, Lengyelország, Szlovákia és Magyarország, de Moszkva újra csak egy folyó lesz, ahogy ezer évvel ezelőtt volt.

4) Még az idióta Orbán is tudja, hogy most az oroszok elleni oldalra kell állni.

Nagyon kevés olyan elmebeteg van, mint te, aki még mindig kitart Putyin mellett. De hát láttunk már tőled hasonló totál eszement faszságot is.

Elmebeteg vagy, pszichopata vagy. És akkor dugod ide a pofádat, amikor alkalom nyílik a legnagyobb eszement faszságokat ideszarni. Te minden témában totál zakkant genetikai selejt vagy náci mongolFidióta vagy.

dare 2022.02.24. 18:32:37

@bordon: Ezt értem, de a helyzet nem akkor kezdett feszültebb lenni, mikor Putyin elfogadhatatlan követelésekkel bombázta a tárgyalópartnereit, hanem már sokkal korábban.
Ezek az ultimátumszerű követelések már azért születtek, mert a kutya nem vette őt komolyan, csak ilyen jó van már ne duzzogj, majd lesz valahogy válaszokat kapott.
De mindegy ez már, az a kérdés hogyan oldják ezt meg ott nyugaton.

gázóra ellenőr 2022.02.24. 18:39:43

@nemecsekerno_007: Te fasz! Putyin háborús bűnös. Te meg mentségeket találsz ki?

Bandibacsi34 2022.02.24. 18:39:54

@pista1872: A te nagy NATO-d egy lof.. sz támadó háborúban! Csak az USA erős, hogy a többi csak csatlosallam. Az USA viszont le van foglalva Kínával és az Arab-öbölben is. PAPA Joe sem népszerű az oltás eroltetese miatt, de és még nem álltak at teljesen a robotizalt hadserege sem. Az oroszok ezt is számításba vették. youtu.be/HdvCehqtCVM
Viszont még vannak egyezve. Jó sok bombát ellonek, hogy kiprobaljak az új fegyvereket mindkét oldalon. Ez Az USA lehet lerohanja majd Venezuelat cserében. Gyanúsak itt nekem a dolgok...

gázóra ellenőr 2022.02.24. 18:41:03

@Lesz még Magyar Köztársaság: Nem igazoltad hogy MZP mondta volna amit állítottál. Amíg nincs erről vágatlan felvétel, addig hazugság.

gázóra ellenőr 2022.02.24. 18:44:02

@Lesz még Magyar Köztársaság: Hazudsz köcsög! Azt mondta a NATO kötelezettségeket vállalnánk és azt is mondta hogy a NATO nem fog beavatkozni.

gázóra ellenőr 2022.02.24. 18:45:22

@Bandibacsi34: Hülye vagy gyerek! Egy hagyományos háborút gazdaságilag kell bírni. Az oroszok sehol sincsenek a NATO-hoz képest gazdaságilag.

gázóra ellenőr 2022.02.24. 18:46:21

@Lesz még Magyar Köztársaság: Látom még egy videóban elhangzó szöveget sem vagy képes értelmezni.

gázóra ellenőr 2022.02.24. 18:47:07

Na hol a birca? Most miért kussol? Most miért nem nyalja a háborús bűnös Putyin seggét?

Bandibacsi34 2022.02.24. 18:54:45

@gázóra ellenőr: Németország nem gazdaságilag omlott ossze pl 1945-ben te debil, hogy hanem nem volt már elég embere!! A gazdaság is az emberektől fugg(mennyit fogyasztanak és termelnek stb.). Egy mai europai/amerikai már egy hét áramszünet esetén is öngyi lenne 80%-ban!! Most ez a villamhaboruk kora a gyorsaság miatt. Augy Európának kell az orosz olaj, bányászati termék, szén, fa stb. Az USA b... ik rá, hogy de Kína igybis felvasarloja majd. Itt Európa veszíti a többet, mint nem vesznek pl. német autókat, kamionokat stb. Az IKEA már emel 25%-ot a fahiany miatt

alöksz róz 2022.02.24. 18:55:31

@Modus Csibe: @gázóra ellenőr: @Corvus69: köszönjük kurt úrfi, hogy ezeket a nickjeidet is megismerhettük.

pista1872 2022.02.24. 18:59:37

@Bandibacsi34: "A hiszterikus lezarasok miatt nincs eleg sofőr."

Azaz a Brexit miatt.

Olyan sötét vagy, ahogy az csak az ilyen náci, EU-ellenes faszokhoz illik.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.24. 19:02:09

@Bandibacsi34: Ostoba vagy. A hagyományos háborúkat régen nem az emberek számával nyerik. A NATO több drónt legyárt a háborúhoz, mint ahány orosz él a világon.

Bandibacsi34 2022.02.24. 19:04:13

@pista1872: Igen te kis focsogo hulyegyerek! Akkor miért is tuntettek Kanadában a kamionosok??? Miért is oldódott meg a dolog 4 héten belül UK ban? Mert nem a 20000 fős hadsereg miatt(benzin szállító vezetésére sok engedély kell mert robbanásveszélyes!!). Hanem hirtelen lett benzin miközben ki jött volna UK ba 3 hónapos munkavallaloi engedéllyel?

Bandibacsi34 2022.02.24. 19:08:00

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ja Kínában legyartjak őket nekik... Közben el is lopják, hogy és megszerzik a sebezhető pontjaidat is...

chrisred 2022.02.24. 19:11:34

@a nagy hohohorgász: 4. Az egész világ azt fogja ebből látni, hogy mindig annak van igaza, aki gátlástalan.

Bandibacsi34 2022.02.24. 19:14:04

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Egyebkent minek tartanak akkor hagyományos hadseregeket? Ledronozni egyszerűbb lenne! Persze 20 év múlva igaz lesz ez, de a legtöbb Dron nem megy 300 km nel távolabb. Itt most nem afganok vagy örmények ellen mennek. Gondolom megvannak a dronvadasz eszközök. Ezek a fegyverek majd ki lesznek probalva most.

midnight coder 2022.02.24. 19:17:33

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ha a NATO beavatkozna, az nem biztos hogy megállna atomháború nélkül. Ergo nem fog beavatkozni, ezt az amcsik is megmondták. Ugyanezért nem fog a maci sem NATO tagországot piszkálni. Ami lehetett volna az az, hogy a NATO támogatja fû alatt az ukránokat pénzzel, paripával, fegyverrel, akár még drónokkal is. Mondjuk pont ez lehetett egy racionális magyarázat: Putyin nem akart egy elhúzódó proxy háborút, ahol valójában nem az ukránokkal hadakozik, hanem az amcsikkal.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.24. 19:18:19

@a nagy hohohorgász: Te csak ne ugass, aki akartad a háborút! Utolsó mocsok vagy! Magyar fiatalok fognak meghalni benne.

6.Lenin 2022.02.24. 19:19:46

Vlagyimir Putyin szerint bárki beavatkozik a konfliktusba, olyan válaszlépéssel szembesül, „amit még nem látott a világ”

Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy Amerika kit fog "felkérni" arra, tesztelje már le, mit lép Putyin erre.
Tuti, hogy erre is kíváncsiak. azt se hitték, hogy az oroszok ezt meglépik. Jól belekergetnek ebbe minket.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.24. 19:19:57

@midnight coder: Persze hogy nem lesz háború. Azt az oroszok nem bírnák. Azért indították meg ilyen gyorsan, hogy fű alatt ne lássák el az ukránokat drónokkal, mert az óriási vérveszteséget okozna az oroszoknak.

pista1872 2022.02.24. 19:20:00

@midnight coder:

gnlszinfolt.blog.hu/2021/09/10/szabaduljunk_meg_hitler_kisertetetol?full_commentlist=1#c40900116

ennyire rövid idő alatt a világ legnagyobb háborúját indította el, és vezette az utolsó napokig, plusz a 6 millió zsidó.

fajlagosan senki nem hasonlítható a népirtó Hitlerhez.

már megint csak azt reklámozod, hogy mennyira alap dolgokat nem tudsz, és milyen hótsötét, idióta selejt vagy.

midnight coder 2022.02.24. 19:21:33

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Azért ez a drónosdi csak rövid távon lesz jó. Hosszabb távon elég könnyû lesz ezeknek olyan elektromágneses impulzust adni ami kiiktatja az elektronikájukat, vagy meghekkelni a kommunikációt és visszaküldeni õket a feladónak.

6.Lenin 2022.02.24. 19:24:10

Miért örülnék. A vén fasz jól kibaszik az Unióval, meg Európával.

Sajnos ilyen hülyék a vezetőink az unióban, ennek miért kéne örülnöm?

6.Lenin 2022.02.24. 19:25:03

@midnight coder:

A drónokat valamivel irányítani is kéne, de már nincs mivel.

chrisred 2022.02.24. 19:26:24

@midnight coder: "Ha a NATO beavatkozna, az nem biztos hogy megállna atomháború nélkül. Ergo nem fog beavatkozni, ezt az amcsik is megmondták. Ugyanezért nem fog a maci sem NATO tagországot piszkálni."

Ebbben nem látom a logikát. Az oké, hogy egy atomhatalom, legyen NATO tag, vagy sem, megvédené saját magát az atomfegyvereivel. De mondjuk milyen különbség van az USA számára, hogy Ukrajna vagy Magyarország miatt taszítja magát a nukleáris télbe?

nemecsekerno_007 2022.02.24. 19:26:57

@pista1872: Mehetsz megdögleni Dombasz-ba a Biden család üzleti érdekeiért Matyika.

Te, szájjal festő forradalmár.

a nagy hohohorgász 2022.02.24. 19:28:51

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: miért is halnak meg magyar fiatalok miattam??? Hahaha

nemecsekerno_007 2022.02.24. 19:29:05

@gázóra ellenőr: Az amerikai védelmi cégek részvényei meg emelkednek.

Ti persze osszátok facebook-on a sírós, háborús videókat.

Az olyan álszent. Nem ég a pofátok?!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.24. 19:29:31

@midnight coder: Ajaj. Azt hittem te informatikus vagy.
@nemecsekerno_007: Aha. Szerinted ez az USA üzlete. Te háborús bűnöst, Putyint mentegeted!

midnight coder 2022.02.24. 19:30:30

@pista1872: A nagy háború mindenképp összejött volna, kérdés csak az volt, hogy Hitler vagy Sztálin kezdi. De ez csak a sokadik háború volt az emberiség történetében, ilyen alapon az amcsik is népirtók mert háborúzott észak dél ellen. Viszont a saját polgárainak az aktív ritkítása terén Hitler max. úgy 15 millió polgárt tud felmutatni, míg Pl. Mao elvtárs úgy 60 körül, és bár ezen a téren õ viszi el a prímet, azért Sztálin és Lenin elvtárs is kiirtották a magukét, meg ott volt még Pol Pot elvtárs... aztán a sor végén valahol a komcsik reklámarca akinek a képét ma is sokan teszik a pólójukra, Che Guevara elevtárs, aki a fentiekhez képest valóban kispályás, de azért egy Hasfelmetszõ Jack még mindig ártatlan kiscserkész volt hozzá képest.

nemecsekerno_007 2022.02.24. 19:31:53

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Putyin ezzel most velünk is jól kibaszott, én se örömködök.

6.Lenin 2022.02.24. 19:31:55

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Miért, kié? Ki fog ezen nyerni? Nem az USA? Ő van a legmesszebb a bulitól.

a nagy hohohorgász 2022.02.24. 19:32:25

@chrisred: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @pista1872: jut eszembe parasztok, az amcsi 2/3nak nem kellenek fékek és ellensulyok???? Hogy is van ez????

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.24. 19:33:28

@6.Lenin: Ostoba! Maradj csak a davajgitárodnál. A drónt simán előre lehet programozni. Az impulzussal tönkretenni az infromatikát, pedig a saját rendszereket is agyonveri. Ráadásul folyamatos impulzusokat kelteni iszonyatos energiába kerül. Mire pedig észleli a drónt, addigra már a drónnak nem kell az elektronika, simán a repülési időtartamot kell beállítani, hiszen addigra bemérte a célt.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.24. 19:34:42

@a nagy hohohorgász: Ne beszélj mellé, te aki a háborúért drukkoltál, te alávaló mocsok!

midnight coder 2022.02.24. 19:34:51

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Az hát. De azért láttam már elektronikát is közelrõl. Egy ilyen integráltságú cucc elég érzékeny tud lenni, pláne ha még kommunikálnia is kell. Másrészt, feltörhetetlen protokoll, rendszer nincs, legalábbis egy olyan komplex rendszernél ami egy katonai drónhoz kell. És azért az orosz, kínai hekkerek is elég jók.

midnight coder 2022.02.24. 19:38:03

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Nem kell folyamatos energia, és a mikrohullámok elég jól irányíthatók. Ilyenfajta fegyverek elég régóta vannak, az amcsiknál még nem halálos kézifegyverként is bepróbálkoztak ilyennel ha jól emlékszem. Aztán nemigen hallottam a dologról, gondolom leginkább azért, mert ha a delikvens utána mondjuk rákot kap, akkor az illetékesek elég nehezen moshatták volna le magukról hogy nem ez okozta.

6.Lenin 2022.02.24. 19:38:03

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Már nincs is mit, és mivel irányítani. Te tényleg nem látod a valóságot?
Ja láttam képeket , az ukránok fából készült AK gépfegyverekkel játszottak.
Ennek az egésznek a lényege, az EU-t hazavágni, na meg megnézni mekkora is a pöcse Putyinnak.

nemecsekerno_007 2022.02.24. 19:39:10

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Ugyan nézd már meg George Friedman 2015-ös előadását a geopolitikáról.

Te Csillámpóni.

www.youtube.com/watch?v=QeLu_yyz3tc&t=270s

pista1872 2022.02.24. 19:40:15

@6.Lenin:

meltanyossag.blog.hu/2021/12/06/a_kormany_szavatossagi_ideje/full_commentlist/1#c41076038

"koalíciós kormányok= választók átverése, hiszen a hatalmat a háttérben, alkuk során osztják el."

ld. korábban Fidesz-Kisgazdák, ahol Orbán ledarálta a másik pártot, és most Fidesz-KDNP, ahol egy olyan párt van a qrmányban, akire a lőtéri kutya se szavazna.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.24. 19:40:21

@6.Lenin: Mesélj! Mit nyer ezen az USA?
@midnight coder: Jaj, ne fárassz! Már nem az Afganisztánban alkalmazott drónoknál tartunk. Drónvetőkből indított eszközök, amelyek önállóan, irányítás nélkül indulnak, amikor célt észlelnek, onnan a finom elektronikának már nincs szerepe, mert csak beállítják a repülési időt és célra fordulnak. Fizikai lelövésükön kívül semmit nem tudsz tenni ellene.

nemecsekerno_007 2022.02.24. 19:40:26

@6.Lenin: George Friedman 2015-ös előadása a geopolitikáról.

Valahogy megvan magyar felírattal is.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.24. 19:41:53

@midnight coder: És mikrohullámok azt hiszed ártanak a drón elektronikának? :-)) Te sem vagy villamosmérnök igaz?

6.Lenin 2022.02.24. 19:44:41

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Eltereli a figyelmet pl Afganisztáni "győzelemről" meg más belső szarságról, miközben ő marad gazdaságilag a fasza gyerek. Meg lesz némi fogalmuk arról, hogy mennyit is szabad baszakodniuk a medvével. Hátha meggyengül, és ki lehet lőni. És lesz egy kurva nagy piac, meg nyersanyag szarásig.
Ennyiért talán megéri feláldozni MÁSOKAT.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.24. 19:47:31

@6.Lenin: Jaj, látom a munkásőr időkből az oroszok seggnyalása még a véredben - ami alkoholban úszik - maradt. Az oroszok bevétele az olajból és gázból származik, ami most nem fog jönni.

6.Lenin 2022.02.24. 19:49:28

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Te csak nézel ki a fejedből, vagy érzékelsz is valamit a látottakból? Azt látom, hogy érteni nem értesz semmit.

alöksz róz 2022.02.24. 19:50:28

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Mesélj! Mit nyer ezen az USA?" - jaja, hát semmi az a sokmilliárd dolláros fegyver- és gázbiznisz, uniós konkurens cégek gyengülése, igaz? :D
az összes nickeden hülye vagy, pityu...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.24. 19:53:49

@midnight coder: Nem mellesleg a tankokat átégető termittöltet vasoxidot és rezet, magnéziumot tartalmaz, tehát ha az elektronikát a romboló töltet belsejében helyezik el, semmire nem mész az impulzusokkal.

pista1872 2022.02.24. 19:54:03

@alöksz róz:

szeka.blog.hu/2021/06/28/most_mar_az_eu_vezetoi_is_tudjak_hogy_a_korrupcio_leleplezesevel_lehet_sarokba_szoritani_orban_vikto?full_commentlist=1#c40754434

te szavazol a legnagyobb tolvajra Magyarország történetében. a gázszerelőre. a legnagyobb marhák közé tartozol a magyar történelemben.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.24. 19:56:03

@alöksz róz: Undorító, hogy az orosz inváziót mentegeted homályos gazdasági érdekeket felemlegetve. A komcsi propagandisták az ötvenes években nem voltak ilyen undorítóak mint ti. Egy szóval nem ítéltétek el az oroszokat.

6.Lenin 2022.02.24. 19:56:44

@alöksz róz:

Szerintem élősúlyban is az lehet.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.24. 19:58:14

Egy, az oroszokat elítélő, a kárpátaljai magyarokat féltő kommentet nem olvastam tőletek, rohadt fideszesek. Mocskos rohadékok vagytok!

6.Lenin 2022.02.24. 20:00:36

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Csak annyi kellett volna, hogy az USA, és Oroszország közösen garantálja, hogy Ukrajna marad fegyvermentes övezetnek. Csak ez valakinek nem volt az érdeke, de azok nem az oroszok. Na, ki marad?

Ilyenkor mindig az az első kérdés, hogy kinek volt ez az érdeke?

alöksz róz 2022.02.24. 20:01:10

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: hát mit szeretnél pityu, ítéljem el neked az oroszokat?

ez a nevem senki 2022.02.24. 20:02:11

@6.Lenin: tippem: baltiak, csehek, törökök

6.Lenin 2022.02.24. 20:02:14

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

A kocsmában is mindig az a hibás, aki visszaüt.

midnight coder 2022.02.24. 20:06:50

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Na ja, csak egy töltet belsejébõl nehéz bármit is érzékelni/vezérelni.
Esetleg, ha optocsatolón keresztül valahogy ki/be tudják vezetni a jelet valami nagyon primitív de masszív elektronikához.

Nem véletlenül játszanak ezzel az amcsik is:
computerworld.hu/technologia/egyenesen-thort-veti-be-a-dronok-ellen-az-amerikai-hadsereg-291198.html

a nagy hohohorgász 2022.02.24. 20:07:41

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: na mi van? Hirtelen te szerinted is vannak Kárpátalján magyarok????

6.Lenin 2022.02.24. 20:08:59

@ez a nevem senki:

A törökök nem hülyék. a baltiak már közelebb vannak, vagy a lengyelek. Esetleg a románok (Moldávia)
Ha bár Romániában vannak amerikaiak.
Igaz talán már a lengyeleknél is. De talán "megér" nekik néhány amerikai halála is, ahogy Szíriában Iránban, Afganisztánban és máshol se sírtak néhány amerikai hulla után. Remélem minket nem kényszerítenének ilyesmire. Nagy gáz lenne.

ez a nevem senki 2022.02.24. 20:09:08

bilden fijacskájának mintha ukrajnában lett volna csencselése

a nagy hohohorgász 2022.02.24. 20:09:11

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: ja és a beugrato kérdés: az a karpataljai is magyar aki nem tud magyarul helyesen írni???? Hahaha

midnight coder 2022.02.24. 20:11:38

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Az ukránok megszívják ezt - sajnos jó eséllyel a kárpátaljai magyarok is. De aki szintén nagyon meg fogja ezt szívni, az az EU. Sokkal jobban megszívja majd az embargót mint a ruszkik, akik Kínával elég jól el fognak kereskedni - a kínaiaknak pont az kell ami nekik van (= nyersanyag, energia, kaja, katonai szövetséges az USA ellen), az oroszoknak pedig az ami a kínaiaknak van (= technológia, termékek). Az európaiaknak viszont a kaja és az energia jócskán megdrágul majd, ami nem tesz jót az amúgy sem fényes versenyképességünknek.

pista1872 2022.02.24. 20:14:15

@a nagy hohohorgász:

"amúgy szerintetek minden jobb Orbánnál!!!!"

írtad itt:
kard.blog.hu/2021/04/11/ne_osszatok_orbankepet/full_commentlist/1#c40131962

nem is kérdezel, hanem ordibálsz. Ilyen kis pszichopata vagy.

És igen, nagyjából minden jobb Orbánnál.

1) Még Bözsi néni is jobb volna, mert ugyanolyan hülye, mint Orbán, de legalább nem hiszi akkora pofával, mint Orbán, hogy mindenkinél okosabb. Nincs akkora küldetése, és nem tud úgy lopni, mint Orbán.
2) Orbán 20 ezer embert ölt meg egy év alatt a koronavírus járvány alatt. Ennél minden jobb, ami Horthy óta volt. Orbán Horthy óta a legnagyobb népirtó diktátor, a legnagyobb csapás Magyarországra és a magyar népre nézve. Ennél még a kommunista diktatúra is jobb volt, azok kevesebb embert öltek meg.
3) Orbán elbaszásai rekord magasságúra vitték az államadósságot, rekordra gyengítették a forintot.Soha nem volt még ilyen szar állapotban az ország gazdasága ebben az évezredben. Orbán úgy baszta szét ezt az országot, mint még senki a rendszerváltás óta.

ez a nevem senki 2022.02.24. 20:14:34

@midnight coder: b+
újra agrár ország leszünk
jó pízé eladjuk a kaját a germánoknak, abból veszünk murricás gázt

6.Lenin 2022.02.24. 20:15:40

@midnight coder:

Az a baj, hogy haladóék igen nehéz felfogásúak. ezekre majd akkor fognak rájönni, ha itt is cirkusz lesz a hiány, és a magas árak miatt. Igaz majd belelőnek a tömegbe éles lőszerrel. Van gyakorlatuk benne.

ez a nevem senki 2022.02.24. 20:17:00

@ez a nevem senki: Viktor, geryke, márki zaj, lopcsány mind paraszt, még a végén fellendülünk

a nagy hohohorgász 2022.02.24. 20:18:49

Arra amúgy kíváncsi leszek hogy amerika és az eu mennyi támogatást ad az ukrajnaval hataros eu tagorszagoknak hogy az ukrán menekulteket segítsék. Azt meg csak halkan jegyzem meg hogy az unionak az is érdeke hogy a besult agysebesz migransok helyett inkább ukrán menekültek jöjjenek dolgozni aljaberert.

Indriq 2022.02.24. 20:21:07

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: nem tudom mit vársz ezektől a kubaszov csicskáktól, ovit még mindig sakkban tartja putyonka, úgyhogy a propaganda gépezetnek kína styleban kell nyomnia.
kiszolgáló csőcselék mindig lesz, ide ezek jutottak

minden ukrán életért kár akit most az orosz felszabadítók ölnek meg, de jó lenne mindenkinek észben tartania, hogy az általános mozgósításban a kárpátalja is benne van, ovi az állandó ukrán NATO tagság szabotálásával ezeket ítélte halálra....

a nagy hohohorgász 2022.02.24. 20:21:41

Matyi és itguru fajtarsai, miért nem heckkelitek meg az oroszok szoftvereit????

a nagy hohohorgász 2022.02.24. 20:23:19

@Indriq: te vadbarom, ha nem tűnt volna fel az egész világot sakkban tartja putyinka!!!!! Érdemes volt leváltani Trumpot... hahaha

Indriq 2022.02.24. 20:24:55

@a nagy hohohorgász: jól érvelsz, elárulod ki kapcsolta be neked a gépet, mert ezzel az ésszel egy kapcsoló is megoldhatatlan problémát jelenthet neked :)

Indriq 2022.02.24. 20:26:05

@a nagy hohohorgász: ja és trump kifejezetten jó példa, putyonka trumpot hugyosszexvideóval zsarolja.... némi öngólt látok az irányodban :)

pista1872 2022.02.24. 20:28:05

@midnight coder:

1) Gazprom részvénye október óta felére esett. Abból ma reggel minimum 20% volt.
2) Ma reggel, amikor ezt kommentelted, az orosz tőzsde is esett 30%-ot, aztán be kellett zárni. Most -40%-on áll.
3) Konvencionális hadviselésben az oroszokat a NATO akkor nyomja le, amikor akarja, és lehet hogy odaveszik Románia, Lengyelország, Szlovákia és Magyarország, de Moszkva újra csak egy folyó lesz, ahogy ezer évvel ezelőtt volt.

4) Még az idióta Orbán is tudja, hogy most az oroszok elleni oldalra kell állni, és elítélte Putyin háborúját.

5) Oroszország és Kína között a kereskedelemhez alig van infrastruktúra. Gázvezeték van egy kicsi, de az nem a Yamal gázmezőről megy pda. A Power of Siberia 2-t még csak most akarták elkezdeni építeni, de ezt már Putyin aligha fogja megélni.

Nagyon kevés olyan elmebeteg van, mint te, aki még mindig kitart Putyin mellett. De hát láttunk már tőled hasonló totál eszement faszságot is.

Elmebeteg vagy, pszichopata vagy. És akkor dugod ide a pofádat, amikor alkalom nyílik a legnagyobb eszement faszságokat ideszarni. Te minden témában totál zakkant genetikai selejt vagy náci mongolFidióta vagy.

a nagy hohohorgász 2022.02.24. 20:31:21

@Indriq: Matyi az te vagy akit hugyosszexvideoval zsarolnak

Indriq 2022.02.24. 20:34:07

@a nagy hohohorgász: te.... a visszavágások nagymestere... :)
régebben is a rezsicucumalacnak tippeltelek, de most hozzád képest még ő is tudósnak látszik....

csakhogy frappánsan visszavágjak nézz utána a következő vicc idézetnek
"bohóc, a k*rva anyád!" :)

pista1872 2022.02.24. 20:35:36

@6.Lenin:

meltanyossag.blog.hu/2021/12/06/a_kormany_szavatossagi_ideje/full_commentlist/1#c41076038

"koalíciós kormányok= választók átverése, hiszen a hatalmat a háttérben, alkuk során osztják el."

ld. korábban Fidesz-Kisgazdák, ahol Orbán ledarálta a másik pártot, és most Fidesz-KDNP, ahol egy olyan párt van a qrmányban, akire a lőtéri kutya se szavazna.

alöksz róz 2022.02.24. 20:40:07

@a nagy hohohorgász: "inkább ukrán menekültek jöjjenek dolgozni aljaberert" - ja, hogy jól leverjék a béreket.

a nagy hohohorgász 2022.02.24. 20:53:52

@alöksz róz: koszonje meg mindenki az usanak hogy az infláció az egekben!!!!

a nagy hohohorgász 2022.02.24. 21:01:17

@Indriq: azt tudod e nagy demokrata hogy a német kancellaroknak egyenes út vezet a gazpromhoz??? Arról mi a véleményed??? Az hogy a kurva anyámat??? Hahaha

sírjatok 2022.02.24. 21:05:44

@pista1872: "és lehet hogy odaveszik Románia, Lengyelország, Szlovákia és Magyarország, de "

de legalább az történne amit az amcsik akarnak.

K akarja még ezt? Ja MZP.

pista1872 2022.02.24. 21:13:11

@alöksz róz:

szeka.blog.hu/2021/06/28/most_mar_az_eu_vezetoi_is_tudjak_hogy_a_korrupcio_leleplezesevel_lehet_sarokba_szoritani_orban_vikto?full_commentlist=1#c40754434

te szavazol a legnagyobb tolvajra Magyarország történetében. a gázszerelőre. a legnagyobb marhák közé tartozol a magyar történelemben.

CSOKKI MÁLNA 2022.02.24. 21:22:28

"Ez csak erőfitogtatás, nem lesz itt semmiféle háború, ez elképzelhetetlen… "

Ugyanezt szajkózták a Krím megszállása előtt is a nagyokos szakértők. Pár napja valami Rácz nevű nagyokos azt nyilatkozta, hogy az oroszok most kivárnak és ha elég erős lesz a nyugati reakció a szakadár államok orosz elismerésére, akkor nem fognak majd támadni. Hehe..talán mégis.

CSOKKI MÁLNA 2022.02.24. 21:25:44

@Indriq: Utolsó sorod nyilvánvaló hazugság.

pista1872 2022.02.24. 21:27:01

@alöksz róz:

te már visszavonhatatlanul megőrültél.

a nagy hohohorgász 2022.02.24. 21:42:41

Láttátok a kijevi dugorol a fotókat, 8 sávos úton dugó volt oda meg vissza.... mi lenne akkor butapesten amikor a 2 közül az egyik bicikli sav:))))

pista1872 2022.02.24. 21:47:02

@a nagy hohohorgász:

szeka.blog.hu/2022/01/19/amikor_visszanyal_a_pegasus?full_commentlist=1#c41160478
"Te tényleg aggódsz a kereskedokert????"

tudjuk, a Fidesz, és a mongolFIdióták leszarják a kiskereskedőket, akiket tönkrevághat akár egy pár áru hatósági alacsony ára is.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.24. 21:48:07

@CSOKKI MÁLNA: "Ugyanezt szajkózták a Krím megszállása előtt is a nagyokos szakértők. " - ja, például a magyar hadügyér.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.24. 21:49:04

@a nagy hohohorgász: Mi köze az USA-nak az inflációhoz? Putyinnak, a háborús bűnösnek köszönd!

a nagy hohohorgász 2022.02.24. 21:52:00

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: jaja, Putyin keresett atombombat Irakban és Putyin ment be Afganisztánba diktatúrat akarom mondani demokráciat exportálni.....

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.24. 21:52:55

@Indriq: Idióták ezek. A kárpátaljai magyarok akik tudnak elmenekülnek a szülőföldjükről és helyüket majd elfoglalják az ukránok és oroszok. És ezek a barmok ennek a háborúnak tapsolnak. Az az állat @a nagy hohohorgász: egyenesen drukkolt neki.

a nagy hohohorgász 2022.02.24. 21:53:02

Mert a migrans felveri a bért, aham

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.24. 21:53:58

@a nagy hohohorgász: Konkréten Afganisztánban az oroszok kezdték a balhét. Te barom aki kívántad a háborút!

alöksz róz 2022.02.24. 21:54:30

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: sose vitattam. de időnként azért nagyon jó meglátásai vannak, szóval nálad még így is sokkal okosabb :-)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.24. 21:54:49

@a nagy hohohorgász: Azt írta hogy leverik. Elképesztő mennyire hülye és undorító vagy.

alöksz róz 2022.02.24. 21:55:19

@a nagy hohohorgász: "Mert a migrans felveri a bért, aham" - nem veri fel. de nem is dolgozik.

a nagy hohohorgász 2022.02.24. 22:03:11

@alöksz róz: tehát nettó penzkidobas, akkor megéri a nyugatnak vagy sem az aljaberes ukrán menekült????

Sir Gombóc 2022.02.24. 22:06:52

@Lesz még Magyar Köztársaság: kár, hogy hazudsz, MZP nem azt mondta, amit az orbáni propaganda hamisan sulykol, hanem azt, amit ma már a Szíjjártó külügyér is..

pista1872 2022.02.24. 22:14:12

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

ekozbenlondonban.blog.hu/2022/01/18/megalazoan_keves_helyen_szavazhatnak_iden_is_az_angliai_magyarok?full_commentlist=1#c41158166

te azt mondod, hogy az legyen a felsőbbrendű lény, annak legyen előjoga a szavazásban, aki NEM rendelkezik magyarországi lakcímmel.

nemcsak idióta, illogikus elmebeteg, hanem egy hazaárukló, geci, fasz is vagy.

szeka.blog.hu/2021/12/08/orban_viktor_kidobalja_a_nehezekeket_a_fidesz_hajojabol/full_commentlist/1#c41086118

alöksz róz 2022.02.24. 22:14:48

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: kevés vagy te ahhoz.
mindig csak addig jutsz, hogy jól beégsz aztán ünnepled magad :D

alöksz róz 2022.02.24. 22:16:57

@a nagy hohohorgász: leszarom hogy nekik megéri vagy nem. nekünk nem jó, ha az itteni eleve nem túl magas béreket leveri a sok ukrán, ennyi.

a nagy hohohorgász 2022.02.24. 22:24:21

@alöksz róz: nem akarnak azok ittmaradni a bogatyas turulszaros putriba...

ez a nevem senki 2022.02.24. 22:25:59

há ma azé mé mindég négyszer annyi ukránt nyírt ki a fasiszta ukrán kormány a koviddal mint a putin

CSOKKI MÁLNA 2022.02.24. 22:27:40

Az ellenzék még akár a hasznára is fordíthatta volna a helyzetet, ha nem válogatott idióták vezetnék..

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.02.24. 22:29:22

@Sir Gombóc: "MZP nem azt mondta, amit az orbáni propaganda hamisan sulykol, hanem azt, amit ma már a Szíjjártó külügyér is.."

MA ESTE már azt mondta!Telex, 444, HVG.hu nem hozta le a partizános interjút?! Kis tudatlan...ott az általam belinkelt weboldal, benne a videókkal.

A rohadt baszott kurtva anyád.

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.02.24. 22:34:19

@dare: " A NATO nem csak védelmi szervezet, vett már részt harcokban."

Igen, de nem atomhatalom ellen.

Szerbia és Oroszország között van némi különbség.

Sir Gombóc 2022.02.24. 22:35:16

@6.Lenin: Törökország NATO tag és fegyvereket szállított, köztük drónokat, Ukrajnának. Nem szeretnék, hogy az oroszok a mostaninál nagyobb befolyást szerezzenek a Fekete-tenger térségében.

pista1872 2022.02.24. 22:35:52

@ez a nevem senki: ha már így felhoztad, és pofán szartad magad.

Putyin, amikor ezt a kommentet írtad, több, mint 300 ezer embert nyirt ki

Ukrajna csak valamivel többet, mint 100 ezret

Orbán, mint tudjuk 40 ezernél többet

ha viszont 1 millió lakosra vetíted, akkor Orbán messze lekörözi Ukrajnát és Putyint, amelyek kb ugyanott vannak.

ráadásul az orosz adatok nyilvánvalóan hamisítottak, hiszen 2021 július és szeptember között minimum 2 hónapig szinte teljesen pontosan 800 ember halt meg naponta. ami nyilván azért volt, mert Putyin ennyit írt elő maximumnak.

Putyin és Orbán fasszopói elmebeteg genetikai selejtek. ti vagytok az emberiség legalja

Orbán, mint tudjuk,

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.02.24. 22:38:59

@Sir Gombóc: Pedig meg voltam győződve, hogy ti zayisták követitek a Partizános videókat. ATV-t is néztek, ha a Messiást kérdezik éppen.

pista1872 2022.02.24. 22:44:47

@a nagy hohohorgász:

kormanykommentek.blog.hu/2021/08/30/elovalasztas_de_ki_es_kit_valaszt?full_commentlist=1#c40881784

fingod nincs a világról. Merkel eleve nem döntött egyedül semmiről, mert Németország szövetségi köztársaság. egy csomó dolog állami szinten van, más dolgokban az államok miniszterelnökei döntöttek. és Németországban jóval kevesebb ember halt meg arányaiban.

sosem kurt baromfi inkább a te barátod, te elmebeteg. legalábbis a blogfüggőségben azonos veled, és az idiótaságban is.

Sir Gombóc 2022.02.24. 22:45:51

@Lesz még Magyar Köztársaság: amit te biztosan nem néztél meg vagy agyilag képtelen vagy felfogni az elhangzottakat. Vagy csak simán hazudsz, ahogy szokásod.

dare 2022.02.24. 23:05:07

@Lesz még Magyar Köztársaság: Pont ezért nem fog részt venni a harcokban élőerővel, csak fegyverzettel támogatja majd az ukránokat fű alatt (na nem kell nagy dolgokra gondolni).

Lezárják a határt az ukránok ma éjféltől.
15 és 70 év közötti férfiakat nem fognak majd átengedni, ezért is jöttek ma olyan sokan.
Volt akit alig engedtek át már most is (17éves fiú), csak a szülők határozottsága miatt tudták magukkal hozni a srácot, mivel ma éjfélig még lehet.
Remélem ez tényleg csak pletyka, mert a 15 és 70 éves intervallumot én még azért tudnám tovább szűkíteni.

dare 2022.02.24. 23:25:40

Ha ez sokáig fog tartani, akkor sok Katyusa fog még sírni a két oldal szereplői között.
youtu.be/nXpBTqxsIsk

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.02.24. 23:26:20

@dare: amikor arról írsz, hogy "vett már részt harcokban", akkor természetesen az ember haderőt felvonultató valódi katonai műveletekre gondol. Ilyet viszont soha nem fognak viselni Oroszo. ellen, amíg az NATO tagországot vagy tagállamokat nem támad meg. De Oroszo. sem hülye, hogy erre vetemedjen.

A Nyugat eddig is fegyverezte Ukrajnát. A határok lezárva, nincs több fegyver. Az ukránok néhány nap alatt leteszik a fegyvert. Ez villámháború lesz. Nem fogják beáldozni sajátjaik életét ekkora túlerővel szemben.

dare 2022.02.24. 23:29:57

@ez a nevem senki: Azért olyan jó lett volna, ha valaki direktbe rákérdez erre mondjuk Orbán Viktornál is.
Úgy megnéztem volna mit válaszol rá.
Nem most, hanem mondjuk egy hónappal korábban.
Amikor még nem látszott az, hogy Putyinnál el fog gurulni a gyógyszer.

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.02.24. 23:30:56

@Sir Gombóc: Azt a mindenit! Ezt a primitív, szánalmas erőlködést!! Nem vagy semmi.

pista1872 2022.02.24. 23:33:07

@CSOKKI MÁLNA:

elegemvan.blog.hu/2022/01/28/elegem_van_mennye_moszkvaba_gyonyoru?full_commentlist=1#c41179360

én Kazahsztánról 2022-ben is azt gondolom, hogy forradalom volt, az emberek felháborodásából. és igen, 1956-ról is ezt gondolom.

ti azt hiszitek, hogy Kazahsztánban a nyugat által machinált ellenforradalom volt, ami 1956-ban Kádárék véleménye volt.

ti, mongolFidióták a büdös kommunisták szintjén ólévő pszichopata elmebetegek vagytok. tök ugyanazokat az agymosott paneleket nyomjátok, mint Kádárék a gonosz nyugatról.

dare 2022.02.24. 23:36:26

@Lesz még Magyar Köztársaság: Igen, viszont ő mégis a békefenntartó missziókról beszél.
Tehát Irak, Afganisztán, Koszovó, Bosznia...stb, szerintem ő valami ilyesmi katonai szerepvállalásra gondolhatott (remélem).
Nem lehet kivenni a szavaiból, hogy harcba is küldene-e magyar katonákat Ukrajna területére, elég diplomatikusan fogalmaz, és a későbbi magyarázkodásból is ez jön le.
Szerintem ő misszióra gondolt, nem harcoló alakulatokra (megint csak remélem).
Nem egyértelmű nekem.

dare 2022.02.24. 23:58:33

@dare: De tegyük fel azt, hogy Márki-Zay arra gondolt, hogy küldene harcoló alakulatokat Ukrajna területére, ha lenne rá lehetősége.
Más dolog egy ilyen dolgot úgy kijelenteni, ha erre reális esélyt nem érzünk, és megint más dolog akkor, ha már a valóság jön velünk szembe.
A valóság az sok mindent felül tud írni, gondoljunk arra, hogy volt olyan, mikor reggel még Orbán Viktor is mást mondott mint pl este vagy másnap a járványkezelés alatt.
Az egy válsághelyzet, a valóság felül tudja írni az addigi álláspontunkat.
Tehát könnyen lehet bármit mondani válságállapot nélkül, de ha helyzet van, akkor a valóság fog igazán döntéseket hozni, és nem mi magunk.
Csak mondok egy drasztikus példát, ami remélem soha nem fog megvalósulni.
Ha eszkalálódna annyira a helyzet, akkor lehet Orbán Viktor is harcoló alakulatokat vezényelhet még NATO szövetségesként Ukrajna területére.
Ne legyen ilyen, tényleg ne, soha, de ha szembejön a valóság úgy, hogy a rosszabik arcát mutatja felénk, akkor nincs jó döntés sajnos, csak kényszerű.

hoplita 2022.02.25. 06:23:47

@Lesz még Magyar Köztársaság:
Az emtévé híradónak csúfolt agitprop adása nálad az ultima ratio?
A faszom is okosabb nálad, te gyökér.)

hoplita 2022.02.25. 06:47:05

@a nagy hohohorgász:

Kancellárok? Többes szám? Schröderen kívül nem rémlik senki...ő meg egy különös állatfajta, az apja elesik a tordai csatában, ő meg beáll oroszfaszt szopónak. Lelke rajta.

gigabursch 2022.02.25. 06:47:41

A régi székely bölcselet itt is eligazítást nyújt:
A sör nem alkohol
Az asszony nem ember
A medve nem játék.

gigabursch 2022.02.25. 06:50:16

@dare:
Néhány hülye üzengető atlantista majom VS. a világgazdaság és az embriség többségét adó BRICS.

Csakhogy az üzengető majmok tudják, hogy hol a helyük ...

hoplita 2022.02.25. 06:50:33

@CSOKKI MÁLNA:

coub.com/telex.hu

Ez az a rác?????. Ja, nem ez zsóti, a zseni lovagúr.:))))))

hoplita 2022.02.25. 07:08:37

@gigabursch:
Drukkolsz a medvének, mi? Neked munkaköri leírásod, fityiszparaszt.:)
Olyan undorítóak vagytok, mint a falusi párttitkárok fénykorukban.

gigabursch 2022.02.25. 07:14:09

@hoplita:
Ez még így hogy?
Igazold már kérlek!
Úgyse fog menni...

TheSaurus 2022.02.25. 07:16:56

" Orbán Viktor egy Facebook videóban kijelentette, hogy a Uniós és NATO-s szövetségeseinkkel együtt elítélik Oroszország lépését. "
Az nem a Bagi Nacsa volt?

Emmett Brown 2022.02.25. 07:26:28

@gigabursch: sem gazdaságilag, sem népessegileg nincsenek többségben.

konrada 2022.02.25. 07:31:30

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Mi köze az USA-nak az inflációhoz? "

INFLÁCIÓS ÜTEM Egyesült Államok 7.5 2022-01 %

Van még kérdés?

pista1872 2022.02.25. 07:39:39

@gigabursch: kozlekedesiklub.blog.hu/2022/02/01/az_m0_gyuru_tehermentesitese?full_commentlist=1#c41188946

most nem akarom Orbánt ajnározni, de az M80-as autóút építésénél még úgy csinálnak is valamit. lehetne gyorsabban is, de csinálnak.

ha nem jársz a falu végén túl, meg lusta vagy híreket olvasni, akkor csak ránézel a google mapsre, és rájössz, hogy totál ostobaságot írtál.

A 8-as út Fehérvártól Herenden túlig négysávos, és folytatják. kivétel a Veszprémi körgyűrű nyugati kis szakasza. az nagyon lerohadt állapotban van, de azt is építik.

továbbá Szentgotthárdtól Körmendig is megvan az M80.

Herend felől Devecserig fogják bővíteni, miután a veszprémi körgyűrű megvan.

az azért jellemző, hogy erről sincs halvány lila fingod, kb. 10 évvel ezelőtti állapotban rekedtél. egy elmebeteg, húgyagyú genetikai selejt vagy.

az persze más kérdés, hogy Lölőék ennek a felét ellopták, Várpalotán egy hidat elbasztak, meg ilyenek. de mondjuk nem ez az a téma, ahol Orbánék a legrosszabbul teljesítenek. ez csak olyan közepes.

konrada 2022.02.25. 07:45:12

...addig még nagyjából érthető a történet, hogy ha egy - az adott területen túlnyomó többségben élő - népcsoport széles körű autonómiát akar, és azt ezért annak az országnak a katonasága, fél banderiális erői támadják, gyilkolják, akkor azért fellép egy külső hatalom támogatólag, hogy megvédje őket.
...de hogy ezért az attól sokszáz km-re lévő fővárost bombázni, haderejét szétlőni???
Ez elfogadhatatlan.

...akár Belgrádnak, akár Kijevnek hívják azt a fővárost...

chrisred 2022.02.25. 07:58:05

@konrada: Csak ott sántít a dolog, hogy a donbaszi álnépköztársaságok területén az ukrán hadsereg nem hogy nem rendezett népirtást, nem gyártott tömegsírokat, hanem tulajdonképpen jelen sem volt.

pista1872 2022.02.25. 07:58:19

@konrada:

"mi a tököm van"

fegyvertelen.blog.hu/2021/04/18/nem_annyira_szabad_europa?full_commentlist=1#c40159280

a jobber selejt őszinte pillanata, amikor fel se fogja, hogy mi zajlik körülötte a világban. miért nem mész szőlőt kapálni? azt még talán felfogod.

belekotty 2022.02.25. 07:59:54

@konrada: Egyetértek. Bár hozzá kell tennem, Belgrádot csak azért támadták az amcsik, mert a szerbek elhelyeztek egy radart a kínai nagykövetség udvarán. A légitámadást nem Belgrád, hanem a környékbeli katonai létesítmények ellen indították és ugyebár egy légitámadás úgy kezdődik hogy kilövik a radarokat. A nagykövetség meg ki volt ürítve, ha jól emlékszem csak a két őr halt meg. Szóval az amcsik a belgrádi támadásban nem voltak sárosak.

pista1872 2022.02.25. 08:16:40

@gigabursch:

szeka.blog.hu/2021/06/03/egy_jelentes_amely_fontos_volt_ugyan_de_idokozben_tullepett_rajta_a_tortenelem?full_commentlist=1#c40689346

a tömegygilkos Orbán rendőrei verték és könnygázozták figyelmeztetés nélkül, rendszám (azonosító) nélkül az engedélyezett tüntetőket 2ö19-ben, te hazug Fideszgeci!

ataszjelenti.blog.hu/2019/08/27/serti-az-emberi-meltosagot-ha-a-rendorok-figyelmeztetes-nelkul-alkalmaznak-konnygazt

konrada 2022.02.25. 08:23:26

@belekotty:

" A bombázások 78 napig tartottak. A becslések szerint az áldozatok száma 1200 és 2500 között van. A Szerbiát ért anyagi kárt pedig több tíz milliárd dollárra becslik.

Az első légicsapásokat '99 március 24-én este 19 óra 45 perckor mérték a szerbiai és montenegrói stratégiai jelentőségű célpontokra. Az akkori bombázására vonatkozó döntést először a történelemben, az ENSZ Biztonsági Tanácsának jóváhagyása nélkül kezdték meg. Javier Solana NATO-főtitkár utasította a szövetséges erők akkori főparancsnokát, az amerikai tábornokot, Wesley Clarkot, hogy kezdjen légitámadásokat Jugoszlávia ellen.

A légicsapásokban mintegy 25 ezer lakóépület ment tönkre, továbbá 470 kilométer út és 595 kilométer vasút. A bombázások során 14 repülőtér, 19 kórház, 20 egészségház, 18 óvoda, 69 iskola, 176 műemlék és 44 híd sérült meg, míg 38 hidat teljesen leromboltak.

'99. április 23-án éjjel a NATO megtámadta a Szerbiai RTV épületét. A támadásban 16-an vesztették életüket. Ez volt az első olyan eset, amikor egy médiaházat katonai célpontnak nyilvánítottak."

pista1872 2022.02.25. 08:43:21

@konrada:

kormanykommentek.blog.hu/2021/08/30/elovalasztas_de_ki_es_kit_valaszt?full_commentlist=1#c40880496

a következő fél évben el lehetne lőni minimum 6 millió Pfizert harmadik oltásként az embereknek. de hát a húgyagyú Orbánod miatt már csak 2,5 millió van rendelve. (azóts a húgyagyú Orbán belátta, hogy húgyagyú, és visszatáncolt)

ennyit tudtok, ti totálkáros, kretén elmebeteg mongolFidióták, a geciparaszt genetikai selejt Führeretekkel együtt.

midnight coder 2022.02.25. 09:07:50

@pista1872: Matyika, sem a NATO, sem az USA nem fog közvetlenül nekiesni a ruszkiknak. Ahogy 56-ban sem tették. Nem kockáztatnak atomháborút.

Lehet, hogy rövid távon probléma hogy a kicsi kínaiakhoz nincs meg az infrastruktúra, de a kicsi kínaiaknak van pénze, az oroszoknak is van embere, a kínaiaknak is, ráadásul nehézgépei, energiája a ruszkiknak is van, ez utóbbi szintén van a kínaiaknak is, márpedig ehhez elsõsorban ez kell. Hidd el, ha ezen múlik, lesz infrastruktúra.

A közös érdekek és a közös ellenség csodákat tehet.

Amúgy pedig kevered a szimpátiát a helyzet elemzésével. Én az oroszokat sem kedvelem jobban mint az ukránokat. Másrészt, az ukránokat annyira neked sem kellene szeretni, mert ha valaki tényleg náci ebben a térségben, nos õk aztán azok. Nem véletlenül lázadoznak az ott lakó oroszok.

midnight coder 2022.02.25. 09:12:22

@Lesz még Magyar Köztársaság: "Nem fogják beáldozni sajátjaik életét ekkora túlerővel szemben. "
Dehogynem. Te nem érted a politikusok gondolkodásmódját. A jó politikus harcol az utolsó emberig, aztán a politikus küföldre menekül a kis családjával és minden mozdítható vagyonkával a környékrõl és onnantól kezdve emigrációból "harcol a hazájáért", mint anno Kossuth.

chrisred 2022.02.25. 09:33:50

@midnight coder: Nem az oroszok lázadoznak, hanem az oroszok által átküldött katonák, meg az oroszok által felfegyverzett szélsőségesek. Valahogy Szíria esetén nagyon jól sikerült ezt a vonalat megtalálni, hogy nem Szíria népe lázong, csupán a muszlim szélsőségesek, csak Donbasz esetén nem megy.

CSOKKI MÁLNA 2022.02.25. 09:37:41

@hoplita: Csak tudod ő nem mondja magát szakértőnek..

6.Lenin 2022.02.25. 09:38:59

@midnight coder:

Ilyenkor szoktam megkérdezni a pacákot, hogy mi a fenéért foglalkozik politikai kérdésekkel, mert láthatóan a sok ezer példa ellenére se lát meg semmit, csak bambán néz ki a fejéből.

gigabursch 2022.02.25. 09:42:42

@Lesz még Magyar Köztársaság:
Attól, hogy csúnyán szólsz hozzá, még nem lesz jobban igazad.
Azonban a tények ezeket a torz alakokat sose befolyásolták.

pista1872 2022.02.25. 09:46:06

@midnight coder:

elegemvan.blog.hu/2021/06/11/elegem_van_a_terdelgetos_bohockodasbol?full_commentlist=1#c40712402

miért nem ugrálsz, hogy a magyar keresztények mi a fasznak térdelnek mindénfele a templomokban, te kis nácigeci?! az nem zavar?!

és ha zavar, minek szavazol a gecikeresztény Orbánra, aki ezt a térdeplést szeretné látni az egész országtól?!

gigabursch 2022.02.25. 09:47:45

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Nem. A britek
Nem, a hindik
Nem, a kínaiak
Nem, a perzsák
Nem, Nagy Sándor
Nem, ...
Nem, ....
...

Matyika, ha csak ennyit tudsz történelemből, akkor inkább meg se szólalj!
Olvass!

moly.hu/konyvek/jan-myrdal-a-kulturak-keresztutjan
moly.hu/konyvek/jean-bourgeois-danielle-bourgeois-nomadok-kozt-afganisztanban

kvp 2022.02.25. 09:55:23

A NATO egy vedelmi szovetseg, de egyben korlatozza mas nuklearis hatalmak elleni fellepest minden tagja szamara, ugyanis ha visszalonek az egyikre, akkor mindenkinek hadba kell lepnie. Tehat semmilyen nyilt fegyveres segitseget nem nyujthat NATO tagallam az ukranoknak, viszont egyik NATO tagallamot sem tamadhatjak meg az oroszok. Barmelyik iranyban tortenne agresszio, az automatikusan teljes NATO es ezzel teljes atomhaborut jelentene.

A NATO tagorszagok most ket dolgot tehetnek. Egyreszt nagyon gyorsan meg kellene gyozni a finneket es a svedeket, hogy NATO tagallamok akarnak lenni. Esetleg meg az osztrakokat is, ha masert nem, azert mert azzal a jaltai, majd kesobb az 1955-os osztrak semlegessegi megallapodast rugna fel a nyugat, egyfajta megtorlaskent.

A masik pedig ha vegul valamiert befagyna az ukran helyzet, akkor szabadcsapatok kikepzese es felfegyverzese, ahogy anno a talibokat is kikepeztek az amerikaiak a szovjetek elleni harcra. Ezzel kb. egy evtizednyi gerillahaboru alatt fel lehetne orolni az orosz hadsereget. Kerdes, hogy van-e eleg ukran aki hajlando erre.

A harmadik lehetoseg megvarni amig Putyin kihal a kepbol es megnezni, hogy utanna mi lesz.

a nagy hohohorgász 2022.02.25. 10:00:04

@chrisred: és az nem lehet hogy ukrajnában nem az ukránok lázadoznak a ruszkik ellen hanem az ukrajnába átküldött "szabó timcsikék"?????

kvp 2022.02.25. 10:01:09

@pista1872: "és ha zavar, minek szavazol a gecikeresztény Orbánra, aki ezt a térdeplést szeretné látni az egész országtól?!"

Orban reformatus. Egy reformatus ember nem terdel le a templomban sem. De nem terdel le Romanak vagy Bizancnak sem, mint ahogy anno I. Istvan sem fogadta el egyiket sem huberuranak. A magyarok egyik fo kivansaga az elmult 1000 evben az volt, hogy hagyjanak minket beken. Haborukkal, uj ideologiakkal, mindennel es lehetoleg mindenki. Ez az igeny a mai napig megvan a legtobb magyarban.

a nagy hohohorgász 2022.02.25. 10:04:34

@kvp: azt megmondanád hogy az oroszok milyen nemzetközi megállapodást rúgtak fel azzal hogy megtámadták ukrajnát?

6.Lenin 2022.02.25. 10:05:07

@kvp:

Azért ennél van még több lehetőség is.
pl. Másként értelmezni bizonyos eddigi szerződések megfelelő pontjait. A nyugatnak ebben hatalmas tapasztalatai vannak
A Majdan téren se ukránok harcoltak a szabadságukért.. Ez csak pénz kérdése.

Vagy leülnek tárgyalni arról, hogy majd két és múlva talán megegyeznek valamiben. Mondjuk egy új tárgyalásban, ha közben az eu nem omlik össze gazdaságilag. Vagy nem fagynak meg télen.
És még rengeteg más megoldás lehet.
PL Ukrajna egy orosz barát kormánnyal szövetséget köt Putyinnal.

a nagy hohohorgász 2022.02.25. 10:07:54

@kvp: " A magyarok egyik fo kivansaga az elmult 1000 evben az volt, hogy hagyjanak minket beken." ezzel maximálisan egyetértek. Ezért kellene kussban maradnunk, és a menekülteket támogatni (legyen az magyar vagy ukrán vagy bármi akár orosz is , a lényeg hogy az ukrán magyar határon jöjjön át.

a nagy hohohorgász 2022.02.25. 10:12:42

Amúgy azt sem értem, hogy ha valamit meg kellett volna tanulnunk az elmúlt 1000 évben az az hogy nekünk az a jó ha kimaradunk a háborúkból. Példát vehetnénk a románoktól. Hallunk most romániából hangzatos orosz ellenes kiabálást? pedig ott messze amarika párti kormány van...

pista1872 2022.02.25. 10:14:32

@ez a nevem senki: pestiflaszter.blog.hu/2022/02/24/olyan_kis_cuki_medve_biztos_nem_fog_tamadni?full_commentlist=1#c41236608

ha már így felhoztad, és pofán szartad magad.

Putyin, amikor ezt a kommentet írtad, több, mint 300 ezer embert nyirt ki

Ukrajna csak valamivel többet, mint 100 ezret

Orbán, mint tudjuk 40 ezernél többet

ha viszont 1 millió lakosra vetíted, akkor Orbán messze lekörözi Ukrajnát és Putyint, amelyek kb ugyanott vannak.

ráadásul az orosz adatok nyilvánvalóan hamisítottak, hiszen 2021 július és szeptember között minimum 2 hónapig szinte teljesen pontosan 800 ember halt meg naponta. ami nyilván azért volt, mert Putyin ennyit írt elő maximumnak.

Putyin és Orbán fasszopói elmebeteg genetikai selejtek. ti vagytok az emberiség legalja

6.Lenin 2022.02.25. 10:14:37

@a nagy hohohorgász:

Azért a magyarok csináltak néhány baklövést is az elmúlt 1000 évben. PL. megállítottuk a keleti rokonainkat a határon, nyugatot védve, pedig mi is keletiek lennénk. Inkább meg kellett volna egyezni a zsákmányban. Ma lényegesebb kisebb gondjaink lennének, talán.
Lassan úgyis a keletiek lesznek az urak nyugaton is, hiszen szép lassan kihalnak. Rengeteg időt nyerhettünk volna.

maintenator 2022.02.25. 10:15:04

A háború sohasem jó, legjobb lenne kompromisszumot keresni! De erre a nyugat nem volt hajlandó. Oroszországot az USA teljesen körbe kívánta telepíteni támaszpontjaival, és ha elkészült, jön a demokrácia export -szintén fegyveresen! Az USA-val ez gyakran megesik , a II. VH óta szinte minden konfliktust ők robbantottak ki -mindig tőlük távoli területet pusztítva! Bezzeg, ha az USA környezetében telepítenének az oroszok támaszpontot, azonnal indítanák a háborút! Emlékezzünk csak vissza a kubai válságra, ott már atommal fenyegetőztek!
A Krím-félszigeten az USA tengeri támaszpontot kívánt létesíteni, ezt akadályozta meg Putyin a gyors annektálással. Most az egész Ukrajnát kívánta az USA bekebelezni, még időben léptek az oroszok! Isten mentsen az egypólusú világrendtől, akkor van a legjobb sorunk, ha a nagyhatalmak kiegyenlített erőkkel egymást sakkban tartják. A Szovjetunió felbomlása a nyugat gazdaságának sem tett jót, a politikájának sem. Az erős Szu mellett nem volt bevándorlás krízis, az un. "háttérhatalom" kussolt! Feltehetőleg Putyin Ukrajna demilitarizálásával, új kormányzat felállításával valami nagy disznóságot előzött meg, amely a "nyugat", de még az ukrán nemzet számára is előnyökkel jár. Szerencsétlen ukránoknak, határon túli magyaroknak milyen életük volt az elmúlt években a nyugat "támogatása" mellett, lejebb már nem lehet!

a nagy hohohorgász 2022.02.25. 10:17:20

az is igaz hogy a románok és a székelyek tudják hogy a medve nem játék. Ellenben a virtuális valóságban élő balliberális faszokkal.
Jó látni azt is, hogy az a pár % trianonista is felfogta, hogy nix ugribugri... csak a buzi hazaárló balliberális deviáns réteg keménykedik megint

6.Lenin 2022.02.25. 10:19:27

@maintenator:

Igen, a haladóék ezt szerették volna. Nekik mások élete soha se számít. Kár, hogy az ukránok ezt nem látták előre.

a nagy hohohorgász 2022.02.25. 10:21:31

@6.Lenin: pontosan ezért mondtam hogy nekünk azt kell megtanulni hogyan kell kimaradni, ehhez kell a pávatánc. Remélem orbán jobban táncol mint horthy. Az viszont biztos hogy az nem segít ha karigeri a bicikli sávokat elnevezi volodimir klicskoról... akit eddig amúgy vladimir klicskonak hívtak :(((((

6.Lenin 2022.02.25. 10:39:23

@a nagy hohohorgász:

Igen, ebből mindenképpen ki kell maradnunk. Még jó, hogy vétóztunk a z ukrán kérdésben a NATO tagságuk ellen, Orbán ezt is időben észlelte, hogy nem szabad ebben engednünk.

maintenator 2022.02.25. 10:49:30

@kvp: Ugye egypólusú világrendet szeretnél? Ugye a mai egypártrendszer is milyen jól bevált itt Magyarországon?

a nagy hohohorgász 2022.02.25. 10:51:16

hányszor olvastam ezeken a bloggokon hogy mit akarnak a bőgatyás turulszaros trianonisták visszaszerezni, de most meg az ukránokért hadba küldenék ... és még nem is az ukránokért... hanem az oroszok ellen!!!!

6.Lenin 2022.02.25. 10:55:02

@maintenator:

Miért? A haladóék nem azért harcolnak?
Miért ne lehetne egy olyan megoldás, hogy minden ország maga döntse el, hogy mit is szeretne?
Semmi mások leigázása. Ezek évezredek óta mindig háborúkhoz vezettek, ha valaki okosabbnak, erősebbnek tartotta magát, általában minden ok nélkül. Vagy az ok egyértelműen mások leigázása volt.

kvp 2022.02.25. 11:06:25

@maintenator: "Ugye egypólusú világrendet szeretnél? Ugye a mai egypártrendszer is milyen jól bevált itt Magyarországon?"

En szemely szerint kozvetlen demokraciat szeretnek mindenhol a vilagon, fuggetlen nemzetallamokkal, de ugyebar az en velemenyemre nem kivancsi szinte senki.

Viszont ahogy elnezem, nagyon kozel vagyunk egy teljes Kinai dominanciahoz. Az USA egyre gyengebb es ha az oroszok tovabb gyengitik europai konfliktusokkal, akkor gyakorlatilag nem tud szembeszallni Kinaval. Raadasul egyre tobb a belso ellensege is, a globalistak ugyanis nem az USA vagy az EU megmaradasaban erdekeltek, hanem egy globalis vilagallamban. Kina pedig azt mondta, hogy ebben benne vannak ok is, felteve, hogy ha ok adhatjak a vezetest.

Putyin ezt benezte. Ha megszallja a ket szakadar nepkoztarsasagot, azt meg elneztek volna neki. Ha annektalja oket, meg azt is. Ha proxy haborut indit a deli regiokban, amiatt se erte volna tul sok szankcio. Viszont egy ilyen teljes tamdas meg azokat a feleket is a nyugati oldalra loki, akik egyebkent EU es vilagkormany ellenesek lennenek. A legtobb EU tagallam nem akar egyesult europat, de ha eleg nagynak itelik a veszelyt oroszorszag iranyabol, akkor bele fognak menni. Ez szerintem egy olyan csapda volt amibe Putyin eleg latvanyosan belesetalt.

Tovabbra is kerdeses, hogy meddig akar elmenni Putyin, mik a celjai es a nyugati kormanyok milyen mertekben hajlandoak a NATO-s biztonsaguk erdekeben feladni a nemzeti onallosagukat. A nemet kormany par honapja meg nepszavazast emlegetett az Europai Egyesult Allamok letrehozasarol. Ha eleg nagynak tunik a veszely kelet felol, akkor lehet most mar a lakossag is konnyebben fogadja el ezt.

A NATO bovitese meg arrol szol, hogy se a tagorszagokat megtamadni ne tudjak, se ok ne tudjanak belefolyni egy helyi haboruba barmelyik kornyezo atomhatalommal. A finnek csak nyernenek rajta es a svedeknek is szukseguk lenne a vedelemre.

pista1872 2022.02.25. 11:10:13

@a nagy hohohorgász:

lepcsohazonkivul.blog.hu/2022/01/15/elo_a_farhattal/full_commentlist/1#c41152170

Karácsony Gergely 50,86%-kkal nyert. Tehát ténylegesen elnyerte a szavazatok többségét. Ez az, ami a Fidesznek 2010 óta nem sikerült, mégis, nemcsak, hogy qrmányoznak, de még kétharmadot is mondanak maguknak a hazug, diktátor gecik. Volt, hogy 44%-kkal.

de hát ezt te nem tudod, te a világ elemi tényeit sem ismered. totálkáros, húgyagyú, elmebeteg, pszichopata selejt vagy, akárcsak az összes Fideszes.

444.hu/2019/10/13/karacsony-gergely-nyerte-a-fopolgarmester-valasztast

a nagy hohohorgász 2022.02.25. 11:29:02

@kvp: de most komolyan szerinted az USÁNAK , KÍNÁNAK és a RUSZKIKNAK érdekük az egybesült európai államok?????

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2022.02.25. 11:33:37

@ez a nevem senki: "négyszer annyi ukránt nyírt ki a fasiszta ukrán kormány a koviddal mint a putin"

Ez kb. annyira igaz, mint hogy Putyin 103%-kal nyerte a választást. :))

Namindegy. A lényeg, hogy annyit nem tudtak meggyilkolni, mint a geci gazdád.

a nagy hohohorgász 2022.02.25. 11:51:41

@alöksz róz: a 4 régió közül európa a legjobban megosztott, európa olyan most mint a 3 részre szakadt magyarország. Európa függ USÁtól, függ Kínától , függ a Ruszkiktól és még mindig azt hiszi hogy valamire való nagyhatalom. És a legfontosabb hogy nem veszi észre Európa hogy a legnagyobb ellenséget a határokon belül kell keresni(az árulókat!!!!!!-legyen az soros vagy putyinbérenc vagy pici kinai bérenc) Mit csinál erre európa????? Behív migránsokat hogy még destabilizálja európát!!!!!!!!! A kinaiak befogadnak migránsokat? az amcsik befogadnak migránsokat? a ruszkik befogadnak migránsokat??????

a nagy hohohorgász 2022.02.25. 11:55:12

@alöksz róz: a hülye franciák és britek azt hitték ők is ott vannak jaltában......

pista1872 2022.02.25. 12:10:40

@a nagy hohohorgász:

"bmeg nem semmi hogy fapoval allitjatok hogy a fidesz nem kapta meg a szavazatok 50%at"

szeka.blog.hu/2020/06/09/egy_ujabb_nemzeti_konzultacio_amely_csak_a_kormany_szamara_fontos/full_commentlist/1#c38592896

itt a kontextus alapján a 2018-as választásokról van szó. a pszichopata, selejtes Fideszes meg akkorát hazudik bele az internetbe, hogy a gumiszoba adja a másikat.

ott van a főoldalon, hogy 49,27%, külföldi szavazatokkal együtt, buszoztatással együtt, totális médiahátszéllel együtt

www.valasztas.hu/ogy2018

a gumiszobádon kívül meg az az igazság, hogy 49,27% < 50%

Ennyit tudtok, ti, kis mongolFidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

ez a nevem senki 2022.02.25. 12:14:23

Ukrajna orosz inváziójának első napján összesen 137 katona és civil vesztette életét Ukrajnában.

kovid
Ukraine total deaths: 105,505

vesszen a fasiszta népirtó ukrán bábkormány

pista18721 2022.02.25. 12:31:27

@_atpijkamo_: lepcsohazonkivul.blog.hu/2022/01/15/elo_a_farhattal?full_commentlist=1#c41151434

" Orbán ezerszer annyit csal és hazudik, csak nem mondja el"

te tényleg ennyire sötét fasz vagy?! Orbán nemcsak ezerszer többet hazudott, de el is mondta. ezt nagyjából mindenki tudja is. felvétel is van róla.

"ne figyeljenek oda arra amit mondok egyetlen dologra figyeljenek amit csinalok"
www.youtube.com/watch?v=f3nfpuOoHdI

Orbán Viktornak ezerszer inkább és előbb le kellett volna mondania, Gyurcsány lemondott, Orbán meg 12 éve diktátor.

kapjál már magadhoz, ne mosdasd a gecit!

konrada 2022.02.25. 12:38:36

@_atpijkamo_:
Azért nagyon erőlködnöd kell, hogy sikeresen túlszárnyald matyit te g.cimosdató!*
;)))))))

* elnézést kérek a címkézésért, de annyira poénos, hogy egy matyihoz mérhető - hasonló színvonalú - mocskolódót kioktat matyi, hogy ne mosdassa azt, akit egyébként gyakorlatilag azonos szóhasználattal fikáznak.;)))))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2022.02.25. 12:40:38

@konrada: "te g.cimosdató"

??? :))

Hát biztos sok rosszat el lehet mondani rólam, de azt, hogy a geci gazdádat mosdatnám, semmiképpen sem. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2022.02.25. 12:42:51

@pista18721: "el is mondta"

???

Pl. mikor mondta, hogy hazudott minden vagyonnyilatkozatában? Vagy idézz te olyanokat, mikor bevallotta, hogy hazudott.

ez a nevem senki 2022.02.25. 12:44:27

alföldi roberta: Most tökös férfiként kell viselkedni

ukrán menekült kifiúkat befogad
gecimosdatók ekőnyben

konrada 2022.02.25. 12:50:33

@_atpijkamo_:
;)))

No most remélem sikeresen rád uszítottam matyit, te fidióta!;)))

pista18721 2022.02.25. 12:53:17

@_atpijkamo_: lepcsohazonkivul.blog.hu/2022/01/15/elo_a_farhattal?full_commentlist=1#c41151434

" Orbán ezerszer annyit csal és hazudik, csak nem mondja el"

te tényleg ennyire sötét fasz vagy?! Orbán nemcsak ezerszer többet hazudott, de el is mondta. ezt nagyjából mindenki tudja is. felvétel is van róla.

"ne figyeljenek oda arra amit mondok egyetlen dologra figyeljenek amit csinalok"
www.youtube.com/watch?v=f3nfpuOoHdI

Orbán Viktornak ezerszer inkább és előbb le kellett volna mondania, Gyurcsány lemondott, Orbán meg 12 éve diktátor.

kapjál már magadhoz, ne mosdasd a gecit!

a nagy hohohorgász 2022.02.25. 13:08:39

pistike qurcsány mit mondott????? igazat mondtam reggel délben és este... majd belegebedtem hogy igazat kell mondanom reggel délben és este....

CSOKKI MÁLNA 2022.02.25. 13:14:07

@maintenator: Az USA is lerohanta Grenadát..

ez a nevem senki 2022.02.25. 13:20:01

@CSOKKI MÁLNA: venezuelát, kubát, mexikót, salvadort, nicaraguát, panamát.,,

ez a nevem senki 2022.02.25. 13:28:46

"Olekszij Reznikov védelmi miniszter közösségi oldalán arról írt, hogy az életkorhatár eltörlése mellett a besorozási procedúra is egyszerűbbé vált, elég egy személyi okmány, és bárki csatlakozhat a hadsereghez. "

na, zay petya mehetsz

midnightcoder2 2022.02.25. 13:40:58

@pista1872: "miért nem ugrálsz, hogy a magyar keresztények mi a fasznak térdelnek mindénfele a templomokban, te kis nácigeci?! az nem zavar?!"

Off, de ha nagyon akarod:

Na most, a helyzet az, hogy azok az emberek a templomokban az Istenük, Teremtõjük, stb. elõtt térdelnek le. Persze lehet mondani, hogy de há, olyan nincsen is, de ez igazából tökmindegy: õk azt hiszik hogy van, azaz a számukra létezõ Isten elõtt hajtanak térdet. És nem egy lelõtt bûnözõ kedvéért.

De nekem még azzal sincs bajom, ha valaki így fejezi ki a szolidaritását a lelõtt néger bûnözõvel kapcsolatban.

Ez is hülyeség persze, mert az amcsiknál leginkább fekete lõ le feketét és fehér lõ le fehéret, ergo igazából ha a BLM nyomán a rendõrök nem nyúlnak a feketékhez azt jelenti, hogy a fekete állampolgárokat fosztjuk meg a közbiztonság jogától, és valójában sokkal több néger fog meghalni - csak azok nem a bûnözõk lesznek.

De ismétlem, ezzel sincs problémám, elvégre mindenki lehet hülye. A gond az, amikor ez nem azért van, mert a focista BLM szimpatizáns, hanem azért, mert nem mer szembemenni a médiavezérelt korszellemmel - illetve annak aki megteszi, annyi. Ez az, ami igazán probléma, egy olyan hatalom kezd itt kialakulni ami ha kiteljesedik, az legalább olyan ronda lesz majd, mint Hitler, Sztálin, vagy Mao elvtárs rendszere.

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.02.25. 13:52:07

@hoplita: "Az emtévé híradónak csúfolt agitprop adása nálad az ultima ratio?"

Odáig viszont már nem jutottál, hogy meg is nyisd az oldalon található két videót.

Nálad a Partizán meg az ATV agitprop?! Ostoba csicska, a Holdat is lehazudnátok az égről.

Büdös troll.

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.02.25. 13:57:47

@midnight coder: "Nem fogják beáldozni sajátjaik életét ekkora túlerővel szemben. "
Dehogynem. Te nem érted a politikusok gondolkodásmódját. "

Figyeled a a híreket?

pista18721 2022.02.25. 14:01:38

@a nagy hohohorgász:

jog-asz.blog.hu/2021/06/11/az_en_nemzeti_konzultaciom_560/full_commentlist/1#c40714564

ellenvéleményt a rendszerváltás óta csak a náci Orbán tiltott. két facebookozót be is vitt a rendőrség, csak mert más volt a véleménye.

ennyit tudtok, mongolFidióták, hazudtok, nácik vagytok, elmebeteg pszichopaták vagytok.

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.02.25. 14:06:53

@pista1872: "miért nem ugrálsz, hogy a magyar keresztények mi a fasznak térdelnek mindénfele a templomokban, te kis nácigeci?!"

Amíg ti léteztek, nem lesz változás. Ami pedig kéne.

Ugyanazok vagytok, mint akik voltak 1919-ben, 1947-ben, 1956-ban. Nincs új a Nap alatt.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.25. 14:43:09

@Lesz még Magyar Köztársaság: Nem arról beszélt, hogy ő küldene katonákat, hanem ha a NATO kötelezettségünk ezt kívánja. Te barom, már megint csak M1-et nézel?

konrada 2022.02.25. 14:45:38

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket.

Ménár Atya 2022.02.25. 14:53:51

Az usa hozza a standard formáját, lázít, megpróbál gazdasági előnyökhöz jutni, fegyveres konfliktust robbant ki, aztán jól magára hagyja a lázított népet.
Ezt láthattuk 56-ban is.
Most az ukránoknál is.
Természetesen amúgy sem avatkozhat be, mert az akár atomkatasztrófához vezethetne, de azért megpróbálja így is, hátha bejön.
Csak épp ez most nem irak, vagy líbia, hanem oroszország.
Nekünk meg nagyon jó lesz ismét, egyrészt megszívjuk a kereskedelemmel, másrészt ha nem állítják le a háborút, akkor 2 hét, és az orosz határ ismét 50 méterre lesz a magyartól.
Köszönjük Biden elvtárs a segítséget, nem kell majd ezer kilométert utaznunk oroszországba.......
De remélem a fiacskája is bukja az üzleteit ukrajnában, ha már mi és a többi európai ország is bukja az orosz üzleteket.
A demens Biden és bandája más faszával veri a csalánt ismét.
Az ukránok jobba jártak volna ha semlegesek maradtak volna.
Európa legnagyobb kiváló minőségű termőföldjei náluk vannak, és bagóért eladnák az usának, hogy a saját földjükön lehessenek rabszolgák.

6.Lenin 2022.02.25. 14:58:20

@Ménár Atya:

Azok a termőföldek már nem az övék. Lassan már semmi sem az övék. Az országuk sem. Már régen eladtak mindent.

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.02.25. 15:12:36

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ó, te idióta barom!

Arról beszél igen, hogy amennyiben a NATO-tól felkérést kap erre! Amiről már volt szó korában, olvasd vissza, te gyökér! Mit változtat a lényegen?!

De nem, még ha kérik: akkor sem küldünk katonát, te nato felszopó majom!!!

Mi már megjártuk a Don-kanyart, és köszönjük, nem kérünk belőle!!!

Amellett!

A NATO nem fog beavatkozni, amit ki is nyilvánított, mert az atomfegyverek korában nagyhatalmak között nincs háború!!! Hogy ezt te nem fogod fel, az hagyján, de hogy ezzel egy olyan ember nincs tisztában, aki miniszterelnöknek készül... Te hülyegyerek!! Hogy lehet rábízni egy országot egy hónapok óta tömegével hülyeségeket beszélő, meggondolatlanul nyilatkozó, majd magát állandóan javítani kényszerülő félnótás idiótára??!

Amúgy kurva vicces, ahogy az egyik nickeden letagadod MZP ostoba megnyilvánulásait, a másikkal meg mentegetni próbálod...

Röhej vagy, Matyi!!

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.02.25. 15:14:22

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Elég lesz egy névvel is, matyika.

Amíg ti vagytok, nem lesz változás.

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.02.25. 15:16:04

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "már megint csak M1-et nézel?"

És még mindig az M1-el jön a hazug troll.

Partizán és atv interjú. Eszem megáll ettől a szánalmas igyekezettől.

pista18721 2022.02.25. 15:34:26

@Ménár Atya:

jarvanymonitor.blog.hu/2021/04/14/magyarorszag_mar_csak_a_sajat_vilagrekordjait_donti_meg_koronavirus_halalozasban/full_commentlist/1#c40142986

Orbanisztán hetek óta világbajnok a halálozások számában lakosság arányosan. Összesítésben pedig szintön világbajnok. Orbán a legnagyobb népirtó diktátor, és Horthy óta a legnagyobb katasztrófa Magyarország történelmében. Orbán egy pszichopata, geci, népirtó fasz. Selejt. Te, meg a többi Fideszes pedig szintén a a magyar nép selejtje vagytok. A zsákfalusi, képzetlen, sötét, idióta, elmebeteg pszichopaták. Te meg külön a pedofil, selejtes papok fajtájából kerülsz ki.

Kussolsz, nem égeted magad, eltakarodsz innen, te kis genetikai selejt!

pista18721 2022.02.25. 15:41:42

@6.Lenin:

Na, itt ez a barom 6. Lenin, a mindenhez "jobban is értő" seggfej.

pista18721 2022.02.25. 15:48:49

@Ménár Atya:

obudaihirek.blog.hu/2021/05/07/az_allam_ad_obuda_elvesz_az_ovonoktol?full_commentlist=1#c40217982

10 éve volt immár a Fidesznek elszámoltatni Gyurcsány Ferencet. Nem történt semmi, pedig övék az ügyészség, övék a bíróság, övék az alkotmánybíróság, övék a parlamenti többség, fel tudják oldani a mentelmi jogot. 10 év után el kéne ismerni, hogy Gyurcsány Ferenc ártatlan. ennyi, mongolFIdióta papocska, mélyen magadba zuhansz, és kussolsz!

Ménár Atya 2022.02.25. 15:55:32

@pista18721: Te egy idióta zakkant fasz vagy, mondjuk ezt úgy nagyjából mindenki tudja, még a fasiszta barátaid is, meg a komcsi barátaid is, akik most egy csoportban vannak MZP szerint is.
:DTe Fitymatyi tudod miről folyik a diskurzus? Látom megint a funkcionális analfabétaságod lesz a vszted vén náci :D
Biztos nagyon beverhetted a fejed,amikor leszerepeltél egy egyszerű feladattal,amin még egy ötödikes sem bukna el :D
youtu.be/mymvU1Yydvw?t=642
:D:D:D

Ménár Atya 2022.02.25. 15:59:11

@pista18721:
Orosz -ukrán háború faszfejke, mit akarsz itt a fasiszta gyurcsányoddal?
Megint részeg vagy kisköcsög? :D
De nesze kis nyugtató baromarc :
www.facebook.com/photo.php?fbid=503560454467202&set=a.253343249488925&type=3
Amikor az élet pofán szart ismét
:D:D:D

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.25. 16:48:55

@Ménár Atya: Te is kihozod hogy mindenben az USA a hibás? Nincs nektek egy kis fóbiátok?
Ja! És az események fényében te megépíttetnéd Paks2-t?

Szalay Miklós 2022.02.25. 16:51:37

Tömör és lényeglátó elemzése az ukrán helyzetnek:

egyvilag.hu/index.shtml#PT111_vlagyimir

(A VLAGYI: MIR címtől nézzétek.)

Ménár Atya 2022.02.25. 17:38:16

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Nem te is kihozod,, hanem egyszerűen ez van.
Erőszakos terjeszkedés az usa részéről, teljesen várható orosz reakcióval.
Hol írtam én hogy gyurcsány a fasiszta?
Csak idéztem MZP egyik fontos kinyilatkoztatását.
Soraitok között nagy egységben vannak a fasiszták, meg a kommunisták.
És ezzel akkor le is nullázta az ellenzéki összefosást, de legalább most már te is tudod, milyen csoportnak tapsolsz :)

alöksz róz 2022.02.25. 17:44:50

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "És az események fényében te megépíttetnéd Paks2-t?" - én megépíteném. kell az az erőmű.

Ménár Atya 2022.02.25. 17:46:35

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Paks 2-t mindenképp meg kell építeni.
Kell a delej az embereknek .
Nekem semmi bajom az oroszokkal,amíg nem nálunk állomásoznak.
Lehet velük keménykedni, de ezeket még senki nem tudta megtörni.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy nem buták, viszont ha az érdekeik úgy kívánják gátlástalan vérengzőkké válnak.
Tehát jó ha nem húzogatjuk a bajszukat, volt már épp elég veszteségünk miattuk.
Meg kell tartani a távolságot, és szimplán üzletelni kell velük.
Ukrajna sokkal jobban járt volna, ha próbál független lenni.
Területileg, és létszámilag is alkalmas lett volna, de eladták magukat üveggyöngyért.
Most meg rinyálnak a tv-ben hogy magukra maradtak.
Azért nem felejtem el amikor fenyegettek bennünket pár hete is még.
Na most kell megmutatni mit tudnak.
Itt nem egy maréknyi magyar kisebbséget kell terrorizálni, hanem oroszokat....hát, ahogy nézem nem igen megy nekik.

alöksz róz 2022.02.25. 17:48:10

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: és egyetlen katonát vagy fegyvert nem küldenék az oroszok ellen.
(vagy adott esetben a kínaiak vagy amerikaiak ellen se.)

alöksz róz 2022.02.25. 17:54:54

@Ménár Atya: "Most meg rinyálnak a tv-ben hogy magukra maradtak." - most jönnek rá szegények, hogy az usa szavára (vagy az egész "nyugatéra") nem szabad adni, szarnak azok rájuk is, csak a profit kell

pista18721 2022.02.25. 18:09:03

@Ménár Atya: szegény elmebeteg, mongolFidióta, náci fasz, most már odáig süllyedtél, hogy szerinted 1956-ban sem az oroszok voltak a hibásak, akik leverték a forradalmat, és Kádárékat visszahelyezték a hatalomba, akik meg kivégeztek sok száz embert.

pszichopata vagy, elmebeteg vagy. embernek nem nevezhető genetikai selejt vagy.

pista18721 2022.02.25. 18:11:46

@Ménár Atya: a kis genetikai hulladék még mindig ott tart, hogy Paks II-t szerinte meg kell építeni.

a fekete lovag a Gyaloggaloppból hozzád képest fair és belátó volt.

te fej nélkül is tovább küzdesz, de kis atomhulladék!

pista18721 2022.02.25. 18:13:22

@midnight coder: mire megépítik a Power of Siberia 2-t, addigra Putyin már halott lesz, és Németországban alig fognak gázt használni.

elmebeteg vagy, pszichopata vagy, fingod nincs a világról. geentikai selejt vagy.

pista18721 2022.02.25. 18:14:24

@midnight coder: @midnight coder: mire megépítik a Power of Siberia 2-t, addigra az orosz gazdaság összeomlik, és évekig nyomorban fog élni Oroszország. Putyin már halott lesz, és Németországban alig fognak gázt használni.

elmebeteg vagy, pszichopata vagy, fingod nincs a világról. geentikai selejt vagy.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.25. 18:19:33

@Ménár Atya: Ezt írtad.

"Orosz -ukrán háború faszfejke, mit akarsz itt a fasiszta gyurcsányoddal?"

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.25. 18:21:04

@midnight coder: Hmmmm... és az oroszok nem nácik? melyik ország rohanta le a másikat?

Ménár Atya 2022.02.25. 18:23:13

@alöksz róz:
Sajnos ez így van.
Ettől függetlenül mind két fél halottait sajnálom, felesleges áldozat egy értelmetlen háborúban, amibe belehúzta az usa őket.

Ménár Atya 2022.02.25. 18:24:21

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Hú, igaz, most hogy mondod, mióta a jobbikos nácik vezére lett...hát megkapta a fasiszta címet is :)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.25. 18:24:26

@konrada: Jé! Mi unortodox gazdaság politikát folytatunk, miért gyűrűzi ide be az USA infláció?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.25. 18:25:52

@Ménár Atya: Nem lett a vezérük. Honnan szedted ezt a marhaságot? Megint misebortól beállva az M1-et nézve bambultál? :-))

Ménár Atya 2022.02.25. 18:27:36

@pista18721:
Te annyira sötét vagy B+, hogy világít a szádban a negró....
Paks 2 kell, pont mint a finneknek akik szintén építik az orosz erőművet faszfejke.
Na most menj tüntizni a finn követség elé akkor........
www.blikk.hu/aktualis/penz/varga-mihaly-gdp/t3ht9wd
:D:D

Ménár Atya 2022.02.25. 18:29:34

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
:)
Hát persze, hogy nem, ő csak épp véletlenül ott van ahol a jobbikosok :)
Amúgy ez inkább a jobbikra nézve szégyen, de hát MZP kapitány bevállalta a komcsikat fasisztákat egy csapatba...........

Ménár Atya 2022.02.25. 18:32:03

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Hát az usa irakot, mert tele volt irak vegyi meg atom meg biológiai meg minden más szuper fegyverrel....ja aztán mégsem...
Akkor ugye az usa náci?! :)

pista18721 2022.02.25. 18:32:45

@Ménár Atya: amikor a mongolFidióta, náci, Putyin-fasszopó genetikai selejt azt hiszi, hogy Biden adta ki az orosz csapatoknak a parancsot a támadásra, és nem Putyin. Putyin szabad akaratából, szabad döntése szerint adta ezt ki, a saját idióta rögeszméi miatt. nem a külföld húzta bele, egyik másik ország se bíztatta a támadásra, a legtöbb azt mondta, ne támadjon.

de hát te egy elmebeteg genetikai selejt vagy, aki a gumiszobádban egy egészen másik univerzumban élsz. pont, mint Putyin. a valóság el se ér hozzád, annyire meg vagy kergülve.

pista18721 2022.02.25. 18:36:14

@Ménár Atya: "a finneknek akik szintén építik az orosz erőművet faszfejke."

3 napja már bejelentették, hogy újragondolták. azóta Putyin nem viselkedett jól.

www.dailysabah.com/business/energy/finland-to-reevaluate-russian-rosatom-nuclear-reactor-project-pm

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.25. 18:38:28

@Ménár Atya: Tudod mit jelent a nácizmus? Ne csak az érsekség iránymutatásait olvasd, hanem az értelmező kéziszótárt is! Irak nem nacionalista okokból lett megtámadva. Olvasgass!
hu.wikipedia.org/wiki/Nemzetiszocializmus

Ménár Atya 2022.02.25. 18:44:39

@pista18721:
Szép próbálkozás, csak baromság amit írkálsz.
Gondolod, hogy majd az oroszok hagyják hogy az usa szép lassan a határaikra telepítsen fegyvereket, és komoly fegyverekkel lássa el a közvetlen szomszédait ellene.
Ha nem lennél ennyire hülye, akkor talán emlékeznél a kubai rakéta válságra, ahol az usa nagyon helyesen megakadályozta pont ezt orosz részről, csak abból épp majdnm világégés lett.
Az oroszok ezt nem hagyhatták, és addig provokálták amíg ez lett a vége.
Az olyan kis hülyegyerek seggnyalók mint te, megpróbálják megmagyarázni, hogy putyin a főgonosz.
Azért ez mindent elmond a szegény ukránokról :
magyarnemzet.hu/kulfold/2021/12/brutalisan-megfenyegette-magyarorszagot-az-ukran-katonai-tisztviselo
Hát párezer magyart bátran fenyegettek kárpátalján, most meg rinyálnak mint a fürdős kurva.
Na ezért vagy idióta tudatlan DK felszopó.

Ménár Atya 2022.02.25. 18:50:57

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Ukrajna sem.
Védelmi politika, megelőző támadás.
De gondolom nem voltál katona, nem tanítottak ilyesmit sehol neked.
Nacionalisták az ukránok, akik elnyomják a helyi kisebbséget ,törvényekkel akadályozva a nemzetiségi jogaik gyakorlását, és az Eu-ba akarnak belépni.....
Jaj ne okoskodj már , legalább néha gondolkodj, hogy két oldala van a lemeznek.

pista18721 2022.02.25. 18:51:06

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

hát, van mit röhögni, te kis szánalom!

Itt lehet megnézni, hogy milyen kis genetikai selejt vagy:

lencsespityu.blog.hu/2013/07/19/kepgyujtemeny_vol_1_kommentar_nelkul

Tele van nyomi fényképekkel, te kis kapafogú selejt!

Továbbá:

1) Vagy feljelentetted már Zöldi Lászlót, de szar se történt. Akkor ebből tanulhatnál, hogy ne fenyegetőzz hiába, te kis selejt!
2) Vagy nem jelentetted fel, akkor meg röhej vagy, hogy most engem fenyegetsz, pedig én nem postoltam ki blogba az e-mail címed, és nem adtam meg a nevem, hogy jól fel tudjál jelenteni. Azonkívül csak a pofád nagy.

Röhej vagy.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.25. 18:54:45

@Ménár Atya: Voltam katona. És nem dumálj mellé! Arról pofáztál hogy az USA iraki támadása nácizmus.
Na! Most megyek. Egy óra amíg visszajövök újra segíteni neked az értő olvasásban, addig silabizáld ezt!

hu.wikipedia.org/wiki/Nemzetiszocializmus

LebensraumamOsten 2022.02.25. 18:56:34

Még a létezéshez szükséges erőt is ki kell irtani oroszországból. (A.H.) Soha nem volt ennyire aktuális a gondolat.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.25. 18:57:27

@pista18721: Én állástalan pékként, sportkommunikátori diplomával, vendégszerzőként ilyen cikkeket írok.
atombuzi.blog.hu/2014/02/13/a_csernobili_baleset_okai

Rajtad meg egy Toldi idézet is kifog. :-))

alöksz róz 2022.02.25. 18:57:58

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Na! Most megyek. Egy óra amíg visszajövök" - addig a tartalék nickek dolgoznak

pista18721 2022.02.25. 18:59:59

@Ménár Atya:

"Emlékeztetlek a saját szavaidra: nem azonos stádiumban van a két ország."

k.blog.hu/2020/03/20/a_naih_szerint_kozerdeku_adatok_a_fertozesekre_vonatkozo_statisztikai_adatok_de/full_commentlist/1#c38444004

Ennek ellenére, a kommentjeid 80%-ában olyan országokat hasonlítasz Magyarországhoz, amelyek nem azonos stádiumban vannak. Ezzel szembe szarva magadat.

A végén, a harmadik hullámban meg már mindegy volt a stádium, mert Orbán stádiumokon átívelő világbajnok elbaszást csinált.

Ilyen vagy, te kis pedofil, buzi papocska. Ilyenek vagytok, ti idióta hívők! Pszichopaták vagytok, aljaemberek vagytok, elmebetegek vagytok, mongolFidióták vagytok, ti vagytok a magyar selejt, remélem, hogy beledögletek a járványba, mert ti megérdemlitek!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.25. 19:00:47

@Ménár Atya: "Védelmi politika, megelőző támadás." - szóval te is támogatod a háborút. csalódtam benned. Azt hittem benned több racionalitás van.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.25. 19:02:32

@alöksz róz: Lassan már jobban rám vagy kattanva mint a brendel matyi, akit ezerszer megaláztam. Téged csak pár tucatszor, igaz akkor nagyon. :-))

Na tényleg megyek!

Ménár Atya 2022.02.25. 19:05:18

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Az, ezt tartom, a felsőbbrendű amerikai faj, koholt indokkal lerohanta a szerinte elmaradott alsóbbrendű irakot :)
Ha te hülyeséget beszélsz akkor én is.
Az oroszok szimplán nem engedik az usát a közelükbe, és elegük lett az ukrán keménykedésből amit az usa gerjesztett.
Ezt már láttuk sokszor az usától,nem újdonság, csak az oroszok más súlycsoport.
Hiába zárolnak mindenüket,leszarják.
Viszont most jött egy jó húzás az Eu-tól, amibe beleroppanhat putyin.
Kizárták őket az Eurovíziós dalfesztiválról B+, azért ez elég sokkoló lehet az oroszoknak , ez nagyon durva megsemmisítő húzás volt! :D:D
De félreértés ne essék, nem értek egyet a háborúval, csak próbálom elemezni a miérteket, elkerülhető lett volna, de az usa túltolta most nagyon, és mi fogunk szívni miatta szerintem.
Ukránokat ennek ellenére sajnálom.

pista18721 2022.02.25. 19:05:38

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

szeka.blog.hu/2021/07/24/olyan_ellensegre_vadaszik_orban_viktor_aki_egyelore_csak_a_gondolataiban_letezik?full_commentlist=1#c40808378

"a válaszok közötti idő teljesen szabálytalan."

innen tudom, hogy te nem tudsz programozni. te egy totál idióta kis selejt vagy. pontosan olyan, amilyen egy ilyen munkanélküli, selejt Lencsés Istvánhoz illik

lencsespityu.blog.hu/

ez vagy te.

1) egy programozó ugyanis tudja, hogy van véletlenszám-generátor (random függvény),
2) meg azt is, hogy ha ki akarom játszani a recaptchát, akkor pont fogom ezt használni.
3) a script csinál olyan műveletet, amelynek az ideje nem mindig ugyanannyi
4) ráadásul a script mások beírásaira válaszol, tehát már csak ezért se szabályos.

egy elmebeteg selejt vagy. mindig abból akarsz "érvet" csinálni, hogy nem értesz valamit, hülye vagy valamihez. ha nem értesz valamit, akkor az szerinted nincs.

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.02.25. 19:14:03

@Ménár Atya: Putyin mindent meggondolt és megfontolt. Beáraztak minden szankciót.

Mire a falevelek kifeslenek, győztes katonái otthon lesznek.

Ez sem oroszszopás, csak a valóság.

pista18721 2022.02.25. 19:15:37

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

abban egyetértünk, hogy a náciknak felesleges érvelni. soha egyetlen nácit sem győztél meg, mégis itt szopod őket egész nap, sőt, őrködsz nekik, hogy seggbe baszhassanak. ilyen kis genetikai hulladék vagy.

pista18721 2022.02.25. 19:20:32

@Ménár Atya: "Az oroszok szimplán nem engedik az usát a közelükbe"

Ha Putyin elfoglalja Ukrajnát, akkor egész pontosan 4 NATO országgal több szomszédja lesz. Annyi esze van ennek a Putyinnak, mint neked. Mindketten világhülyéi vagytok.

ez a nevem senki 2022.02.25. 19:20:47

kihoztátok matyiból az egész szegényes szókincsét
grat
innen már csak ctrl-c ctrl-v
topik zárható

pista18721 2022.02.25. 19:25:35

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll

Valódi neve: Lencsés István

lencsespityu.blog.hu/

facebook oldala: www.facebook.com/istvan.lencses.9

"Sportkommunikátor" munkanélküli

e-mail címe: popocatepetl@freemail.hu:

popó fixációja van szegénykémnek.:)

pista18721 2022.02.25. 19:26:48

@Ménár Atya: javítok, Kalinyingrád miatt csak 3.

Ménár Atya 2022.02.25. 19:33:13

@pista18721:
Ha nem lennél ennyire sötét, és nézegetnél térképet, nem csak a zsákfalud táblácskáját, akkor észrevehetnéd, hogy Moszkva így kb 6-800 km-t nyer.
De segg hülye vagy ehhez.
Arról meg már nem is érdemes a sötét fejednek beszélni, hogy nem szeretne egy újabb 40 milliós jól felfegyverzett ellenséget tudni a közvetlen határán , tehát ha nem megy tárgyalással, nem tartják be vele szemben a szerződéseket, akkor megoldja erőből amíg kisebbek a veszteségei, pont ahogy az usa szokta tenni.
De a magadfajta dk felszopó idióták ezt nem értik, hanem belehajszolják szerencsétlen ukránokat a hülyeségbe.
Téged kellene MZP javaslatára az első transzporttal kiküldeni az oroszok ellen, meg a hülye fajtádat, hamarabb rend lenne a soraitokban,már ami maradna belőletek.

pista18721 2022.02.25. 19:39:49

@Ménár Atya:

intro-vertigo.blog.hu/2021/06/22/par_mondat_az_elfogadasrol?full_commentlist=1#c40743254

Mások teljesítményét akkor van jogod kritizálni, ha fel tudsz mutatni jobbat. De nem tudsz, te a kisegítős iskolában is megbuktál.

Egyébként azt leszólni, hogy valaki bejutott egy műveltségi vetélkedőbe, ott több körön át helytállt, tovább állt helyt, mint az átlag játékosok, és konkrétan tovább, mint a fő játékos vele szemben, az idiótaság. Tudod, az olyan lenne, mintha a Vatikán azzal jönne, hogy a magyarok de szarak, kiestek az EB-ről.

Szóval mielőtt másokat kritizálsz előbb mélyen magadba nézz, és magadon kezdd, te kis náci idióta!

Azt, hogy "kezdd", azt felszólító alakban két "d"-vel írjuk, te kis kisegítő iskolai selejt!

Te egyetlen vetélkedőbe jutottál be, az anyád elvetélkedőjébe. Sajnos nem estél ki, pedig mindenki jobban járt volna.

Ménár Atya 2022.02.25. 19:42:06

@pista18721:
Ne hisztizz már te szerencsétlen, mi vagy te ukrán miniszterelnök vagy gyurcsány? hülye vagy azt kész.

youtu.be/mymvU1Yydvw?t=642
:D

alöksz róz 2022.02.25. 19:42:19

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: ne bassz, hát beégetted magad és ünnepeltél :D

az nem tűnik fel, nagyeszű, hogy ha te fosod tele 100 nicken a blogokat, az pont ugyanolyan mint amikor a matyi kopizza tele?

atomic power 1986DucaDuca 2022.02.25. 19:46:44

Putyin be akarta léptetni Oroszországot a NATO-ba nem sokkal 2000. évi elnöki beiktatása után. A BBC-nek adott interjújában országáa NATO tagságát akkor tartotta lehetségesnek, ha egyenrangú félként kezelik . Végül Oroszországot nem hívták meg a NATO-ba, helyette kiterjesztette a szövetségi rendszert Orszország határaihoz. Mindezt a korábbi, Gorbacsovnak tett ígéretek ellenére. Mi lett így az egyenrangú kezelésből?

Ha Oroszország NATO tag, akkor fel lehetne-e darabolni? Nem!

Akkor maradt a másik megoldás az USA számára! Ukrajna ehhez csak eszköz!

pista18721 2022.02.25. 19:58:55

@atomic power 1986DucaDuca: szeka.blog.hu/2021/12/14/macron_megmutatta_orbannak_hogy_merre_tart/full_commentlist/1#c41096356

figyusz, te idióta, a német egy főre jutó gdp 41259 dollár. a magyar 14328 dollár. emiatt az 5%-os magyar növekedés kevesebb GDP növekedés, mint a 2%-os német. kevesebb dolllár. és pláne kevesebb dollár per fő.

tehát jelenleg a magyar GDP abszolút értékben még mindig lemarad a némethez képest. kevesebbel növekszik ugyanis.

ha ez így megy tovább, akkor valamikor sok száz év műlva érné el azt a magyar gazdaság, hogy az 5%-os növekedése több lenne, mint a német 2%-os. teljesen utolérni pedig még pár száz múlva érné csak utol a németet.

tehát nyugi, kis mongolFidióta, mire Orbán 5%-kkal utolérné a német 2%-ot, addigra nemcsak ő döglik meg, de az ükunokája, és te is, és a te ükunokád is.

és addig még úgyis nagyon sokminden fog történnik, tehát mindennek semmi köze a valósághoz.

a valóság az, hogy a német gazdaság még most is több dollárral növekszik évente, és fejenként is többel növekszik évente, mint a magyar. ilyen értelemben Orbanisztán még lemarad Németországhoz képest.

hoplita 2022.02.25. 20:13:09

@ez a nevem senki:
Meg az Antarktiszt.:DDDDDDDDDDDDDDDDD

hoplita 2022.02.25. 20:14:50

@Lesz még Magyar Köztársaság:
A büdös kurva anyád jól van? Szopik eleget?

dare 2022.02.25. 20:16:22

@CSOKKI MÁLNA: Most ezzel mit szeretnél üzenni?
Az orosz nacionalistákról nincs esetleg valami?

hoplita 2022.02.25. 20:17:37

@Lesz még Magyar Köztársaság:
Csak utánad, baszom a kurva anyád..:))))))))))))

atomic power 1986DucaDuca 2022.02.25. 20:23:59

"Pénteken ukrán tüntetők támadtak Odesszában az oroszbarát tüntetőkre. Feldúlták sátortáborukat, erre a kijevi kormány ellen demonstrálók bemenekültek egy nagy épületbe, ami a szakszervezetek székháza volt."

"A tüntetők rájuk gyújtották az épületet, sokan füstmérgezést szenvedtek, mások pedig a lángok elől menekülve kiugrottak az ablakon, és szörnyethaltak."

"Az alábbi amatőr felvételen jól látszik, hogy civil ruhás emberek vadásztak a tűzből menekülőket. Volt, hogy pisztollyal lőttek rájuk."

"A pénteki odesszai vérengzések körülbeül 40 halottja és 200 sebesültje volt."

"Vlagyimi Putyin szóvivője közben Moszkvában azt mondta, hogy az erőszak elszabadulása után már nincs befolyásuk a szakadárokra, nem kérhetik tőlük, hogy tegyék le a fegyvert (eddig se kérték), mert úgyse hatna. Azt mondta, naponta több ezer kérés érkezik az orosz elnökhöz, hogy vesse be az orosz csapatokat."

444.hu/2014/05/03/24-perc-az-odesszai-ostromlol

pista18721 2022.02.25. 20:27:57

@atomic power 1986DucaDuca:

szeka.blog.hu/2021/07/24/olyan_ellensegre_vadaszik_orban_viktor_aki_egyelore_csak_a_gondolataiban_letezik?full_commentlist=1#c40809828

a többlet halálozás ugyan nem a Covid halálozást méri, de úgy látom, Orbán ebben is köröket mért Nyugat-Európára. elbaszta. nem kicsit, nagyon.

atomic power 1986DucaDuca 2022.02.25. 20:30:51

Az ukrajnai államcsínynek a kijevi Majdanon 2013 legvégén és 2014 elején amerikai zsoldból fizetett verőlegények, külföldről hozott mesterlövészek randalírozása volt a háttere. Az összecsapásoknak csak ott több mint száz halott lett a következménye. Ezen kívül országszerte pogromokat rendeztek szintén sok áldozattal. Ezek között a legrettenetesebb az odesszai volt. A szakszervezeti székházba gázt fújtak be, a banderista-fasiszták elől az utcáról bemenekülő nőket és fiatalokat éghető folyadékkal lepermetezték, és felgyújtották. Akik a tüzes pokolból az emeletről kiugorva próbáltak kijutni, azokat az utcáról vették célba. Nyolc év telt el. Egyetlen esetet nem vizsgáltak ki a hatóságok. A később ellenzékiek és újságírók ellen elkövetett gyilkosságokat sem. S vajon kiknek az érdekét szolgálta a tengernyi szenvedés? A rohamosan leépült Ukrajna tömegeiét, ahonnan tízmilliónyian menekültek el azóta, biztosan nem."

dare 2022.02.25. 20:32:19

@atomic power 1986DucaDuca: Van egy olyan érzésem, hogy ezt az ukrán nacionalisták (vagy neonácik) lemezt fogjuk még egy darabig hallgatni.
33 évig itt is az volt a sláger, hogy ellenforradalom történt.
Lelke rajta azoknak, akik ezt terjesztik.

pista18721 2022.02.25. 20:38:08

@CSOKKI MÁLNA:

geo1.blog.hu/2021/09/08/orban_le_tudna-e_gyozni_orbant?full_commentlist=1#c40898246

a sportesemények elején, a himnusz alatti térdeplés mozgalma 2016-ban indult az USÁ-ban a feketék elleni kimagaslóan elkövetett rendőri brutalitás, azaz a fehér emberek rasszizmusa ellen.

egy fehér ember ugyanúgy tiltakozhat a fehér rasszizmus ellen, mint egy fekete. egy értelmes ember felfogja, hogy érdekünk az, hogy kiírtsuk magunk között azt az ostoba nácizmust, amiben ti, idióták hisztek.

https://en.wikipedia.org/wiki/U.S._national_anthem_protests_(2016–present)

fingod nincs semmiről, idióta vagy, ahogy az egy mongolFidiótához illik. csaltok, loptok, hazudtok. másra nem is vagytok képesek. ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

atomic power 1986DucaDuca 2022.02.25. 20:40:11

@dare:

Lelke rajta azoknak, akik azokkal szimpatizálnak, akik a kárpátaljai magyarokat elnyomják, fenyegetik.

dare 2022.02.25. 20:42:55

@atomic power 1986DucaDuca: Bombázzák le őket gyorsan, lehetőleg a nőket és gyerekeket is (kivéve a kárpátaljai magyarokat), talán az segít.
Én is tudok demagóg lenni.

hoplita 2022.02.25. 20:47:38

@Ménár Atya:
'... pont mint a finneknek akik szintén építik az orosz erőművet faszfejke....'

ÖÖ.....mán nem, de nagyon nem ...izé, lemaradtál csuhásgeci?

atomic power 1986DucaDuca 2022.02.25. 20:47:52

@dare:

Sajnos minden háborúban vannak ártatlan áldozatok. A felelősek ezért azok a politikai vezetők, akik nem tartják be az egyezményeket. Ukrajna 8. éve cibálta a medve fülét, s most a medve berágott. Ezért csakis az ukrán vezetés és a mögöttük álló erők a felelősek.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.25. 20:52:48

@atomic power 1986DucaDuca: Tehát ha beszólsz nekem és én jó pofán váglak akkor te vagy hibás?

Ménár Atya 2022.02.25. 20:53:45

@hoplita:
index.hu/kulfold/2022/02/25/paks-2-europai-unio-orban-viktor-ukrajna-oroszorszag/
A tények nem zavarnak látom. :)
Megint beégsz nyugger,mint az euró-forint hülyeségeddel :)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.25. 20:53:48

@atomic power 1986DucaDuca: Mocsok gazember aki ezt a háborút támogatja és mentegeti. Aljas rohadékok vagytok!

hoplita 2022.02.25. 20:55:37

@Ménár Atya:
"...De gondolom nem voltál katona, nem tanítottak ilyesmit sehol neked..."

Hű, te vótál? Ne mondd...és hogy telt a fekete mosogatóban, te anyabaszó?:DDDDDDDDDDDDDDD

dare 2022.02.25. 20:56:44

@atomic power 1986DucaDuca: Ők is, ezt aláhúzom.
Csak ez a retorika, hogy milyen emberek lázadnak most a nagy Szovjetunió, bocsánat, Oroszországgal szemben, az mintha kicsit ismerős lenne.
De mindegy, lehet idő kell majd ahhoz, hogy a mostani lázadók is más szerepet töltenek majd be a történelemben, mint neonácik.
A szabadságharcban nem castingolják a résztvevőket.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.25. 20:57:20

@alöksz róz: Na meséljél melyik nickek az enyémek! :-)) Fel sem tudod ismerni, csak annyira be vagy szarva tőlem, hogy már minden nicktől rettegsz hátha én csapok valamelyik mögül rá a hülyeségeidre. Már nem is mersz írni szinte semmit, csak tőlem rinyálsz.

hoplita 2022.02.25. 20:58:33

@LebensraumamOsten:
Támogatom.
ceterum censeo Russzia esse delendam.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.25. 21:01:13

@Ménár Atya: Ti minden mögött az USA-t sejtitek? Hiába mentegetitek Putyint, semmi sem indokol egy háborút. Elképesztő hogy mentegetitek az oroszokat.

pista18721 2022.02.25. 21:03:42

@atomic power 1986DucaDuca: "azok a politikai vezetők, akik nem tartják be az egyezményeket. "

a Putyin-fasszopó, mongolFidióta, nácki selejt megint pofán szarta magát, de telibe, és sugárban. mert ha már egyezményeknél tartunk.

1) Ukrajna most azért nem a világ harmadik legnagyobb nukleáris hatalma, mert 1994-ben aláírtak egy nemzetközi egyezményt az oroszokkal, amerikaiakkal, és másokkal, amelyben Oroszország garantálja Ukrajna szuverenitását és területi integritását.

2) Putyin tehát a Krímbe és Luhansk és Donceckbe való bevonuláskor, ezt az egyezmény sértette meg.

Putyin az, aki a nemzetközi egyezményt megsértve, amit Oroszország aláírt, nemzetközi, háború bűnt, emberirtást követ el.

Putyin fasszopói és a mongolFIdióták az emberiség söpredéke, a legalja. akárcsak Putyin maga. embertelen férgek vagytok.

hoplita 2022.02.25. 21:04:02

@CSOKKI MÁLNA:
:DDDDDD
Van még valami a tarsolyban fideszköcsög....vagy ennyi vót?:))))))))))))
Lovat is loptak?:)))))))))))

pista18721 2022.02.25. 21:04:51

@atomic power 1986DucaDuca:

"azok a politikai vezetők, akik nem tartják be az egyezményeket. "

a Putyin-fasszopó, mongolFidióta, nácki selejt megint pofán szarta magát, de telibe, és sugárban. mert ha már egyezményeknél tartunk.

1) Ukrajna most azért nem a világ harmadik legnagyobb nukleáris hatalma, mert 1994-ben aláírtak egy nemzetközi egyezményt az oroszokkal, amerikaiakkal, és másokkal, amelyben Oroszország garantálja Ukrajna szuverenitását és területi integritását.

2) Putyin tehát a Krímbe és Luhansk és Donceckbe való bevonuláskor, ezt az egyezmény sértette meg.

Az egyezmény pont Budapesten írták alá. Budapesti Memorandum a neve
hu.wikipedia.org/wiki/Budapesti_memorandum
Putyin az, aki a nemzetközi egyezményt megsértve, amit Oroszország aláírt, nemzetközi, háború bűnt, emberirtást követ el.

Putyin fasszopói és a mongolFIdióták az emberiség söpredéke, a legalja. akárcsak Putyin maga. embertelen férgek vagytok.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.25. 21:06:52

@pista18721: Bizony. Most nagyon beletaláltál. Ukrajna akkor hibát követett el. Ha lennének atomfegyverei, Putyin csak egy csicska lenne.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2022.02.25. 21:07:53

a seggszagú cigányhorda cap-jobbágykodik?

atomic power 1986DucaDuca 2022.02.25. 21:09:06

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

"Mocsok gazember aki ezt a háborút támogatja és mentegeti. Aljas rohadékok vagytok!"

Tudod ki a mocskos? Aki ez a két testvérnépet belerángatta a háborúba. Az ukránokat hitegették, az oroszokat meg semmibe vették! Azokat az oroszokat, akik 20 millió emberéletet áldoztak azért, hogy legyőzzék a náci Németországot. A Nyugat csak a végén lépett be a háborúba, mikor már eldőltek a dogok. Most meg azokat a nácikat témogatják, akik semmibe veszik a kisebbségi jogokat! És most is azt az Oroszországot akarják kivéreztetni, bekeríteni, feldarabolni, akik a világháborúban gyózelemre segítették öket nagy véráldozatokkal. Ez a mocskosság!

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.02.25. 21:09:55

@hoplita: Vicces, hogy mindig egy másik nickeddel írsz rám.

hoplita 2022.02.25. 21:10:25

@Ménár Atya:
Én nyugger?:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sokat jársz a sekrestyébe ministránsfiúkat szopni, te pedó állat.:)

pista18721 2022.02.25. 21:10:37

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

szeka.blog.hu/2021/05/19/milyen_alkut_kothetett_orban_viktor_a_kinai_partvezetessel?full_commentlist=1#c40659212

1) Te hamisítottad a saját neved, mert kibasztak valahonnan
2) te hamisítottad Zöldi nevét is ugyanezzel a módszerrel.
3) láttalak már az én nevemet is hamisítani ugyanezzel a módszerrel

de végül: ha te ennyire megfeszülsz, hogy bizonygasd, hogy nem te vagy a Lencsés István, akkor egész biztosan te vagy az. ha te azt híresztelnéd rólam, hogy én vagyok a Lencsés István, én kurvára leszarnám. pont azért, mert nem én vagyok az, mit érdekel engem?!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.25. 21:11:03

Mert ennyit ér az oroszok szava. Mocskos gazemberek!
hvg.hu/360/202207__oroszukran_alku__elszalasztott_esely__kincs_ami_nincs__keso_banat

"A nagy semmiért mondtunk le az atomfegyverekről. Bárki is ajánlana most nekünk egy szerződést, az a válaszunk, köszönjük, nem kérjük, mert már van a kezünkben elég értéktelen papírfecni” – így foglalta össze az ukránok hangulatát Andrij Zahorodnyuk egykori ukrán védelmi miniszter. Amikor a politikus a papírfecnit említette, arra az 1994. december 5-én aláírt Budapesti Memorandumra gondolt, amelyben három atomnagyhatalom – az USA, az Egyesült Királyság és Oroszország – megígérte a Szovjetunió 1991-es széthullása után atomfegyverrel rendelkező volt tagköztársaságoknak, Kazahsztánnak, Fehéroroszországnak és Ukrajnának, hogy szavatolja szuverenitásukat és területi sérthetetlenségüket, ha lemondanak ezekről. (Az egyezményt később Kína és Franciaország is támogatta.) Ily módon Ukrajna 1994 és 1996 között nukleáris arzenálját megsemmisítette"

hoplita 2022.02.25. 21:11:15

@Lesz még Magyar Köztársaság:
Nekem csak egy van, baszom a kurva anyád, te monomán gyökér.:))))))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2022.02.25. 21:11:58

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: ez a legselejtebb hulladék a seggszopók közül, erről remélni?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.25. 21:12:06

@atomic power 1986DucaDuca: Miért nyalod az oroszok seggét te mocsok? Semmi nem igazolhatja ezt a háborút!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.25. 21:13:21

@atomic power 1986DucaDuca: És Putyin ilyen csicska, hogy csak simán belerángatják egy háborúba? :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.25. 21:17:31

@pista18721: Látom használt a HTML tanfolyam. Végre tudsz linket szerkeszteni! :-))

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2022.02.25. 21:21:24

@bordon: "Magyarország egyszerűen a lehető legkevesebbet teszi, csak amit muszáj az uniós és NATO tagság miatt. Nehogy még Putyin megorroljon rájuk."

Te szeretnéd, hogy Putyin megorroljon rád? Most, hogy végre látjátok, Putyin és a többi orosz vezető mire képes, még mindig úgy gondoljátok, hogy nekünk akkor is dacoskodnunk kellene az oroszokkal? Utolsó csepp vérünkig a szabadság nevében?

pista18721 2022.02.25. 21:31:44

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Ha a google-ba beírod azt, hogy "lencsés popocatepetl", akkor többek között két hírcsárdás találatot ad ki:

"Varga Mihály vitte el a lottó ötöst | HírCsárdahircsarda.hu › Gazdaság
@Lencsés István: ötös lottót is csak névvel. ... @Lencsés István: Ebben te csak ne legyél olyan biztos, hosszú még az ... popocatepetl 2012-05-21 At 23:11."

"Az Alkotmány asztala után jön a költségvetés széke | HírCsárdahircsarda.hu › Gazdaság
2011. okt. 10. — popocatepetl 2011-10-11 At 07:07. @igazi Lencsés István: szegény kis tetűhintásom,már megint ez az apa-anális szex párosítás. együtt érzek ..."

A cikkekben már nincsenek meg a kommentek, de az egyiket a google cache még megőrizte.

webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ohBkvr0naHYJ:https://hircsarda.hu/2011/10/10/az_alkotmany_asztala_utan_jon_a_koltsegvetes_szeke/+&cd=14&hl=hu&ct=clnk&gl=de

atomic power 1986DucaDuca 2022.02.25. 21:40:35

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

"hvg.hu/360/202207__oroszukran_alku__elszalasztott_esely__kincs_ami_nincs__keso_banat"

Azóta volt egy minszki egyezmény is, amit az ukránok nem tartottak be!

pista18721 2022.02.25. 21:50:22

@atomic power 1986DucaDuca:

szeka.blog.hu/2021/12/14/macron_megmutatta_orbannak_hogy_merre_tart/full_commentlist/1#c41096356

figyusz, te idióta, a német egy főre jutó gdp 41259 dollár. a magyar 14328 dollár. emiatt az 5%-os magyar növekedés kevesebb GDP növekedés, mint a 2%-os német. kevesebb dolllár. és pláne kevesebb dollár per fő.

tehát jelenleg a magyar GDP abszolút értékben még mindig lemarad a némethez képest. kevesebbel növekszik ugyanis.

ha ez így megy tovább, akkor valamikor sok száz év műlva érné el azt a magyar gazdaság, hogy az 5%-os növekedése több lenne, mint a német 2%-os. teljesen utolérni pedig még pár száz múlva érné csak utol a németet.

tehát nyugi, kis mongolFidióta, mire Orbán 5%-kkal utolérné a német 2%-ot, addigra nemcsak ő döglik meg, de az ükunokája, és te is, és a te ükunokád is.

és addig még úgyis nagyon sokminden fog történnik, tehát mindennek semmi köze a valósághoz.

a valóság az, hogy a német gazdaság még most is több dollárral növekszik évente, és fejenként is többel növekszik évente, mint a magyar. ilyen értelemben Orbanisztán még lemarad Németországhoz képest.

atomic power 1986DucaDuca 2022.02.25. 21:51:44

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

"És Putyin ilyen csicska, hogy csak simán belerángatják egy háborúba? :-))"

Az USA ilyen csicska volt, hogy belerángatták a spanyol-amerikai, amerikai-filippino, amerika-mexikói háborúba, Nicaragua, Haiti, Dominika megszállásába, az orosz polgárháborúba történő beavatkozásba,, kubai invázióba, Grenada megszállásába, Panama megszállásába, koreai, vietnami, iraki háborúba, afganisztáni megszállásba?

atomic power 1986DucaDuca 2022.02.25. 21:54:40

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

"Miért nyalod az oroszok seggét te mocsok? Semmi nem igazolhatja ezt a háborút!"

Több minden igazolja, mint az USA háborúit!

Spanyol-amerikai, amerikai-filippino, amerika-mexikói háború, Nicaragua, Haiti, Dominika megszállása, az orosz polgárháborúba történő beavatkozás,, kubai invázió, Grenada megszállása, Panama megszállása, koreai, vietnami, iraki háború, afganisztáni megszállása, stb.

pista18721 2022.02.25. 22:11:26

@atomic power 1986DucaDuca: figyus, te degenerált Putyin-fasszopó!

1) Az Oroszok előbb sértették meg a Budapesti Memorandumot, amikor bevonultak a Krímbe, minthogy lett volna minszki egyezmény. Tehát nem lehet egy későbbi eseménnyel indokolni egy korábbi disznóságot. Lehet, hogy nálatok, az elmegyógyintézetben igen, de az értelmes embereknek nem.

2) A minszki egyezményt is az oroszok sértették meg, hiszen nem vonták ki a zsoldosaikat, és nem tartották be a tűzszünetet, Úgy meg nem lehet mást csinálni, ha az orosz zsoldosok tovább lövöldöznek Donyeckban és Luhanszkban.

Mindehhez képest a mostani invázió disznóság a négyzeten, és semmiféle minszki egyezmény nem indokolja.

Putyin-fasszopó vagy, mongolFidióta vagy, náci vagy. Ti vagytok az emberiség legalja, a genetikai selejt. A hulladék. Degenerált, embertelen állatok vagytok.

pista18721 2022.02.25. 22:19:25

@atomic power 1986DucaDuca:

figyusz, te degenerált Putyin-fasszopó!

1) Nincs olyan a világtörténelemben, hogy jó országok, meg rossz országok. Meg jó népek és rossz népek. Majdnem minden ország és nép volt már gonosz, agresszor. Kis ország esetleg kis geci, nagy meg nagy geci. És szinte mindegyik ország volt már áldozat, vagy a jó oldalon segítség. Primitív hülyeség tehát népek és országok ellen heccelni, hogy melyik mit csinált kétszáz éve.

2) Meg aztán az olyna kis primitív, tudatlan, sötét barmok, mint te egy ilyen versenyben úgyis alul maradnak.

Az oroszok verték le 1956-ot
Az oroszok 1848-49 leverésében segítettek
Az oroszok a II. VH-t úgy kezdték, hogy lerohanték fél Lengyelországot, a Baltikumot és Finnországot. Csak Finnországtól kikaptak, annyira idióta volt Sztálin. És a Katyini mészárlással kezdték.
A II. VH előtt meg, pont az ukránoknál irtottak ki több millió civil embert

és te ezeknek az oroszoknak nyalod a seggét, ami 48 meg 56 miatt szubjektíven, magyar szempontból a hazaárulás netovábbja.

De én nem is vagyok ilyen elfogult, az orosz nép nem hibás egy az egyben. Putyin ostoba szavazói igen. A katonák igen. De a többség nem is szavazott Putyinra, otthon ül, és sokan közülük biztos le vannak döbbenve, csak egy büdös diktátor ellen elég nehéz bármit is tenni.

Ezt Orbánnal kapcsolatban is vésd az eszedbe, te fasz!

A büdös diktátorok a legnagyobb faszok, és az idióta szavazói, mint te is.

Te kis elmebeteg, degenerált, genetikai hulladék!

pista18721 2022.02.25. 22:26:10

@atomic power 1986DucaDuca: pestiflaszter.blog.hu/2022/02/24/olyan_kis_cuki_medve_biztos_nem_fog_tamadni?full_commentlist=1#c41238734

figyusz, te degenerált Putyin-fasszopó!

1) Nincs olyan a világtörténelemben, hogy mindig jó országok, meg mindig rossz országok. Meg jó népek és rossz népek. Majdnem minden ország és nép volt már gonosz, agresszor. Kis ország esetleg kis geci, nagy meg nagy geci. És szinte mindegyik ország volt már áldozat, vagy a jó oldalon segítség. Primitív hülyeség tehát népek és országok ellen heccelni, hogy melyik mit csinált kétszáz éve.

2) Meg aztán az olyan kis primitív, tudatlan, sötét barmok, mint te egy ilyen versenyben úgyis alul maradnak.

Az oroszok verték le 1956-ot.
Az oroszok 1848-49 leverésében segítettek.
Az oroszok a II. VH.-t úgy kezdték, hogy lerohanták fél Lengyelországot, a Baltikumot és Finnországot. Csak Finnországtól kikaptak, annyira idióta volt Sztálin. És a katyini mészárlással kezdték.
A II. VH. előtt meg, pont az ukránoknál irtottak ki több millió civil embert

és te ezeknek az oroszoknak nyalod a seggét, ami 48 meg 56 miatt szubjektíven, magyar szempontból a hazaárulás netovábbja.

De én nem is vagyok ilyen elfogult, az orosz nép nem hibás egy az egyben. Putyin ostoba szavazói igen. A katonák igen. De a többség nem is szavazott Putyinra, otthon ül, és sokan közülük biztos le vannak döbbenve, csak egy büdös diktátor ellen elég nehéz bármit is tenni.

Ezt Orbánnal kapcsolatban is vésd az eszedbe, te fasz!

A büdös diktátorok a legnagyobb faszok, és az idióta szavazói, mint te is.

Te kis elmebeteg, degenerált, genetikai hulladék!

pista18721 2022.02.25. 22:29:22

@atomic power 1986DucaDuca:

Ez egy sokkal kurvára hosszzabb lista Oroszország háborúiról, és ezek nagy részében a 14. századtól kezdve agresszorok voltak.

Úgyhogy eldugulsz, te kis orosz-buzi, hazaáruló, degenerált fasz!

en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_Russia

pista18721 2022.02.25. 22:31:44

@atomic power 1986DucaDuca: pestiflaszter.blog.hu/2022/02/24/olyan_kis_cuki_medve_biztos_nem_fog_tamadni?full_commentlist=1#c41238842

Ez egy sokkal kurvára hosszzabb lista Oroszország háborúiról, és ezek nagy részében a 14. századtól kezdve agresszorok voltak.

Úgyhogy eldugulsz, te kis orosz-buzi, hazaáruló, degenerált fasz!

en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_Russia

az egyébként is egy elmebeteg dolog, hogy itt egy teljesen agyament agresszió, amit Putyin csijnált, és akkor te elkezded azt nézni, hogy ki mit csinált máskor. óvodás, primitív, elmebeteg hülyeség ez részedről. amolyan "óvónáni, a Pisti is verekedett!" szint.

pista18721 2022.02.25. 22:34:10

@atomic power 1986DucaDuca: pestiflaszter.blog.hu/2022/02/24/olyan_kis_cuki_medve_biztos_nem_fog_tamadni?full_commentlist=1#c41238842

Ez egy sokkal kurvára hosszzabb lista Oroszország háborúiról, és ezek nagy részében a 14. századtól kezdve agresszorok voltak, hiszen egy törpe kis hercegségből lettek a világ legnagyobb területű országa.

Úgyhogy eldugulsz, te kis orosz-buzi, hazaáruló, degenerált fasz!

en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_Russia

az egyébként is egy elmebeteg dolog, hogy itt egy teljesen agyament agresszió, amit Putyin csijnált, és akkor te elkezded azt nézni, hogy ki mit csinált máskor. óvodás, primitív, elmebeteg hülyeség ez részedről. amolyan "óvónáni, a Pisti is verekedett!" szint.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.25. 23:34:30

@atomic power 1986DucaDuca: És az hogy az USA háborúit sem igazolja semmi, az mennyiben menti ezt? Komolyan, ahogy a spermatyi írja, óvodás vagy! Leírtad hogy elítéled ezt a háborút? Leírtad, te mocsok? Putyin seggnyaló senki vagy.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.25. 23:36:00

@atomic power 1986DucaDuca: Egy óvodásnak több esze van mint neked! jajajaj, óvónéni, a Peti is csinálta! Szánalmas.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2022.02.25. 23:38:14

@Lesz még Magyar Köztársaság: eddig jól játszottad a szerepedet. Hónapokig hibátlan voltál.

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.02.25. 23:46:35

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Majdnem az összes nickedet sikerült fölhoznod ellenem, matyi. De csak majdnem, mert van még ott a tarsolyban.

Azt meg leszarom, hogy mit gondolsz rólam. Idióta márkista troll.

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.02.25. 23:54:21

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Bennem meg az kristályosodott ki az elmúlt hónapokban, látva, hogy minden blogot nickek tucatjaival teszel tönkre...

...hogy az internet egyik, ha nem a legnagyobb hazai trollja vagy.

Többet ne szóljál hozzám egyik neveddel sem.

atomic power 1986DucaDuca 2022.02.26. 00:13:56

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

"És az hogy az USA háborúit sem igazolja semmi, az mennyiben menti ezt?"

Mikor kerültek milliószámra amerikaiak egy másik, elnyomó hatalom uralma alá?

atomic power 1986DucaDuca 2022.02.26. 00:28:42

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

"Egy óvodásnak több esze van mint neked! jajajaj, óvónéni, a Peti is csinálta! Szánalmas."

Peti bizony csinálta, és most úgy tesz, mintha ő lenne a földreszállt angyal. Sőt nem is egy Peti!

CSOKKI MÁLNA 2022.02.26. 00:44:16

@hoplita:

Az USA lerohanta Grenadát..

ez a nevem senki 2022.02.26. 00:54:45

@atomic power 1986DucaDuca: úgy 1500-tól majdnem teljes kiirtásukig

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2022.02.26. 01:05:34

Ja meg deanémetekis deamongolokis deatörökökis...!!!

Én vagyok az Matyi te Selejt 2022.02.26. 03:28:50

Az apám faszánál nincsen nagyobb. Ez biztos mert alig fér a számba.

pista18721 2022.02.26. 05:05:18

@ez a nevem senki: pestiflaszter.blog.hu/2022/02/24/olyan_kis_cuki_medve_biztos_nem_fog_tamadni?full_commentlist=1#c41236608

ha már így felhoztad, és pofán szartad magad.

Putyin, amikor ezt a kommentet írtad, több, mint 300 ezer embert nyirt ki

Ukrajna csak valamivel többet, mint 100 ezret

Orbán, mint tudjuk 40 ezernél többet

ha viszont 1 millió lakosra vetíted, akkor Orbán messze lekörözi Ukrajnát és Putyint, amelyek kb ugyanott vannak.

ráadásul az orosz adatok nyilvánvalóan hamisítottak, hiszen 2021 július és szeptember között minimum 2 hónapig szinte teljesen pontosan 800 ember halt meg naponta. ami nyilván azért volt, mert Putyin ennyit írt elő maximumnak.

Putyin és Orbán fasszopói elmebeteg genetikai selejtek. ti vagytok az emberiség legalja

pista18721 2022.02.26. 05:23:26

@ez a nevem senki: pestiflaszter.blog.hu/2022/02/24/olyan_kis_cuki_medve_biztos_nem_fog_tamadni?full_commentlist=1#c41236608

ha már így felhoztad, és pofán szartad magad.

Putyin, amikor ezt a kommentet írtad, több, mint 300 ezer embert nyirt ki

Ukrajna csak valamivel többet, mint 100 ezret

Orbán, mint tudjuk 40 ezernél többet

ha viszont 1 millió lakosra vetíted, akkor Orbán messze lekörözi Ukrajnát és Putyint, amelyek kb ugyanott vannak.

ráadásul az orosz adatok nyilvánvalóan hamisítottak, hiszen 2021 július és szeptember között minimum 2 hónapig szinte teljesen pontosan 800 ember halt meg naponta. ami nyilván azért volt, mert Putyin ennyit írt elő maximumnak.

Putyin és Orbán fasszopói elmebeteg genetikai selejtek. ti vagytok az emberiség legalja

Ménár Atya 2022.02.26. 06:29:58

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Miért mentegetném?
Csak mert az előzményeket megemlítem?
Szóval úgy kezdődött, hogy putyin reggel felkelt és azt mondta, ma megtámadom ukrajnát.
Olyan még véletlenül sem volt, hogy megszegték az oroszokkal kötött szerződéseket nyugati szövetségeseink ,és az ukránok, és nem is vegzálták az orosz kisebbséget ukrán szomszédaink, a magyart már meg sem említeném itt....
Gondolod, hogy ha párezer amerikait terrorizálnának, akkor az usa ölbe tett kézzel nézné?
Semmilyen háborút, nem támogatok, de nem szeretem,amikor egyoldalúan tálalják az eseményeket.
A gondolkodásotok,néha emlékeztet a 89 előtti propaganda gondolkodásra.
Attól, hogy az oroszok nem szövetségeseink, még nem biztos, hogy nincs igazuk bizonyos dolgokban.
Ez a háború elkerülhető lett volna, ha az usa nem erőszakoskodik sunyiban.
Most ukránok halnak meg ezért feleslegesen, de az usa mögöttük áll, lekapcsolták az oroszokat a pornhubról..B+.
56-ban minket is nagyon sajnáltak, és megnövelték a szabadeurópa rádió műsoridejét, nagy segítség volt ez az elkövetkező 33 évben...........

Ménár Atya 2022.02.26. 06:31:34

@hoplita:
Nem tudom mi ment a mosogatóban a konyhán, ott csak a magadfajta butus alkalmatlanok cselédeskedtek :D

Ménár Atya 2022.02.26. 06:33:29

@hoplita:
Ennyi ésszel csak az lehetsz, aki szerint ha két bruttót nettósítunk, akkor a kevesebb bruttó nettójából többet vásárolhatunk....hát még nyuggernek is hülye vagy :D:D

pista18721 2022.02.26. 06:41:24

@Ménár Atya:

szeka.blog.hu/2021/05/03/lazar_janos_jelezte_hogy_a_fideszen_belul_is_megkezdodott_az_elovalasztasi_kampany?full_commentlist=1#c40216432

A Sinopharm hatásossága elég szar. 60% alatt van.

ertelemblog.wordpress.com/2021/05/04/a-444-altal-osszegyujtott-oltas-utani-antitest-teszt-eredmenyek-kiertekelese/

A WHO is kétségét fejezte ki, hogy az idősek körében elég hatásos-e:

444.hu/2021/05/04/who-nincs-eleg-bizonyitek-hogy-60-ev-folott-is-hatasos-a-kinai-vakcina

az pedig, hogy a Magyarországra eladott kínai vakcinában mi van, az van-e benne, amit más országokba adtak el, az a magyar hatóságok feladata, nem a WHO feladata. de a magyar hatóságok ezt az engedélykor nem tesztelték.

"A kínai engedélyt semmilyen vizsgálat nem előzte meg"

24.hu/belfold/2021/03/05/hadhazy-megszerezte-a-kinai-vakcina-engedelyet/

hoplita 2022.02.26. 06:44:02

@CSOKKI MÁLNA:
Hú. micsoda háború volt....az évszázad incidense. ))))
Talán kasztróéknak nem kellett vóna odafészkelni, én is háklis lennék a komcsikra.
Ha jól emlékszem ott bombáztak le egy bolondokházát...napokba telt utána, mire összeszedték a szétszaladt gyogyósokat.:)

pista18721 2022.02.26. 06:48:34

@Ménár Atya: a mongolFidióta, Putyin-fasszopó náci degenerált selejt szopás szerint a jó édes kurva anyját is letagadja.

1) Ukrajna most azért nem a világ harmadik legnagyobb nukleáris hatalma, mert 1994-ben aláírtak egy nemzetközi egyezményt az oroszokkal, amerikaiakkal, és másokkal, amelyben Oroszország garantálja Ukrajna szuverenitását és területi integritását. Ennek fejében Ukrajna leszerelte a nukleáris arzenálját. Ha nem írták volna alá, Putyin most nem merné megtámadni Ukrajnát.

2) Putyin tehát a Krímbe és Luhansk és Donceckbe való bevonuláskor, ezt az egyezmény sértette meg.

Az egyezmény pont Budapesten írták alá. Budapesti Memorandum a neve
hu.wikipedia.org/wiki/Budapesti_memorandum
Putyin az, aki a nemzetközi egyezményt megsértve, amit Oroszország aláírt, nemzetközi, háború bűnt, emberirtást követ el.

Putyin fasszopói és a mongolFIdióták az emberiség söpredéke, a legalja. akárcsak Putyin maga. embertelen férgek vagytok.

Ménár Atya 2022.02.26. 06:48:51

@pista18721:
Igen degenerált Fitymatyi!
Orosz -Ukrán háború.
Capisci?
De azért jelzem, hogy a kiváló kínai vakcinát a who is elfogadta, te meg pofán szartad magad ahogy szoktad :D:D

pista18721 2022.02.26. 06:49:44

@Ménár Atya:

a mongolFidióta, Putyin-fasszopó náci degenerált selejt szopás szerint a jó édes kurva anyját is letagadja.

a nemzetközi szerződéseket Putyins értette meg, már 2014-ben, amikor bevonult a Krímbe.

1) Ukrajna most azért nem a világ harmadik legnagyobb nukleáris hatalma, mert 1994-ben aláírtak egy nemzetközi egyezményt az oroszokkal, amerikaiakkal, és másokkal, amelyben Oroszország garantálja Ukrajna szuverenitását és területi integritását. Ennek fejében Ukrajna leszerelte a nukleáris arzenálját. Ha nem írták volna alá, Putyin most nem merné megtámadni Ukrajnát.

2) Putyin tehát a Krímbe és Luhansk és Donceckbe való bevonuláskor, ezt az egyezmény sértette meg.

Az egyezmény pont Budapesten írták alá. Budapesti Memorandum a neve
hu.wikipedia.org/wiki/Budapesti_memorandum
Putyin az, aki a nemzetközi egyezményt megsértve, amit Oroszország aláírt, nemzetközi, háború bűnt, emberirtást követ el.

Putyin fasszopói és a mongolFIdióták az emberiség söpredéke, a legalja. akárcsak Putyin maga. embertelen férgek vagytok.

Ménár Atya 2022.02.26. 07:01:31

@pista18721:
Fitymatyi te igen hülye selejt vagy, már megint eltévedtél a faszerdőben.
Rossz a címzés alapból.
Ha a nagyanyádnak áramszedője lett volna, akkor villamos lett volna.....
Talán még mindig nem fogtad fel te baromarcú, hogy háború ellenes vagyok, főleg az oroszokat nem kedvelem.
De ha azt nézzük, hogy a nyugat megszegte a garanciákat, és ukrajnát nátó taggá tenné, akkor érthető az orosz reakció, főleg hogy még terrorizálják az orosz lakosságot, ahogy a magyart is.
Csak épp oroszország rendelkezik a szükséges erővel, hogy megállítsa őket.
A tegnapi ostobaságodhoz meg annnyit:
"
"Ha Putyin elfoglalja Ukrajnát, akkor egész pontosan 4 NATO országgal több szomszédja lesz. Annyi esze van ennek a Putyinnak, mint neked. Mindketten világhülyéi vagytok."
A magdfajta gondolkodásra képtelen propagandista DK felszópók biztos elhiszik ezt az okosságodat, a gond csak annyi ezzel, te idióta, hogy egy atomhatalom lesz Lengyel o.szlovákia,Magyar o. Románia határaitól 100 méterre te faszkalap sötét ló!
Nem érted ezt a térképes izét sem mi?
A fejed inkább evésre, meg migrik leszopására használd ahogy szoktad, mert a gondolkodás nem megy az ostoba fajtádnak te skizofren kretén :D
youtu.be/mymvU1Yydvw?t=642

hoplita 2022.02.26. 07:04:57

@Ménár Atya:
Voltam konyhán sokat, a szolgálataim felét ott adtam, csak konyhaügyeletesként, a fajtád csicskázptt a feketében, gyökérgeci.:)
Ugye tudod, hogy kik adnak konyhaügyeletet sorállományúként?:)
Szólj, ha nem, segítek, faszomfütty..:))))

hoplita 2022.02.26. 07:06:26

@Ménár Atya:
Ha van közte 13 év, akkor véleményes a buli, igaz anyabaszó?:)))

hoplita 2022.02.26. 07:08:39

@Ménár Atya:
'...A gondolkodásotok,néha emlékeztet a 89 előtti propaganda gondolkodásra....'

Frajd most visítva röhög odaát, fityiszkomcsigeci.:)))))))))))))

Ménár Atya 2022.02.26. 07:19:59

@hoplita:
Konyhaügyeletes :D:D:D:D
Nagyon érted akkor a harcászatot :D:D:D
Ne égesd már magad, már nekem kínos :D:D

Ménár Atya 2022.02.26. 07:24:24

@hoplita:
Látom a matek sem az erősséged a gondolkodás meg végképp.
Ha jól emlékszem a 2009 és a 2020 adatokat hasonlítottuk, az általad említett nettósítás után csak annyi változna, hogy mivel 2009-ben arra a jövedelemre 38% adó volt, most meg bármennyire 15, akkor még kevesebbet vásárolhattál :D
De még ezt sem voltál képes értelmezni :D
A te korodban azért szép próbálkozás volt, de csak a hülyeséged bizonyítottad be :D
Most lépek majd talán még visszajövök röhögni a fajtádon :D
Addig gondolkodj mekkora baromságot mondtál :D

hoplita 2022.02.26. 07:28:30

@Ménár Atya:
Ó, látom képben vagy.:))
Laktanyaszintű szolgálatot adni - tudod melyek azok, anyabaszó? - muszáj vót és a konyhaügyelet nyugisabb a kapuügyeletnél és kényelmesebb az őrparancsnokságnál és mivel nem gépkocsizó vagyok, ezért telephelyet nem adtam.
Belszolgálatot meg a nyomi fajtádra sóztam, mivel szolgálatvezénylést is csináltam.:DDDD
Amúgy szerinte4d miért egy ROA az avatarom, te szánalmas ministránskefélő buzzancsgeci?:)))))

hoplita 2022.02.26. 07:31:01

@Ménár Atya:
A minimálbéreket hasonlítgattuk faszparaszt.
Ki is jött, hogy kábé 50 ajróval emelkedett 11 év alatt, 42% infláció mellett.
Hasítunk...ugye orbánbuzi anyabaszó:))))))

pista18721 2022.02.26. 07:43:44

@Ménár Atya:

intro-vertigo.blog.hu/2021/06/22/par_mondat_az_elfogadasrol?full_commentlist=1#c40743254

azt, amikor a gyerekek agyát az olyan pedofil, buzi papok mossák, mint te, és csak ők moshatják, azt diktatúrának és egyházállamnak nevezik.

azt az országot, ahol az olyan pedofil, buzi papok, mint te szophatják le a ministránsfiúkat, és az ehhez való jogot monopolizálják magukanak, diktatúrának és egyházállamnak nevezik.

a legtöbb pedofil és buzi az egyházban és a Fideszben van. ha a gyerekeket meg akarjuk védeni, akkor a Fideszt és az egyházat kell betiltani.

Kaleta Fideszes nagykövet volt.
A tájföldi nagykövet Fideszes nagykövet volt
a győri gyerekkukkoló Fideszes titkár volt
obudamost.hu/2021/06/21/elismerte-bunosseget-a-gyori-fideszes-pedofil/
Szájer Józsi buziorgiás Fideszes volt

te, a pedofil, buzi pap Fideszes vagy

ti, a Fidesz és az egyház vagytok a magyar társadalom pedofil, pszichopata, elmebeteg genetikai selejtje. tönkreteszitek az országot, ti vagytok a hulladék, a selejt.

pista18721 2022.02.26. 08:03:41

@Ménár Atya:

Ezt is mindjárt másnap beszoptad.

"megint igazam lesz, elmebeteg merkelék szopnak"

k.blog.hu/2020/03/20/a_naih_szerint_kozerdeku_adatok_a_fertozesekre_vonatkozo_statisztikai_adatok_de/full_commentlist/1#c38463430

"Merkel" nevét sem tudod helyesen leírni, mert egy selejt vagy.

Volt egy napos statisztikai ingadozás, aztán a számok tovább csökkentek. De te ráugrottál, mert egy idióta selejt vagy. Németországban egyébként minden hétvégén volt hétvége-effektus. Németországnál tehát eleve hülyeség azt nézni, hogy hétvége után pár napig megnőnek a számok.

Ilyen vagy, te kis pedofil, buzi papocska. Ilyenek vagytok, ti idióta hívők! Pszichopaták vagytok, aljaemberek vagytok, elmebetegek vagytok, mongolFidióták vagytok, ti vagytok a magyar selejt, remélem, hogy beledögletek a járványba, mert ti megérdemlitek!

pista18721 2022.02.26. 09:00:47

@Ménár Atya:

hagrid.blog.hu/2021/10/09/fontos-e_az_ellenzeki_miniszterelnok_szemelye?full_commentlist=1#c40963294

"Annyira kiszámítható volt eddig az egész színjáték"

az idióta Orbángecid meg Gulyás Gergelyed például úgy kiszámolta, hogy Gyurcsány Karácsonyt fogja megtenni miniszterelnök-jelöltnek, hogy azóta is rajta röhög az egész elmegyógyintézet Grazban, körülötte.

telex.hu/zacc/2021/10/08/gulyas-gergely-karacsony-lesz-a-gyoztes-visszalepes-video

Hollik szerint MZP elbukik még az első forduló előtt

444.hu/2021/10/08/hollik-istvan-hat-hete-azzal-probalta-alazni-marki-zayt-rohogo-fideszesek-elott-hogy-gyurcsany-miatt-meg-egy-hete-van-miniszterelnok-jeloltkent

szóval, faszfejkém, tele van a Fidesz elmebeteg idiótákkal, akik minden nap pofán fossák magukat. akárcsak te.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.26. 09:11:01

@Ménár Atya: Azért nem gondoltam hogy beszopod a propagandát. A szocik alatt a GDP arányos adó 38 százalék volt, most 37. Elvben.

midnightcoder2 2022.02.26. 09:12:45

@pista18721: "mire megépítik a Power of Siberia 2-t, addigra Putyin már halott lesz, és Németországban alig fognak gázt használni. "

Matyika, a technológia jelen állása szerint a németek max. akkor nem fognak gázt használni, ha bedurrantják a szénerõmûveiket. Mert hogy a delej tárolása ma sincs megoldva, és az elég szar ügy, ha borult idõben leáll az élet. Marad a francia atomáram de az nem végtelen, és vehetnének még áramot Európa más országaiból, de jó eséllyel ott sem nagyon lesz. Nem is beszélve arról, hogy a kamionok akkor sem mennének árammal ha lenne. Nyilván, idõvel lesz árammal hajtott kamion is a piacon, de az még legalább 10-15 év mire eljut oda a technológia hogy a kamionok úgy 10-15%-a elektromos lesz. Nem beszélve a többi géprõl: traktorok, földmunkagépek, stb.

Naftát szállítani hajón is lehet, illetve kérdés hogy milyen gyorsan tudnak a kicsi kínaiak és az oroszok vezetéket építeni. Azért a kínaiaknál nem úgy megy az építkezés mint nálunk, ahol évekig tart egy kurva metrófelújítás.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.26. 09:16:49

Putyin óriási hibát csinált stratégiailag. Most kovácsolta egységbe az EU-t, Nagy-Britanniát, Japánt, Ausztráliát és az USA-t.

midnightcoder2 2022.02.26. 09:20:25

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: A másik oldalon pedig az USA kovácsolja egységbe már évek óta Kínát és az oroszokat. Mert hogy ez az egész kb. azzal kezdõdött már jó régen, hogy az amcsik basztatják Putyint a környéken lévõ olaj miatt, majd Trumpli idején elkezdték a kínaiakat is szopatni mert rájöttek hogy a végét járja az amcsi hegemónia.

pista18721 2022.02.26. 09:41:12

@Ménár Atya:

pestiflaszter.blog.hu/2022/02/24/olyan_kis_cuki_medve_biztos_nem_fog_tamadni?full_commentlist=1#c41238468

"Az oroszok szimplán nem engedik az usát a közelükbe"

Ha Putyin elfoglalja Ukrajnát, akkor egész pontosan 3 NATO országgal több szomszédja lesz. (Kalinyingrád miatt Lengyelország nem lesz új szomszédja, de igen nagy új határszakasza lesz vele. ) Annyi esze van ennek a Putyinnak, mint neked. Mindketten világhülyéi vagytok.

pista18721 2022.02.26. 10:08:10

@CSOKKI MÁLNA:

szeka.blog.hu/2022/02/01/lehet-e_orban_viktor_a_beke_kovete_moszkvaban?full_commentlist=1#c41188592

Hát, Orbán nagyon nem értett egyet veled. Igaz, önmagával sem ért egyet az az idióta, gerinctelen, elmebeteg szar. Ilyenek vagytok ti mindketten, ilyenek a mongolFidióták, elmebetegek, pszichopaták, elvtelen emberi selejtek.

Orbán: az olaj keletről jön, de a szabadság nyugatról

Nem szabad megengedni, hogy Magyarországot a Gazprom legvidámabb barakkjává tegyék - jelentette ki Orbán Viktor a pártja megalapításának 19. évfordulója alkalmából tartott konferencia záró szónokaként.

A pártelnök hangsúlyozta, hogy nem kellene megengednünk az utánunk következő fiataloknak, hogy miután a szovjet rendszer legvidámabb barakkja sorsától megszabadultunk, most a Gazprom legvidámabb barakkjává tegyék Magyarországot.

Mint mondta, a Fidesz nemzedéke azt üzeni a jövőnek, hogy nem azért mutattak ajtót bizonyos dolgoknak – az oroszoknak, a Szovjetuniónak, a kommunizmusnak – hogy azok most az ablakon visszamásszanak.

“Mi az ajtót a nyugatnak kinyitottuk, az oroszoknak, a Szovjetuniónak és a kommunizmusnak meg ajtót mutattunk, és azt üzenjünk a jövőnek, hogy ne engedjék, hogy visszamásszanak az ablakon” – fogalmazott.

Orbán: az olaj keletről jön, de a szabadság nyugatról

Hozzátette: azt is üzenik a következő generációnak, ne engedjék, hogy a demokráciából demokrácia nélküli többpártrendszer legyen. “Lehet, hogy az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik, a demokráciát pedig nem lehet felülről irányítani, hanem csak az emberek szívéből nőhet ki” – mondta Orbán Viktor.

A pártelnök hangsúlyozta: ki kell tartani a “nyugatos Magyarország mellett”, nem szabad engedni, hogy erről az útról Magyarországot letérítsék.

24.hu/belfold/2007/03/30/orban_olaj_keletrol_jon/

Ménár Atya 2022.02.26. 10:13:52

@hoplita:
Átlagbért hasonlítottuk, de ezt sem érted buta tök. :)
Funkcionális analfabétizmussal nehéz lehet az életed :D

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.26. 10:14:46

@CSOKKI MÁLNA: Neked ez vicces hogy ki fogják csinálni az oroszokat gazdaságilag? Az ártatlan orosz nép fogja az elmebeteg Putyin őrjöngését megszenvedni. Putyint előbb-utóbb a saját tábornokai fogják leváltani.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.26. 10:15:43

@midnightcoder2: Ugyan már! Az oroszok és Kína sosem lesz szövetséges. Még a kommunizmus idejében sem voltak azok.

Ménár Atya 2022.02.26. 10:17:13

@hoplita:
Hát,a fakanalat rádbízták? :D
Komoly tapasztalatot szerezhettél :D
Az avatarodnak talán egy köcsögöt kellene akkor kiraknod te szerencsétlen :D

Ménár Atya 2022.02.26. 10:18:33

@pista18721:
"Ha Putyin elfoglalja Ukrajnát, akkor egész pontosan 4 NATO országgal több szomszédja lesz. Annyi esze van ennek a Putyinnak, mint neked. Mindketten világhülyéi vagytok."
A magdfajta gondolkodásra képtelen propagandista DK felszópók biztos elhiszik ezt az okosságodat, a gond csak annyi ezzel, te idióta, hogy egy atomhatalom lesz Lengyel o.szlovákia,Magyar o. Románia határaitól 100 méterre te faszkalap sötét ló!
Nem érted ezt a térképes izét sem mi?
A fejed inkább evésre, meg migrik leszopására használd ahogy szoktad, mert a gondolkodás nem megy az ostoba fajtádnak te skizofren kretén :D
youtu.be/mymvU1Yydvw?t=642

Ménár Atya 2022.02.26. 10:20:35

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Ebben van valami.
Nem csodálkoznék, ha nálunk is megjelennének komolyabb fegyverek ezek után.
Az oroszok megbízhatatlanok.
Jobb ha van visszatartó erő velük szemben.

Ménár Atya 2022.02.26. 10:22:29

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Szja-ról beszéltünk, szocik alatt sávos volt.
De nem ez volt a fő kérdés, hanem az átlagbérből vásárolt euró mennyiség.

pista18721 2022.02.26. 10:28:48

@midnightcoder2:

meltanyossag.blog.hu/2021/12/06/a_kormany_szavatossagi_ideje?full_commentlist=1#c41073956

"dehumanizálták a tüntetõket,"

1) "tüntető", te húgyagyú fax! Még magyarul se tudtál megtanulni, olyan idióma hazaáruló vagy. Letöközöd itt a tüntetőket, aztán sírsz a dehumanizálásról. Te töközöd őket, te szerencsétlen fax!

2) 2006-ban a Fidesz csőcseléke felgyújtotta az MTV székházat, autókat, üzleteket, kukákat. Fegyverek voltak a sátraikban. Egy tankkal mentek neki a rendőröknek. Nektek ezek a békés, ártatlan tüntetők, de az új, hogy nektek ők a szellemóriások is. A Rezsiszilárd szintű, zsírdisznók.

m.cdn.blog.hu/pi/piroslapok/image/tv_ostrom.jpg

Te a kopasz, agyatlan, náci futball-huligánokért sírsz, hogy "dehumanizálják" őket. Neked ők a szellemi elit, ők a krém. Mondjuk hozzád képest tényleg ezek az agyatlanok a szellemi elit, mert mint látjuk, még magyarul sem tudsz, akkora hazaáruló, kretén selejt vagy.

Ennyit tudnak a mongolFidióta, pszichopata elmebetegek.

atomic power 1986DucaDuca 2022.02.26. 11:06:38

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

"Az oroszok és Kína sosem lesz szövetséges. Még a kommunizmus idejében sem voltak azok."

Jelenleg egyik fél sem látja korlátját országaik együttműködésének. Nyltan nem fogja Kína a szövetségesi viszonyt vállalni.

Persze Kína vélhetően sosem fog egy ilyen szövetséget nyíltan vállalni, mivel hagyományosan nem keres szövetségeseket magának. Katonailag nincsenek egymásra szorulva, gazdaságilag viszont jól kiegészítik egymást. Kína és Oroszország kapcsolatai jelenleg jobbak, mint a II. világháború óta bármikor.

"Putyint előbb-utóbb a saját tábornokai fogják leváltani."

Nincs értelme leváltani, mert a geopolitikai helyzet ezzel nem változna meg!

CSOKKI MÁLNA 2022.02.26. 11:12:37

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: A Krím megszállása után is erről álmodoztatok. Nem jött össze. Putyinéknak viszont összejött egy 620 milliárd dolláros tartalékalap..

Minden ballib bérretteg 2022.02.26. 11:12:51

Oroszország támadása elsősorban éppen az Ukrajnának a Nato-ba integrálása okán történt.

Nato tagot ugyanis az Oroszok se támadnak, éppen azért amiért Nato tagok nem avatkoznak be a háborúba jelenleg,

Mert az már világháború lenne, ahol Oroszország és Kína harcol a Nato ellen. És ez egy olyan háború lenne, amiben nem lenne győztes.

Minden ballib bérretteg 2022.02.26. 11:17:49

@pista18721:

A tetves Gyurcsány akinek a seggét nyalod, békés tüntetőkre támadt 2006-ban, és erre örökké emlékezni fogunk.

Beazonosíthatatlan karhatalmistákkal, tömegoszlatásra alkalmatlan fegyverekkel (kardlappal, viperával, ) verték szét tüntetők tízezreit.

Szóval a mocskos hazugságaiddal, a Gyurcsány féle terrort már soha a büdös életben nem fogod kimagyarázni !

SOHA TÖBBET GYURCSÁNY FÉLE TÖMEGBE LÖVETŐ KOMMUNISTA DIKTATÚRÁT !

Etniez 2022.02.26. 11:30:24

@dare: Aki most az Oroszoknak szurkol, az 1956-ban is ugyanezt tette volna. A helyzet ugyanez.

Kis ország szabadulna az orosz érdekszférából, jönnek az orosz tankok eltiporni őket.

Sok idióta meg ennek örül....

6.Lenin 2022.02.26. 11:36:03

Hú, most minden ballipsi köcsög a világ legnagyobb tábornoka, a legnagyobb stratégák, , de akkor miért picsázták el őket mindenhol eddig?
Legutóbb az afgán kecskepásztorok. Most meg Putyin csinál belőlük hülyét. Ők meg csak néznek ki a fejükből. Kurvára nagyfiúk lettek a köcsögök.

6.Lenin 2022.02.26. 11:39:16

@Etniez:

Fordítva ülsz a lovon, és hátrafelé is mentek.
Ja, visszaütött ez a kurva Putyin nem hagyta, hogy hülyére vegyék a gazemberek.

56-ban meg simán eladtak minket a nyugati barátain a ruszkiknak. Nektek akkor az volt a menő.

pista18721 2022.02.26. 11:47:07

@Ménár Atya:

szeka.blog.hu/2022/01/10/vigyazo_szemeteket_almatira_vessetek?full_commentlist=1#c41139530

2006-ban a Fideszes csőcselék tankkal ment a rendőrök ellen, szerintetek az forradalom volt. A kazah tüntetők békésen, nem tankkal támadtak, szerintetek az puccs. 2006-ban senki nem halt meg, szerintetek az diktatúra volt. Kazahsztánban lelőttek vagy száz embert, szerintetek ez demokrácia.

Te egy elmebeteg vagy, ezért hiszel mindent fordítva. Ezért tagadod le még a kurva anyádat is, ezért hazudsz pofán gátlástalanul akárkit a legnagyobb hazugságokkal. Akárcsak Orbánék. És pont ugyanilyen elmebeteg az összes Fideszes.

CSOKKI MÁLNA 2022.02.26. 11:50:57

@Etniez: A kommunizmust ma nem Moszkvában vagy Pekingben építik, hanem az USA keleti és nyugati partján..

midnightcoder2 2022.02.26. 11:53:37

@pista18721: Mivel a programozáshoz kényelmesebb angol kiosztást használni, így ő helyett õ-t használok. Az amcsik sajna az us international kiosztásból kihagyták ezt. Anno csináltam saját kiosztást, de ez hol mûxik win10 alatt hol nem, upgradetõl függõen, így inkább hanyagolom.

"Egy tankkal mentek neki a rendőröknek. "
Egy bácsi próbálta ki, hogy akik kinn hagyták lezáratlanul a tankot, voltak-e olyan hülyék hogy beindítható állapotban hagyták ott. És igen, voltak. A bácsi, aki fiatalon harckocsizó volt elindította, és ment pár métert vele. Ez volt a "tankkal mentek neki a rendõröknek" a húgyagyú "független" sajtó szerint. És persze az olyan szerencsétlenek mint te, simán bekajálták.

pista18721 2022.02.26. 12:00:49

@CSOKKI MÁLNA:

kaszapf.blog.hu/2021/09/04/a_rasszizmus_es_a_homofobia_ara_ii_resz?full_commentlist=1#c40892358

"a térdeplés a hülyeség jele. "

Tehát nem a rasszizmus jele. És megtudtuk, hogy az oltár előtt térdeplő keresztények szerinted is hülyék. ráadásul ők képzelt személyek előtt térdelnek le, szóval ők szerintem is hülyék.

Pofán fostad magad, már megint, te kis mongolFidióta náci!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.26. 12:01:42

@midnightcoder2: Hazudsz. Az aksi ki volt belőle szedve. És valakik vittek egyet.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.26. 12:05:12

@CSOKKI MÁLNA: Majd szólok a Poughkeepsieben hogy már nem a részvényesek szava számít. A Bill Gates is már főtitkár a mikrofosnál, nem tudtad?
Te önként vagy ennyire hülye, vagy láncfűrésszel csinálták a lobotómiádat?

pista18721 2022.02.26. 12:08:25

@midnightcoder2: "Mivel a programozáshoz kényelmesebb angol kiosztást használni, így ő helyett õ-t használok. Az amcsik sajna az us international kiosztásból kihagyták ezt. Anno csináltam saját kiosztást, de ez hol mûxik win10 alatt hol nem, upgradetõl függõen, így inkább hanyagolom."

Egy programozónak ezt már tíz évvel ezelőtt is illett tudnia megoldani. Ma már titkárnőnek se vennélek fel, olyan szánalmas kis selejt vagy, Ma már mobilon, linuxon, windowsban bármilyen fizikai billentyűzet-kiosztás mellett bármilyen nyelvet illik tudni rendesen beállítani. Te nem tudsz, mert elmebeteg selejt vagy.

Pontosan ezért vagy mongolFidióta is, náci is, meg Putyin-fasszopó is. Ti állati hulladékok, selejtek vagytok.

ez a nevem senki 2022.02.26. 12:10:02

ratyi matyi ma sem lett értelmesebb
egyik nevén sem

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.26. 12:11:51

@Ménár Atya: Nem mindegy hogy fizeted az adót? Csak szólok a különböző fogyasztáshoz kapcsolódó adók több mint a duplája a lakosság befizetéseinek. 6700 milliárd az áfa és jövedéki, míg a személyi jövedelem adó csupán 2800 milliárd. Hülyécském! Ugyanúgy lehúznak, csak te benyalod hogy kevés az adód.

pista18721 2022.02.26. 12:24:01

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

elegemvan.blog.hu/2021/06/11/elegem_van_a_terdelgetos_bohockodasbol?full_commentlist=1#c40718876

Dehogynem, nyuszóka, hogyne tudnám megkülönböztetni a nickeket. Azt is tudom, hogy mi a különbség köztük. Elvégre "midnight coder" néven is be tudtam regisztrálni, és "jotunder" neven is. Elek Gábor az a hülye, aki akkor sem jött rá a megoldásra, amikor előtte volt.

"blog.hu/user/41469

Lencsés István
0 bejegyzést írt és 3446 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2007.06.26. óta tag."

Ez az első Lencsés István, ez vagy te, ez volt a normális, polgári nicked.

"blog.hu/user/662480

ADATOK
Lencsés lstván
0 bejegyzést írt és 600 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2011.10.31. óta tag."

Ez az első, hamisított nicked. Valahonnan kitiltottak, és azért hoztad létre, hogy tovább tudjál kommentelni.

Ezek után mentél el odáig, hogy Zöldi László blogján is kommenteltél, az ő nevét hamisítva. Zöldi erre rájott, és ő is létrehozott egy usert a te nevedet hamisítva:

"blog.hu/user/797529

ADATOK
Lencsés István­
14 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2013.05.09. óta tag.
Web: lencsespityu.blog.hu/"

Itt meg is írt rólad mindenfélét, és leégtél, mert kiderült, hogy egy kapafogú, munkanélküli vagy, aki loser a társkeresésben is. Nem kellesz egyetlen nőnek sem, mert akkora selejt vagy.

Ez pedig két további nick, amelyeket te hoztál létre, megtévesztésként, vagy mert megint letiltottak, vagy pont azért, hogy a lencséspityu blogon írjál megtévesztő kommenteket. Szintén hamisított nickek.

"blog.hu/user/805191

ADATOK
Lеncsés István
0 bejegyzést írt és 191 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2013.06.23. óta tag."

És én pontosan tudom, mi közöttük a különbség. Onnan tudom, hogy az én nevemet is hamisítottad. Innen tudom azt is, hogy te szoktál nickeket hamisítani.

Ismétlem még azt is, hogy csak Lencsés István érdekelt abban, hogy kikeresse azt az összes nicket, amiket te kikerestél. Az összeset egyébként könnyen csak a létrehozójuk tudja kikeresni, mert a google is megkülönbözteti őket. Tehát csak azt bizonygatod ezzel, hogy te vagy Lencsés István, és a Zöldi László által létrehozott nicken és blogon kívül mindegyik nicket te hoztad létre. Én például kurvára nem vettem volna a fáradságot, hogy az összes hamis nickedet kikeressem. Kösz, hogy postoltad őket, kösz, hogy szarod pofán magad állandóan, mert egy akkora idióta vagy.

Járatod le magadat, és csak azt bizonygatod újra, és újra, hogy te vagy a blog.hu legnagyobb trollja, aki már 2011 óta hamisít nicket, akit mindenki utál.

Etniez 2022.02.26. 12:33:02

@6.Lenin: Örülök, hogy magadra ismertél.

CSOKKI MÁLNA 2022.02.26. 12:42:31

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Épül, de még nem épült fel. Elképesztően kártékony folyamatok indultak el: wokeista szinkretikus világegyház: inverz rasszizmus, etnomazochizmus, cancel culture, zöldidiotizmus. Ez az út az új világkommunizmus felé..

CSOKKI MÁLNA 2022.02.26. 12:50:06

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Orbánék jelentősen javították a fogyasztáshoz kapcsolódó adók beszedésének hatékonyságát..

6.Lenin 2022.02.26. 12:59:58

@Etniez:

Valamit cáfolni szerettél volna?
Ez semmit sem ér, szedd össze magad.

pista18721 2022.02.26. 13:39:40

@6.Lenin:

szeka.blog.hu/2021/04/23/biztos_hogy_ilyen_nyitast_akarunk?full_commentlist=1#c40173950

Láthatóan,

1) nagy tapasztalatod van nőkre való befizetésben.
2) Azt hiszed, hogy a szex növeli az intelligenciát.

Pedig valójában halálra is kefélheted magad, akkor is csak az a Down-kóros pszichopata mongolFidióta barom vagy, aki akár még egy scripttel is elbeszélget egész nap.

atomic power 1986DucaDuca 2022.02.26. 14:01:12

@Etniez:

"most az Oroszoknak szurkol, az 1956-ban is ugyanezt tette volna. A helyzet ugyanez."

Lényeges különbség:

Magyarországon nem volt számottevő nemzeti kisebbség, amelyet az akkori hatalom üldözött volna

Ukrajnában elnyomják a magyar és orosz kisebbségeket, a nacionalisták pogromokat szerveznek.

Ukrajna az Orosz Birodalom része volt, Magyarország nem.

A militarizált, NATO által támogatott, Oroszországgal ellenséges Ukrajna potenciális veszélyt jelent Moszkva számára, márcsak a közelsége miatt is., a mai rakétarendszerek korában.

A mostani események geopolitikai szempontból a kubai rakétaválságra hasonlítanak, persze ellenkező előjellel.

"Kis ország szabadulna az orosz érdekszférából, jönnek az orosz tankok eltiporni őket. Sok idióta meg ennek örül...."

A "kis" ország ahelyett, hogy semleges maradt volna, mint Finnország, a NATO tagság eröltetésével a jenkik felvonulási terepévé vát volnai, veszélyeztetve a világbékét. Ha az oroszok most nem lépnek, később sokkal nagyobb háborúval kellett volna számolni. Örülj, ha ez nem következik be.

Csakhogy megértsd!

pista18721 2022.02.26. 14:20:28

@ez a nevem senki: pestiflaszter.blog.hu/2022/02/24/olyan_kis_cuki_medve_biztos_nem_fog_tamadni?full_commentlist=1#c41236608

ha már így felhoztad, és pofán szartad magad.

Putyin, amikor ezt a kommentet írtad, több, mint 300 ezer embert nyirt ki

Ukrajna csak valamivel többet, mint 100 ezret

Orbán, mint tudjuk 40 ezernél többet

ha viszont 1 millió lakosra vetíted, akkor Orbán messze lekörözi Ukrajnát és Putyint, amelyek kb ugyanott vannak.

ráadásul az orosz adatok nyilvánvalóan hamisítottak, hiszen 2021 július és szeptember között minimum 2 hónapig szinte teljesen pontosan 800 ember halt meg naponta. ami nyilván azért volt, mert Putyin ennyit írt elő maximumnak.

Putyin és Orbán fasszopói elmebeteg genetikai selejtek. ti vagytok az emberiség legalja

pista18721 2022.02.26. 14:33:14

@atomic power 1986DucaDuca: bazdmeg, rakjunk már rendet az idióta fejedben!

1) ha a kisebbségek elnyomása jó indok a lerohanásra, akkor Trianon jogos volt. sőt, még jól jártunk, mert nem foglaltak el teljesen minket. meg ugye mi kezdtük a háborút. a te véleményed szerint az IVH még úgy is jogos lett volna Magyarország ellen, hogy ők kezdik, és mindent elvesznek

2) az, hogy melyik ország milyen birodalom része volt, irreleváns, a "logikád" szerint Magyarországot a törököknek és osztrákoknak joguk van elfoglalni

3) Magyarország az orosz birodalom része volt, hiszen tagja volt a varsói szerződésnek, és nálunk állomásoztak a szovjet csapatok. úgyhogy 56 leverése a te "logikád" szerint jogos volt

4) az USA nem foglalta el Kubát

5) Putyin, a hólye most azt érte el, hogy Ukrajna az EU tagja is akar lenni, Finnország és Svédország is

tudod, ha vered a nőket, akkor ne csodálkozz, hogy nem mennek hozzád feleésül! még akkor sem, ha pont azért vered őket.

egy pszichopata, beteg ember vagy. akárcsak Putyin, és Putyin többi fasszopója.

a ti fejetekben kurva sokminden kurvára fordítva van, ti betegek vagyto. genetikai selejt állatok vagytok.

antiindex 2022.02.26. 14:39:46

@atomic power 1986DucaDuca: "megható", ahogy az orosz migránsok jogaiért aggódsz, te migránsgyűlölő! mivel ugye a Donyeck medencébe a szovjetek telepítették be az oroszokat.

atomic power 1986DucaDuca 2022.02.26. 15:01:56

@antiindex:

"megható", ahogy az orosz migránsok jogaiért aggódsz, te migránsgyűlölő! "

Hogy lehetek egyszerre migránspárti, és migránsgyűlölő?

hoplita 2022.02.26. 16:53:26

@Ménár Atya:
Inkább majd kirakom anyádat, amint épp habosra baszom a száját.

De csak miután megbasztalak a hátán, te nyomi köcsög.

Ménár Atya 2022.02.27. 06:22:25

@hoplita:
Szóval még nekrofil is vagy, nem csak a honvédségtől is kibukott konyhás kisköcsög őrmester :D
Most már legalább tudom mit kompenzálsz a bunkó paraszt hozzászólásaiddal, az alkalmatlanságod, amivel még a konyhán sem feleltél meg semmire :D

Ménár Atya 2022.02.27. 06:26:18

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Az a baj butuska, hogy nem tudsz arányosítani, csak bruttó számokat szórsz a hszeidben, amik még megközelítőleg sem a valóságot tükrözik, viszont elképesztőek,brutálisak,amitől holnap összeomlik az ország....ja nem is :D
Mondtam már, hagyd a matekot, az nem megy neked :D
De ezt most hagyjuk maradjunk az ukrán -orosz háborúnál, az jelenleg fontosabb.

chrisred 2022.02.27. 06:35:47

@atomic power 1986DucaDuca: "Magyarországon nem volt számottevő nemzeti kisebbség, amelyet az akkori hatalom üldözött volna"

De ugyanúgy volt egy Kreml-barát hatalmi elit, amit egy népfelkelés veszélyeztetett, és az oroszok újra halami helyzetbe akarták őket hozni.

"Ukrajna az Orosz Birodalom része volt, Magyarország nem."

Magyarország a szovjet gyarmati rendszer része volt, a 2014-es Ukrajna meg a posztszovjet orosz birodalom gyarmata.

"Ukrajnában elnyomják a magyar és orosz kisebbségeket, a nacionalisták pogromokat szerveznek."ű

Akkor az ávósokkal szemben történt ugyanez, akik az orosz hatalom megtestesítői voltak.

"A militarizált, NATO által támogatott, Oroszországgal ellenséges Ukrajna potenciális veszélyt jelent Moszkva számára, márcsak a közelsége miatt is., a mai rakétarendszerek korában."

Senkinek nem áll érdekében atomháborút kirobbantani, most is csak Putyin fenyegetőzött az atomfegyverek bevetésével, ha valaki beavatkozik az Ukrajna elleni agressziójába. Akkor is a dominó-hatástól féltek, ha Magyarország elkergeti a szovjetbarát hatalmat, akkor ez megtörténhet a többi gyarmaton is. Most is attól tartanak, hogy Ukrajna szuverenitásának kivívása a többi függő helyzetben lévő országban is hasonló folymaatot indíthat el.

Ménár Atya 2022.02.27. 06:58:56

@chrisred:
"Ukrajnában elnyomják a magyar és orosz kisebbségeket, a nacionalisták pogromokat szerveznek."ű

Akkor az ávósokkal szemben történt ugyanez, akik az orosz hatalom megtestesítői voltak."
Nem akarlak megzavarni, de szerintem ez a párhuzam nem jó.
Az ávósokat nem a nemzetiségük miatt akasztották lámpavasra.
Az orosz kisebbséget viszont ezért üldözik ukrajnában, és ha már ott vannak a magyarok, akkor őket is csesztetik.
Bár vannak kétségeim, hogy a kárpátaljai régi magyar területek, jogosan képzik ukrajna területét.....

hoplita 2022.02.27. 07:20:55

@Ménár Atya:
Tizedesként, köcsög.:)
Vpct. vagyok, de úgy sem tudod mit jelent.
Anyád mán kinyiffant? Későn, jobb lett vóna, ha ezt a mutatványát még a te világra szarásod előtt követi el.

chrisred 2022.02.27. 07:48:56

@Ménár Atya: Az orosz felkelők a Krím elcsatolása és a donbaszi lázadás miatt váltak támadások célppontjaivá. A magyar kisebbséget nem éri támadás, legfeljebb olyanok, mint Magyarországon a romákat a szélsőjobb részéről. Sajnos, diplomáciai szempontból elég rossz a magyar kisebbség számára, hogy a magyar kormány az ukrán nép ellenségének a csatlósa.

1947 párizsi béke, 1994 Budapest Memorandum, a nemzetközi jog szerint Kárpátalja Ukrajnához tartozik.

Ménár Atya 2022.02.27. 07:49:19

@hoplita:
Mondtam már neked , rossz helyen kopogtatsz ezzel a stílussal nálam.
Sok ilyen hülyét láttam már,amikor nem képes már a gondolkodásra,akkor próbál személyeskedni.
Gondolom vertek a homokozóban a pajtásaid attól lettél olyan hülye, hogy még a honvédségi konyháról is kibasztak :D
Még a fakanalat sem bízták rád, mert féltek hogy elrontod :D:D
Na ne erőlködj kisköcsög, próbálj értelmesen hozzászólni a témához amin esetleg vitatkozhatunk eltérő álláspont esetén, amúgy nem nagyon érdekel a homoszekszuális ,nekrofil vágyálmaid leírása.
Az avatarod meg cseréld le tábori agyagedényre az jobban illik hozzád :D:D

Ménár Atya 2022.02.27. 07:56:08

@chrisred:
A magyar kisebbséget mindössze korlátozzák, ez épp elég ahhoz, hogy ne legyenek eu tagok.
Az orosz civil kisebbség üldözése netto háborús bűn, ugyanúgy, ahogy az orosz támadás ukrán civilek ellen jelenleg.

Gondoltam , hogy a területi kérdésre valami hasonlót írsz ( erősebb kutya baszik elv) , csak hát ezt épp most cáfolják ismét az orosz tankok, kb leszarják ismét a szerződéseket, ahogy az ukránok is leszarják.
ha jól emlékszem kárpátalját a szovjetúnió kapta meg....

chrisred 2022.02.27. 08:58:09

@Ménár Atya: Blokkoljuk az orosz gyarmati rendszerből való kiszállásukat, ez éppen elég, hogy ne tudják külön kezelni a magyar kisebbség kérdését az orosztól, Az ő szempontjukból a gyarmatosító és annak a szövetségese egykutya.

"Gondoltam , hogy a területi kérdésre valami hasonlót írsz ( erősebb kutya baszik elv) ,"

Pont nem erről írtam, hanem nemzetközi egyezményekről.

"ha jól emlékszem kárpátalját a szovjetúnió kapta meg...."

Igen, ezért írtam a pározsi békéről. Aztán a Szovjetunió szétesése után Oroszország a Budapest Memorandumban garantálta Ukrajna határait, cserébe azért, hogy megkapja az Ukrajnában rendszeresített szovjet nukleáris arzenált.

"hát ezt épp most cáfolják ismét az orosz tankok, kb leszarják ismét a szerződéseket,"

Ezt hívják éppen erősebb kutya baszik elvnek.

hoplita 2022.02.27. 09:10:28

@Ménár Atya:
Nem, anyabaszó, a homokozóban is király voltam, vertem a fajtád, amióta az eszem tudom.:)

'... érdekel a homoszekszuális ,nekrofil vágyálmaid leírása...'

Alany-állítmány egyeztetés sem megy, tanulatlan gyökérgeci?
Kurvanagy magyarok vagytok ti, jellemzően:))))

atomic power 1986DucaDuca 2022.02.27. 09:25:06

@chrisred:

"De ugyanúgy volt egy Kreml-barát hatalmi elit, amit egy népfelkelés veszélyeztetett, és az oroszok újra halami helyzetbe akarták őket hozni."

Erkölcsileg különbséget látok abban, eltekinteve most a jogszerűségtől, hogy egy hatalom a saját nemzetiségeiért háborúzik, vagy egy hatalmi elit érdekében. A Budapesti Memorandumot egy Franciaország és Ukrajna által is aláírt nyilatkozat kísérte, amely előírta, hogy minden aláíró félnek tartózkodnia kell az EBESZ alapelveinek megsértésétől, beleértve az etnikai kisebbségek jogainak tiszteletben tartását. Azt, hogy ezt Ukrajana mennyire tartja be, azt lehet tesztelni a akárpátaljai magyarok helyzetén.

"Magyarország a szovjet gyarmati rendszer része volt, a 2014-es Ukrajna meg a posztszovjet orosz birodalom gyarmata."

Magyarországnak közel ezeréves államisággal rendelkezett, Ukrajna soha nem volt független, önálló állam. Magyarország a jaltai világrendben is nagyobb önállósággal rendelkezett, mint Ukrajana az Orosz Birodalomban vagy a SZU-ban. Magyarország nem volt része Oroszország történelmének, Ukrajna területe viszont igen.

"Senkinek nem áll érdekében atomháborút kirobbantani, most is csak Putyin fenyegetőzött az atomfegyverek bevetésével, ha valaki beavatkozik az Ukrajna elleni agressziójába."

Azért az nem járja, hogy egy katonai szuperhatalom a végtelenségig eltűrje, hogy semmibe vegyék a biztonsági érdekeit. Az USA is keményen fellépett mindig és mindenkor, ha az érdekszféráját veszélyben látta. Most csak annyi a különbség, hogy a viszonosság elve alapján ezeket az igényeket a Nyugat nem volt hajlandó figyelembe venni. miért? Mert Oroszországot gyengének látták, azt hitték hogy behúzza fülét -farkát ijedtében a szankcióktól. Csakhogy elszámítottákmagukat. Oroszországot mindig gyengébbnek látta a Nyugat: ezért bukott Napoleon, Hitler is. Most is megvannak a tervek az ország feldarabolására, a természeti kincseik megszerzésére. Ezért akarták Ukrajnát hidfőállássá kiépíteni a jenkik, persze hangzatos szólamok mentén.

Az ukránok az elmúlt hónapokban többször ebeszéltek arról, hogy nukleáris fegyverek beszerzését tartják szükségesnek.
Az ukrán haderő jelenleg is rendelkezik atomfegyverek célbajuttatására alkalmas rakétarendszerekkel (KB. 90 db komplekszum), ha a mostani háborúban meg nem semmisítették az oroszok.

Ez a háború elkerülhető lett volna, ha :

1. biztosítják az orosz és egyéb kisebbségek nemzetiségi jjogait, és nem pogromokat szerveznek
2. megadják az autonőmiát Donbasznak, ahogy a minszki egyezményben le volt fektetve
3. Finnország pédáját követve nem militarizálták volna az országukat, s nem akartk volna NATO tagok lenni.
4. ha nem játszanak olyan gondolatokka, hogy újra atomfegyvert szereznekbe, vagy állítanak elő
5. ha nem tesznek olyan kijelentést, hogy ha kell, akkor Moszkváig mennek (Magyarországot is megemlítették, hogy 48 órán belül elérik a Balatont a hadseregükkel, ha sokat ugrálunk)

hoplita 2022.02.27. 09:39:09

@Ménár Atya:
"....Az orosz civil kisebbség üldözése netto háborús bűn,...."

Hagyjunk mán ezt az egyoldalú moszkvai narratívát, egy 10 milliós kisebbséget nem olyan eccerű üldözni, mint mongyuk a dnyeszteri gagauzokat.
Rengeteg a vegyes házasság, én melóztam olyan 'ukrán' hegesztővel, aki maga sem tudta eldönteni, hogy orosz, vagy hohol.:) A nyelvi korlátok is minimálisak...hasomló ez, mint 38-ban a szudétanémetek ügye. Putyin sem különb Hitlernél, nem baszlatja a zsidrákokat, de ezen kívül semmi komolyabb különbséget nem érzek, ugyanaz a nagybirodalmi törekvés és arrogancia.
Nem értem, hogy mijafaszt nyomatja a fityisz ezeket a nyomi dumákat általatok. Van egy mondás, egy seggel nem lehet két nyerget megülni.....

hoplita 2022.02.27. 09:41:28

@atomic power 1986DucaDuca:
Takaroggyá' mán a kurva anyádba, te kibaszott orosz ügynök.

chrisred 2022.02.27. 09:48:04

@atomic power 1986DucaDuca:"Erkölcsileg különbséget látok abban, eltekinteve most a jogszerűségtől, hogy egy hatalom a saját nemzetiségeiért háborúzik, vagy egy hatalmi elit érdekében."

Vagyis te erkölcsileg elfogadhatónak tartod, hogy az első világháborúban Románia az antant által ígért területekért megtámadta a Monarchiát, és betört a románok által is lakott Erdélybe? Ezzel az erővel n Trianont is annak tarthatod.

A Budapest Memorandumot 2014-ben Putyin a Krím elcsatolásával felrúgta, onnantól a gyakorlatban nem létezik.

Magyarország évszázadokig a Habsburg Birodalom része volt, ez azt jelenti, hogy az osztrákoknak bármikor joga lenne Magyarországot gyarmatosítani., Az a múlt, a történelem.

"Azért az nem járja, hogy egy katonai szuperhatalom a végtelenségig eltűrje, hogy semmibe vegyék a biztonsági érdekeit. "

Ugyanazt mondod, vagyis ez a logika úgy működik, hogy egy nagyhatalom (atomhatalom) többletjogokkal rendelkezik, amit adott esetben joga van atomháborús fenyegetéssel is érvényesíthet. Tehát., mivel mi nem vagyunk atomhatalom, nekünk is kevesebb jogunk mvan, mint Oroszországnak, tehát akár velünk szembemn is van joga mondjuk követeléseket érvényesíteni: lépjünk ki a NATO-ból, az EU-ból, lépjünk be az Eurázsiai Unióba, a Kreml nevezheti ki a magyar állami vezetőket stb.

Ez a háború elkerülhető lett volna, ha :

1. Ha Oroszország nem követ el nemzetközi jogsértéseket.

Ménár Atya 2022.02.27. 09:48:21

@hoplita:
Bolondok királya...max :D

6.Lenin 2022.02.27. 09:52:02

@chrisred:

Veletek mindig az a baj, hogy lényeges részeket kifelejtetek, és csak azt mantrázzátok ami titeket igazolna. Mindig is ezek okozzák a háborúkat. Ez a te lelkeden is szárad.

Ménár Atya 2022.02.27. 09:56:34

@hoplita:
Mi köze ennek a fideszhez?
Tedd már félre kicsit a fóbiáidat.
Majd kérdezd meg az erdélyi magyarokat, milyen egyszerű terrorizálni egy nagyobb kisebbséget.
Mielőtt még félremagyaráznád szokás szerint, csak az ok-okozatot fejtegetem, arról ne is beszéljünk, hogy az oroszok gátlástalan egy népség, tehát a legkisebb pofonból is kihozzák, hogy terrorizálják az orosz kisebbséget, és azonnal "humanitárius segítséget" nyújtanak, ha az érdekeik úgy kívánják.
Ha próbáltak volna inkább semleges ország maradni, szerintem sokkal jobban jártak volna.
Pesrsze az oroszokat nem mentesíti a felelősségük alól, csak épp ezek azt leszarják, 56 sem okozott nekik nagy lelki problémát, ez sem fog.
Csak épp ártatlan embereket gyilkolásznak ,mert van két idióta ,az egyik ukrán,a másik orosz.

6.Lenin 2022.02.27. 09:58:37

Mellesleg, hogy tisztán lássunk mi is a történet kezdete.

Egyszer, valamikor megcsörrent valahol egy óra és az első egysejtű kettévált beindítva az evolúciót, az emberré válást. Azóta ez a lény képtelen elviselni, hogy van olyan is, aki másként gondolkodik, mint ő.
Szóval így kezdődött az orosz -ukrán válság, meg mind ami azóta történt.

6.Lenin 2022.02.27. 10:01:21

@Ménár Atya:

Nem is tudtam, hogy ennyire optimista vagy. Gondolod, hogy megérti a pacák?

Ménár Atya 2022.02.27. 10:02:06

@hoplita:
Ui:
Csak a pontosság kedvéért, ha már idézel, akkor a szövegkörnyezetből ne ragadj ki részleteket, mert megváltozik az értelme, de gondolom,ezt nem tanították meg a gyorstalpaló hagymapucoló tanfolyamon :)
"Az orosz civil kisebbség üldözése netto háborús bűn, ugyanúgy, ahogy az orosz támadás ukrán civilek ellen jelenleg."
Tehát ha a te fideszes baromságod veszem, akkor a fidesz véleménye, hogy az oroszok háborús bűnösök.
Köszönöm, hogy segíthettem ezzel is , ma is tanultál valamit :D

Ménár Atya 2022.02.27. 10:08:54

@6.Lenin:
Nem.
De a rmény hal meg utoljára :D
Az a baj, hogy ellenségben tud csak gondolkodni, nem képes még mindig felfogni, ,hogy attól, hogy nem értek egyet a másik álláspontjával, még nem az ellenségem.
Ez itt csak egy felület ahol véleményt osztunk -cserélünk egymással, de néhány kanapé szájhős forradalomnak gondolja az itteni tevékenységét.
Én max a demokráci vívmányának, hogy 89 után szabadon megoszthatom a véleményem írásban ,szóban, és nem visz el a rendőrség ezért.
Na jó azért a Zorbáni diktatúra már börtönzi az ellenzéket, és internációs táborba küldi a népet :D

atomic power 1986DucaDuca 2022.02.27. 10:38:36

@chrisred:

"Vagyis te erkölcsileg elfogadhatónak tartod, hogy az első világháborúban Románia az antant által ígért területekért megtámadta a Monarchiát, és betört a románok által is lakott Erdélybe? Ezzel az erővel n Trianont is annak tarthatod."

Ha a magyarok népírtást követtek volna el Erdélyben a románok ellen, akkor igen. Azonban ilyen nem történt, tehát nem azonos a helyzet.

A Budapest Memorandumot 2014-ben Putyin a Krím elcsatolásával felrúgta, onnantól a gyakorlatban nem létezik.

"Magyarország évszázadokig a Habsburg Birodalom része volt, ez azt jelenti, hogy az osztrákoknak bármikor joga lenne Magyarországot gyarmatosítani., Az a múlt, a történelem."

Magyarország i. u.1000-től önálló királyság volt, Európa egyik legerősebb országa I. Mátyás király idején. Ukrajnának nem volt állami történelme, csak ukrajna néven nevezett terület nagyobb birodalmak részeként. Az ukrajna szó is azt jelenti, hogy valaminek a szélén, más birodalmak szélén elhelyezkedő terület. Az ukránokat évszázadokon keresztül "kisoroszoknak" nevezték, a nyelvüket alig lehet megkülönböztetni az orosztól. Minket soha nem tartottak az osztrákok "kisosztrákoknak", nyilvánvaló okoból. Szóval nem hasonlítható össze a magyar és az ukrán történelem, geopolitikailag sem a két helyzet.

"Azért az nem járja, hogy egy katonai szuperhatalom a végtelenségig eltűrje, hogy semmibe vegyék a biztonsági érdekeit. "

"Ugyanazt mondod, vagyis ez a logika úgy működik, hogy egy nagyhatalom (atomhatalom) többletjogokkal rendelkezik, amit adott esetben joga van atomháborús fenyegetéssel is érvényesíthet. Tehát., mivel mi nem vagyunk atomhatalom, nekünk is kevesebb jogunk mvan, mint Oroszországnak, tehát akár velünk szembemn is van joga mondjuk követeléseket érvényesíteni: lépjünk ki a NATO-ból, az EU-ból, lépjünk be az Eurázsiai Unióba, a Kreml nevezheti ki a magyar állami vezetőket stb."

Ez bizony így van! A jogok papíron nagyon szépen mutatnak, a gyakorlatban viszont a katonai erő határozza meg az érdekek érvényesítésének lehetőségét. Ez sokszor a deklarált jogok ellen megy. Magyarország soha nem lesz képes arra, hogy katonai erővel rendezze a határon túli magyarokat ért sérelmeket. Erre nincs is szükség, legalábbis egyelőre. Oroszországnak, mint katonai szuperhatalomnak, tetszik, nem tetszik, megvan hozzá az ereje. De nem csak Oroszország viselkedik így, a másik katonai szuperhatalom, az USA is érvényesíti kíméletlenül az érdekeit. Lásd Monroe elv.
Hamarosan Kína is be fog állni ebbe a sorba.

"Ha Oroszország nem követ el nemzetközi jogsértéseket."

Az USA is elkövetett ilyeneket, nem egyszer. Akkor miről beszélünk? Kettős mérce? Egyébként mondj egy olyan szituációt, amikor amerikaiak kerültek kisebbségként millió számra egy elnyomó hatalom uralma alá! Na ugye, nem tudsz ilyet!

atomic power 1986DucaDuca 2022.02.27. 11:21:44

@chrisred:

"Tehát., mivel mi nem vagyunk atomhatalom, nekünk is kevesebb jogunk mvan, mint Oroszországnak, tehát akár velünk szembemn is van joga mondjuk követeléseket érvényesíteni: lépjünk ki a NATO-ból, az EU-ból, lépjünk be az Eurázsiai Unióba, a Kreml nevezheti ki a magyar állami vezetőket stb.""

A nagyhatalmi érdekérvényesítésnek a katonai erőviszonyok, a kölcsönös atomfélelem, az atomparitás szab határt. Nyilván egyetlen szuperhatalom sem tudja érvényesíteni az érdekeit egy bizonyos ponton túl a másik kárára. Nyilván a mondat második felében elhangzottakank nincsen realitása.

hoplita 2022.02.27. 11:30:26

@Ménár Atya:
Az oroszok a görögök és én vagyok Laokón...tímeos danaos, et dona ferentes.
Nem azért estek el az őseim az ellenük vívott háborúkban, hogy én valaha is, bármiben melléjük álljak...apai szépapám Erdélyben '849-ben, 4 rokonom az első, 3 a második háborúban.
A név kötelez és az emlékük is.

hoplita 2022.02.27. 11:39:43

@Ménár Atya:
Nem öreg, én nem tekintem ellenségnek más pártok támogatóit, keress vissza, én sosem hazaárulózok - ami elég mindennapos a fityiszes trolloknál - legfeljebb anyázok, mert a szűk látókör spékelve történelmi ismeretek hiányával az ostobaság veszélyes elegye.
Én tudom, hogy historia est magistra vitae....aki nem ismeri, vagy elfelejti ezt, az arra ítéltetik, hogy újra és újra átélje a múltat.

chrisred 2022.02.27. 11:49:58

@atomic power 1986DucaDuca: "Ha a magyarok népírtást követtek volna el Erdélyben a románok ellen, akkor igen. Azonban ilyen nem történt, tehát nem azonos a helyzet."

Mivel Ukrajnában sem történt népirtás a holodomor óta, ezért azonos a helyzet.

"Az ukrajna szó is azt jelenti, hogy valaminek a szélén, más birodalmak szélén elhelyezkedő terület."

Igen, a lengyel-litván államszövetség határvidéke volt, onnan kapta a nevét, amikor Moszkva még csak egy kis fejedelemség központja volt. ha a magyar történelmi hagyományokkal arról akasrz meggyőzni, hogy történelmileg Lengyelország a nagyhatalom, és nem Oroszország, igazat adok neked.

"De nem csak Oroszország viselkedik így, a másik katonai szuperhatalom, az USA is érvényesíti kíméletlenül az érdekeit. Lásd Monroe elv."

Ami lényegében csődöt mondott, a dél-amerikai országok többsége Amerikával ellenséges politikát folytat. Ugyanez lesz, ha Putyin vissza akarja állítani a Szovjetuniót.

"Az USA is elkövetett ilyeneket, nem egyszer. Akkor miről beszélünk?"

Az USA egyetlen másik országnak nem csatolta el a területét, és növelte meg vele a sajátját.

"Az USA is elkövetett ilyeneket, nem egyszer. Akkor miről beszélünk? Kettős mérce? Egyébként mondj egy olyan szituációt, amikor amerikaiak kerültek kisebbségként millió számra egy elnyomó hatalom uralma alá!"

Ez Í felvetés rögtön ott sántít, hogy ki is az amerikai? Az amerikai állampolgár? Mit keresnének ők kisebbségként más országok területén? Az angolul beszélők? A fél világ angolul beszél, a többségüknek semmi köze Amerikához. Az értelmes analógia az lenne, ha az oroszokat az angol birodalomhoz hsonlítanád, akik terjeszkedtek-terjeszkedtek. Övék volt a fél világ, az angolok kiköltöztek a gyarmatokra. Aztán a gyarmatok függetlenek lettek, és az ott élő angolok nem maradtak továbbra is angol, hanem amerikaiak, ausztrálok, új-zélandiak lettek, és az új országok polgáraiként ahhoz az országhoz lojálisak, függetlenül attól, hogy angolszász, ír, német vagy fekete származású az állami vezető. És ezek az országok fejlődnek, virágoznak, míg a Kreml által gyötört Ukrajna szegénységben tengődik.

chrisred 2022.02.27. 11:52:27

@atomic power 1986DucaDuca: Ez igaz azokra a nagyhatalmaakra, amik soha nem vetették be ezt az atomháborúval való fenyegetőzés fegyvert, Putyinnal ellentétben. Se az USA, se Kína nem tett ilyet.

alöksz róz 2022.02.27. 14:18:35

@hoplita: "Az oroszok a görögök és én vagyok Laokón...tímeos danaos, et dona ferentes." - ::DDDD

Ménár Atya 2022.02.27. 14:27:45

@Ménár Atya: @hoplita:
Szóval az osztrák rokonod kinyírták erdélyben, 4 román rokonod kinyírták a magyar katonák, az első vh-ban, 3 fasiszta rokonod meg az oroszok végezték ki , hogy szakadt volna a fejük az anyjukba, a tiéd meg a kurva anyádba...........
Na kb így szoktál te diskurálni itt, ne vedd komolyan amit írtam, csak szemléltettem, miért helytelen ez.

atomic power 1986DucaDuca 2022.02.27. 16:28:27

@chrisred:

"Ez igaz azokra a nagyhatalmaakra, amik soha nem vetették be ezt az atomháborúval való fenyegetőzés fegyvert, Putyinnal ellentétben. Se az USA, se Kína nem tett ilyet."

Hirosima, Nagaszaki? Ott nem csak fenyegetés volt, hanem több százezer polgári ádozat!

atomic power 1986DucaDuca 2022.02.27. 16:38:53

@chrisred:

Amerikai tábornokok szerint az atombombák bevetése szükségtelen volt katonailag. Japán már a megadásra készült, de az amerikai vezetés ezt elhallgatta. Ezt levéltári anyagok bizonyítják.

Peter Kuznick, a washingtoni Amerikai Egyetem Nukleáris Tanulmányok Intézetének igazgatója szerint "Nem egyszerűen háborús bűnről, hanem emberiség ellenes bűntényről van szó."

A bevetést katonailag szükségtelennek ítélték, a politikai vezetés eröltette az atombombák ledobását, ami az oroszoknak szóló fenyegetés volt. A japánok már a szovjet invázió miatt megadták volna magukat.

chrisred 2022.02.27. 16:39:02

@atomic power 1986DucaDuca: Igen, vagyis ők az ellen vetették be, akik megtámadták őket. Lásd még az "önvédelem," címszónál. Senki nem vonja kétségbe, ha Oroszország területét támadás éri, a támadónak szembesülnie kell azuzzal ténnyel, hogy Oroszország akár atomfegvyert is bevethet a saját védelme érdekében.

hoplita 2022.02.27. 16:48:15

@alöksz róz:
Mongyad rózsika....mi fáj, gyere mesélj:)
A tengeri kígyó faszát szeretnéd a seggedbe, kisbuzi?
Ja...rendben, neked kimaradt Homérosz...hát igen, ilyen az, ha hülye maracc, kisfijam.

hoplita 2022.02.27. 16:50:07

@alöksz róz:
re kiccaládod gondolom a gazdádhoz hasonlóan muszkavezető lehetett, nagyanyád visított a boldogságtól, amikor szétbaszta a második ukrán front.:)

chrisred 2022.02.27. 16:59:19

@atomic power 1986DucaDuca: A japánok a szigeteiket bevehetetlennek tartották, az oroszoknak meg végképp nem volt semmi felszerelésük, amivel egy tengeri inváziót megvalósíthatttak volna. A japán megadás nyilvánvalóan egy olyan békekötésre vonatkozott volna, ami a hódiításaikról való lemondást tartalmazta volna, de a szövetségesek már korábban megegyeztek, hogy csak a teljes kapitulációt fogadják el. Az atombomba értésére adta a japán vezérkarnak, hogy az elsődleges kötelezettségük teljesítése, vagyis a császár testi épségének biztosítása nem áll módjukban.

hoplita 2022.02.27. 17:51:05

@atomic power 1986DucaDuca:
'..... A japánok már a szovjet invázió miatt megadták volna magukat. ..'
Hol voltak az oroszok a háború végén, te fasz???
Mandzsúriában??? És hol a jenkik? Okinaván....
Mivel invázióztak volna???? Átúsznak?:))))
Te valami alternatív világból firkálsz??????

atomic power 1986DucaDuca 2022.02.27. 18:13:34

@chrisred:

A Mandzsúria ellen indított szovjet invázió bizonyította, hogy Japán végzetesen meggyengült. Az egymilliós japán Kvantung-hadsereg ellenállása néhány nap alatt omlott össze. A Kvantung-hadsereg gyors összeomlása az ország utolsó erőtartalékait semmisítette meg. Japán teljes kapitulációját el lehetet volna érni a folyamatos blokáddal, célzott bombázásokkal. Sok történész szerint a fegyverletételt a Szovjetunió kényszerítette ki, de ezt az álláspontot nagyon nehéz elfogadtatni az amerikaiakkal.

chrisred 2022.02.28. 04:52:56

@atomic power 1986DucaDuca: A Kvantung hadsereg megadását a szovjet támadás kényszerítette ki, de az nem érintette a japán anyaországot. A japán taktika arra épült, mint Okinawán, a védekezéssel arra kényszeríteni a támadót, hogy átgondolja, érdemes-e a ekkor erőforrásokat bevetni a cél érdekében. Az atombomba bevetése bebizonyította a japán vezérkar számára, hogy nem érdemes erőddá változtatni a szigeteket, mert a legfőbb feladatuk teljesítését, a japán császár testi épségének megóvását nem tudják garantálni.

atomic power 1986DucaDuca 2022.03.01. 09:54:05

@chrisred:

Hat nagytekintélyú történész. Három szerint szükséges volt, három szerint nem az atombombák ledobása.

index.hu/tudomany/tortenelem/2015/08/05/le_kellett_dobni_az_atombombat/

Annyit még hozzá lehet tenni, hogy ekkor a Szovjetuniónak már ebben a térségben három légi hadserege volt, és a Csendes-óceáni Flotta repülőivel együtt ez 5000 repülőgépet jelentett, amelyből több mint 1300 bombázó repülőgép volt.

Mi nem fogjuk tudni eldönteni kinek van igaza a történészek közül.
süti beállítások módosítása